fryga29 02.01.08, 09:07 W dzisiejszym Fakcie jest super zdjęcie tatusia w chuście.Tatusiem jest siatkarz Gwardii a artykuł specjalnie poświęcony chustonoszeniu.Mój tato czytuje Fakt i z samego rana przyleciał do mnie ze zdjęciem:). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
app7 Re: Chusta w Fakcie 02.01.08, 09:39 A mozna prosić o jakiś skan? W tej chwili polski Fakt jest dla mnie nieosiagalny a chetnie bym przeczytała. Piszą chociaz coś fajnego o chustach? Odpowiedz Link
anetta1980 Re: Chusta w Fakcie 02.01.08, 15:55 Jestem bardzo zła. Specjalnie kupiłam dzisiejszy Fakt, bo nie czytuje tego ,za przeproszeniem, "szmatławca a tu nie ma nic o chuście, ani żadnego zdjęcia. Może pomyliłaś gazety??? ): " Odpowiedz Link
fryga29 Re: Chusta w Fakcie 02.01.08, 16:04 Już wiem o co chodzi.Bo ja mieszkam pod Wrocławiem i to jest Fakt dolnośląski:((((.Przepraszam bardzo za zamieszanie.Zrobię zdjęcia i zamieszczę bo nie mam skanera.Jeszcze raz przepraszam. Odpowiedz Link
anetta1980 Re: Chusta w Fakcie 02.01.08, 16:24 A to szkoda bo chcialam też poczytac co piszą. A ja z Poznania więc dlatego nic nie ma. Dzięki za wyjasnienie, a jak co to zamiesc zdjecie i napisz co piszą, a ja zabieram sie do przeglądnięcia nieszczęsnego Faktu.. Niepocieszona Odpowiedz Link
kobraluca Re: Chusta w Fakcie 02.01.08, 16:29 noszenie robi sie coraz popularniejsze wsrod gwiazd,nie tylko polskich. W gazetach amerykanskich coraz czesciej widuje zdjecia celebrities z nosidlami i pouchami, chust co prawda jeszcze w Hollywood nie ma,ale mysle ze to tylko kwestia czasu, predzej czy pozniej poznaja sie na tym co dobre:) Odpowiedz Link
mysia125 Re: Chusta w Fakcie 02.01.08, 17:51 Nie przekonaja sie, wiazanki sa too complicated ;) -- Kasia z Chustomanii Odpowiedz Link
kobraluca Re: Chusta w Fakcie 02.01.08, 18:15 no tak, wyobrazasz sobie np taka Britney Spears wiazaca chuste? Za duzo myslenia jak dla niej:))) Odpowiedz Link
tulipowna celebrities i chusty 02.01.08, 16:52 moze juz bylo - wiec nie zalozylam osobnego watku. zerknijcie :) www.mammasmilk.com/pages/celebrities.php no i konkurs - kto ma jaka chuste? :))) Odpowiedz Link
kobraluca Re: celebrities i chusty 02.01.08, 18:18 wyglada mi na to,ze ]zadna nie ma chusty, same nosidla i pouch widze Odpowiedz Link
petisu Re: celebrities i chusty 02.01.08, 19:15 A Sheryl Crow? To nie elastyczna? No a Britney Spears to chyba przez przypadek, bo ma wstrętne nosidło od Gucciego! No i większość ma źle dobrany rozmiar poucha, gdzieś im te dzieci wiszą prawie przy kolanach... Odpowiedz Link
kobraluca Re: celebrities i chusty 02.01.08, 19:23 Sheryl Crow ma chyba poucha, nie widze nigdzie wezla Odpowiedz Link
petisu Re: celebrities i chusty 02.01.08, 19:30 Mnie to wygląda na Moby z satynowym panelem na czarnym materiale. Węzeł jest z jej lewej strony, a koszulkę ma niebieską pod spodem. Może wymyślam. :) Odpowiedz Link
petisu Re: celebrities i chusty 02.01.08, 20:21 No to dzięki opinii ekspertki, tajemnica rozwiązana. :D Chociaż jedna z wiązanką. :) Odpowiedz Link
petisu Re: celebrities i chusty 02.01.08, 23:03 Eeeeee tam. lola_22 kiedyś pokazywała. :) Odpowiedz Link
andziulindzia Re: celebrities i chusty 02.01.08, 21:22 Mnie najbardziej spodobała sie Madonna z dzieckiem w krótkiej wiązanej na plecach. Jak dla mnie brawo za odwagę Odpowiedz Link
petisu Re: celebrities i chusty 02.01.08, 23:02 To nie takie trudne jak ma się dobrą kółkową. :) Odpowiedz Link