agamamaani 04.10.07, 12:07 spójrzcie na to... www.baby2000.be/catalog7_pdf/nl-121.pdf i po co to sobie tak utrudniać.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jowitaiczterykoty jej... 04.10.07, 12:25 z moim biustem, jakbym chciała tak nosić dziecko, to bym musiała być wiecznie pochylona do przodu... już czuje ten ból pleców... Albo dziecię spoczywało by na moim biuście w dziwnej pozycji... Albo pod biustem i bym go nie widziała :) Odpowiedz Link
andziulindzia Re: noszenie nie musi być przyjemne ;) 04.10.07, 12:32 Widziałam podobne na żywo. No nie wzbudziło mojego entuzjazmu, pomijając wszystkie uprzedzenia jakie mam do nosideł. Odpowiedz Link
werronka10 Re: noszenie nie musi być przyjemne ;) 04.10.07, 13:40 też widziałam to na żywo :) młodzik miał ze cztery tygodnie, a ja byłam na etapie poszukiwania czegoś, co zwolniłoby mi ręce. wcale mi się nawet wtedy ta rynna nie spodobała. byłam jeszcze o krok od kupna carrycot infant, ale wpisałam w ogólne forum i tarafiłam tutaj :)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
opium74 Re: noszenie nie musi być przyjemne ;) 04.10.07, 14:04 no i modelka z figura "w życiu nie byłam w ciąży" zachęca do zakupów zwłaszcza te z nas którym conieco zostało z ciążowego brzucha :D Odpowiedz Link
anntenka też zwróciłam uwagę na te wystające kości biodrowe 04.10.07, 14:37 i z takim lajtem na twarzy niesie to dziecko ciekawe jaką miała minę po sesji fotograficznej i co ją najbardziej bolało :)) Odpowiedz Link
bu-mader Re: też zwróciłam uwagę na te wystające kości bio 04.10.07, 14:47 dziwne jakieś to nosidło-mam wrażenie jakby to dziecko miało zaraz wypaść :/ A co do figury modelki-niestety ja też tak wyglądam :( I to po drugiej ciąży.Wcale a wcale nie czuję się z tym dobrze i wolałabym nabrać trochę ciała... Odpowiedz Link
opium74 Re: też zwróciłam uwagę na te wystające kości bio 04.10.07, 20:50 bu-mader - lepiej byś cicho siedziała :) i nie drażniła tych z nadmiarem tu i ówdzie :D Odpowiedz Link
bu-mader Re: też zwróciłam uwagę na te wystające kości bio 04.10.07, 20:55 Ale wbrew pozorom niedowaga to też problem-mam teraz rozmiar 32 i nie mogę nic na siebie dostać :( dajcie mi trochę tego nadmiaru,plisssss.bo normalnie mam kompleksy :/ Odpowiedz Link
channah13 Re: też zwróciłam uwagę na te wystające kości bio 04.10.07, 21:02 Widziałam to nosidło w jakiejś gazecie dla rodziców. Dziwne jakieś. Bałabym się w to dziecko włożyć... Odpowiedz Link
hanti bu-mader, mam receptę ;))))))) 04.10.07, 21:25 po urodzeniu dwójki nosiłam rozm 32, nawet mój mąż się ze mnie nabijał jak mówiłam że chcę jechać na ciuchowe zakupy, to pytał czy do Smyka :((( Skutecznie z tego tanu wyleczyła mnie trzecia ciąża nosze 36 i jestem bardzo z tego zadowolona :D Odpowiedz Link
mal_art Re: też zwróciłam uwagę na te wystające kości bio 05.10.07, 10:28 A ciekawe, co bolało dziecko? Toż to wygląda bardziej jak jakaś uprząż dla konia skrzyżowana z kołnierzem ortopedycznym! Odpowiedz Link
lucy_cu Re: noszenie nie musi być przyjemne ;) 04.10.07, 22:05 Yyyyy, tak jakoś ortopedycznie mi się kojarzy. I makabrycznie jednocześnie- sztywny opatrunek powypadkowy...Ble. Odpowiedz Link
anggie2 Re: noszenie nie musi być przyjemne ;) 04.10.07, 22:37 tandetnie to wyglada, nie dosc ze nie przekonuje mnie ze dziecku w tym wygodnie , to jescze nie wierze ze ta mama kiedys byla w ciąży:) Odpowiedz Link
alexkieszek a ja się zastanawiam 04.10.07, 23:17 czemu pisma dla młodych mam (Dziecko, Twoje Dziecko i Mam dziecko) tak to chwalą??? Byłam w szoku, bo o ile mogę zrozumieć BabyBjorna który dostał tam jakieś nagrody to to jest tragiczne :(((( Odpowiedz Link
baribal2 Re: noszenie nie musi być przyjemne ;) 05.10.07, 10:58 Można sobie dziecko kręcić wokół szyi jak hoola hop :) Odpowiedz Link
martuszkakh Re: noszenie nie musi być przyjemne ;) 05.10.07, 11:35 jak bylam dzieckiem i mama czytala mi bajki to zawsze kiedy byl fragment o noszeniu wody ze studni wyobrazalam sobie takie dwa wiadra na kiju, ktory to zarzuca sie na ramiona... no i to nosidlo tez tak jakos mi sie kojarzy... tylko ciezar z przodu... Odpowiedz Link