krajewska2 Re: Podaegi wysyłam w świat 24.01.08, 18:06 Mogłabym i ja sie wpisac do kolejki? Pozdrawiam Odpowiedz Link
agnen Re: poprosze o dopisanie 30.01.08, 17:34 ja też poproszę. Myślę że Ala się już da a jak się nie da to przynajmniej zobacze jak to jest zrobione. Odpowiedz Link
burdziaa I ja poprosze o dopisanie 03.02.08, 20:55 wpisuję się na długą :-) liste oczekujących :-) Odpowiedz Link
polaquinha Dziewczyny -wypadam z listy! 06.02.08, 10:09 a to dlatego,ze nie mogłam się doczekać i mam już swojego własnego podzika :D Oczywiscie od Nelles. Jest śliczny :) Do schrupania po prostu (na stronie Nelles to ten w delikatne paseczki brązowo-niebiesciutkie) fajny materiał-taki sprezysty. Myśle,ze fajnie sie będzie nosiło. Aha i jeszcze takie grubaśniutkie, mięciutkie pasy-mniam! No zakochałam się. Teraz facet się suszy ale wyczaję jak juz wyschnie a Manuel będzie w nastroju na motanie i opowiem jak się nosi :D Pozdrawiam i ciesze się,ze zwolniłam miejsce w długasnej kolejce ;) Odpowiedz Link
wegielek Re: Dziewczyny -wypadam z listy! 06.02.08, 13:49 a u kogo jest teraz pod od nelles? tak orientacyjnie pytam, zebym mogla sobie tygodnie w kalendarzu skreslac:) Odpowiedz Link
gonzolina Re: Dziewczyny -wypadam z listy! 07.02.08, 22:57 Był u mnie ostatnio. Wysłałam go w ubiegły czwartek do oliwi38 Odpowiedz Link
olivia38 Re: Podaegi wysyłam w świat 18.02.08, 17:19 Chcialabym przeslac pod dalej ale nie bardzo moge sie doszukac kto jest za mna w kolejce... W kazdym razie prosze o adres na gazetowy, bo podaegi juz czeka na nastepna wypróbowywaczke ;) Odpowiedz Link
olivia38 Re: Podaegi wysyłam w świat 20.02.08, 12:15 Agawik prosze napisz do mnie i podaj swoj adres bo chcialbym poslac dalej podaegi.....No ale niestety bez adresu nie mam jak wyslac dalej a kolejka czeka :) Odpowiedz Link
agawikk Re: Podaegi wysyłam w świat 20.02.08, 12:56 Już wysłałam, chyba dwa dni temu. Wysyłam jeszcze raz, jeśli nie dojdzie możesz podać innego maila? Chyba z tym gazetowym są problemy. Odpowiedz Link
yovita1 Re: Podaegi wysyłam w świat 24.02.08, 10:25 witam czy moge sie dopisac do listy jestem ze zlotoryi na dolnym slasku Odpowiedz Link
agawikk Re: Podaegi wysyłam w świat 04.03.08, 12:54 Wczoraj dostałam podaegi, jest śliczne. Za tydzień puszczam go dalej więc proszę o namiary następną osobę. Odpowiedz Link
lemonka3 Re: Podaegi wysyłam w świat 05.03.08, 22:55 nelles napisała: > Wysyłam jedno z moich podaegi w świat, dla Was do popróbowania. > Organizacyjnie: umówmy się że że max. tydzień postoju u jednej osoby. > Są chętni? > Ja bardzo bym chciała spróbować. Jak mam podac namiary? Dopiero założyłam konto na gazecie i nie wiem jak tu wszystko dziala. Odpowiedz Link
agawikk Re: Podaegi wysyłam w świat 06.03.08, 11:42 Następna w kolejce jest sniezkabiala, proszę o kontakt. Odpowiedz Link
lemonka3 Re: Podaegi wysyłam w świat 06.03.08, 12:19 Agawikk, ja jestem chętna. Tylko coś chyba jestem tępa bo nie wiem jak tu wysłać maila na priva. Odpowiedz Link
anomalia81 Re: Podaegi wysyłam w świat 07.03.08, 14:19 Hej, czy ktoś wie, gdzie jest aktualna lista? chętnie się zapisze, jestem z warszawy Odpowiedz Link
agawikk Re: Podaegi wysyłam w świat 07.03.08, 16:47 I naprawdę aktualna lista tutaj: starogradzka_mama ypsi79 olivia38 gonzolina agawikk sniezkabiala monjan zulam3 agamamaani abepe milosznik andziulindzia + magme anormalia tulipowna 377sil app7 patrice7 petisu adriana-p olga pk polaquinha roneczka ania108 olusia_a Lista chyba wygląda tak ( przynajmniej pierwsza część) więc proszę następną chętną osobę o kontakt. Lemonka3, Ciebie tutaj nie widzę więc pewnie jesteś gdzieś dalej. Odpowiedz Link
lemonka3 Re: Podaegi wysyłam w świat 10.03.08, 15:22 Agawikk, jak działa ta wymianka? Komu i jak mam podac namiary na wysłanie podka? Odpowiedz Link
agawikk Re: Podaegi wysyłam w świat 10.03.08, 19:41 Podaegi puściła nelles i ona aktualizuje listę. Wysyłamy je sobie po kolei, czyli adres powinnaś podać osobie, która jest przed Tobą w kolejce. Odpowiedz Link
amelka200703 Re: Podaegi wysyłam w świat 11.03.08, 20:50 Czy mozna dopisać się do listy?kto jest ostatni?proszę o namiary- jestem z Łodzi.Pozdrawiam i dziękuje. Iwona Odpowiedz Link
amelka200703 Re:do lemonki2 - Podaegi wysyłam w świat 11.03.08, 21:10 Lemonka jeśli dobrze zrozumiałam to Ty jesteś ostatnia, tak?Wysłałam Ci moje namiary na maila gazetowego, dobrze? Pozdrawiam. Odpowiedz Link
sniezkabiala Re: u kogo jest pod? 12.03.08, 20:52 AAAA, bardzo Was przepraszam za zwloke. Rzadko ostanio zagladam na forum i dopiero dzis mnie cos tknelo... Jeszcze raz najmocniej przepraszam, bo pewnie agawikk chcialaby wlasnie wysylac. Poniewaz na caly przyszly tydzien wyjezdzam, to chcialabym przepuscic w kolejce monjan i wziac poadegi po niej. AGAWIKK i MONJAN - napiszcie, czy tak moze byc. pozdrawiam M. Odpowiedz Link
agawikk Re: u kogo jest pod? 13.03.08, 12:28 Proszę więc monjan o szybki kontakt. Podaegi jest gotowe do drogi, mogę je jutro wysłać. Potem nie bedzie mnie przes kilka dni i będę mogła wysłać dopiero w następny czwartek a nie chcę robić przestojów. Odpowiedz Link
aniac1 w imieniu monjan 13.03.08, 20:13 monjam jest na urlopie i dopiero po świętach będzie dostępna. proponuję przesłać pod dalej a potem niechby wrócił do tych, których pominął. ale ustalcie sobie same :) Odpowiedz Link
sniezkabiala Re: w imieniu monjan 13.03.08, 21:37 A to dopiero sie zrobilo - nie ma chetnego :(. Wyszedl okoloswiateczny przestoj. Ciekawe czy zulam3 sie szybko odezwie. Agawikk, gdyby sie okazalo, ze podaegi przelezy jednak u Ciebie do przyszlego czwartku, to ja od razu po Swietach moge go juz odebrac. Na wszelki wypadek wysle Ci wiec na maila gazetowego adres. Odpowiedz Link
wegielek Re: w imieniu monjan 14.03.08, 08:02 ach, gdybym tak mogla potestowac, skoro nie ma chetnego!!!:) Ale jana szarym koncu listy jestem:( buhuu... Odpowiedz Link
amelka200703 Re: w imieniu monjan- ja też poproszę 14.03.08, 12:52 Ja też jestem chętna( w każdej chwili:-))), proszę o dopisanie mnie do listy jeśli można. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
abepe pytanie 17.03.08, 17:59 Hej, pod jest teraz u Agawikk i chwilowo kolejka się zatrzymała, bo dwie następne osoby nie mogą go teraz odebrać (jak widać z informacji kilka postów wyżej). Jutro będę przekazywać Agawikk krążącego hoppa i zaproponowała, żebym wzięła poda teraz (jestem trochę dalej w kolejce) i potem wysłała już zgodnie z kolejką. Czy ktoś ma cos przeciwko? Odpowiedz Link
abepe Re: pytanie 17.03.08, 18:00 abepe napisała: > Hej, pod jest teraz u Agawikk i chwilowo kolejka się zatrzymała, bo > dwie następne osoby nie mogą go teraz odebrać (jak widać z > informacji kilka postów wyżej). Jutro będę przekazywać Agawikk > krążącego hoppa i zaproponowała, żebym wzięła poda teraz (jestem > trochę dalej w kolejce) i potem wysłała już zgodnie z kolejką. Czy > ktoś ma cos przeciwko? Dodam tylko, że zaoszczędzimy czas, który zabrałaby i tak poczta:)) Odpowiedz Link
agawikk Re: pytanie 17.03.08, 20:16 Przekazanie podaegi abepe wydaje mi się najbardziej rozsądne ponieważ w okresie około świąteczkim przesyłki idą ok dwóch tygodni ( przynajmniej w stolicy, Gdyni i Gdańsku. Szkoda żeby podaegi zalegało na poczcie, potem pujdzie już zgodnie z kolejka. Odpowiedz Link
abepe Re: pytanie 18.03.08, 10:51 Słuchajcie, poza osobami, ktore poda teraz wziąć nie chcą jest przede mną zulam3 i agamamaani, więc skoro one nie są przeciwko to biorę ja, ok? Zaraz wysyłam męża z hoppem do Agawikk. Potestuje sobie w domu, bo starszy chory i nie wychodzimy. Poza tym pada śnieg!!! Odpowiedz Link
adriana-p abepe 18.03.08, 13:10 na aktualnej liscie na dzis jestes pierwsza:-) włascicielka poda podjela decyzje:-))) Odpowiedz Link
nelles LISTA na dzień 18.03. 18.03.08, 10:26 Uaktualniłam listę bo się już mało czytelnie zrobiło :) abepe sniezkabiala monjan zulam3 agamamaani milosznik andziulindzia + magme anormalia tulipowna 377sil app7 patrice7 petisu olga pk roneczka ania108 olusia_a dids węgielek anax2 krajewska2 wyczyny agnen burdziaa buns yovita lemonka3 anomalia81 amelka200703 miko_mama adriana-p i polaquina wypadły z kolejki bo już mają swoje pody :) Odpowiedz Link
nelles Re: LISTA na dzień 18.03. 18.03.08, 10:28 Chyba że chcesz Adriana jeszcze testowego - jakby co to daj znać to Cię z powrotem do listy wrzucę. Odpowiedz Link
adriana-p Re: LISTA na dzień 18.03. 18.03.08, 10:29 hehe, ja jeszcze nie mam;-) ale czekam niecierpliwie:-) i prawde mówiac nelles to chciałam miejsce w kolejce burdziaa odstapić, bo ona daleko. nie da sie tak?? Odpowiedz Link
anjajot Re: LISTA na dzień 18.03. 31.03.08, 14:17 czy mogę się do listy dopisać?Pozdrawiam Odpowiedz Link
monjan rezygnuje z kolejki 01.04.08, 09:53 prosze o usuniecie mnie z listy juz wyprobowalam poda, wiec ten szybciej do Was trafi:) Odpowiedz Link
nelles Prośba do moderatorów 10.04.08, 15:45 Mam prośbę do moderatorów o usunięcie tego postu. Założyłam już nowy wątek z listą do wędrującego podaegi. Ten rozrósł się za bardzo i robi się zamieszanie. Odpowiedz Link