kukulka11 21.01.08, 23:06 macie, uzywacie? jak czesto, a raczej jak rzadko? czy tylko chusty? u mnie wozek stoi odlogiem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andziulindzia Re: Wozki 21.01.08, 23:27 Mam i używam. Teraz sporadycznie, bo starsza córka chodzi do przedszkola, ale nie wyobrażam sobie wyprawy z dwójka dzieci zwłaszcza na dalsze odległości bez wózka. Na większe zakupy wózek też jest przydatny, przydaje się także podczas wypraw do centrum handlowego zimą: głównie jako skład kurtkowo-zakupowy Odpowiedz Link
wiola_wd Re: Wozki 22.01.08, 03:51 do niedawna posiadałam 3 wózki, które od kilku miesięcy nie były użyte nawet raz. Dwa niedawno sprzedałam, jeden, mały, spacerówkę, zostawiłam bo czasem się może przydać. noszę w chuście, teraz, kiedy córka woli własne nóżki doceniłam chustę jeszcze bardziej bo nie musze ciągnąć za sobą wózka, na spacerach w razie jak się zmęczy wkładam do chusty i już:). Odpowiedz Link
budzik11 Re: Wozki 22.01.08, 09:24 Mam spacerówkę dla starszaczki, a gondolę mam zepsutą, a raczej sprawną na tyle, żeby pojeździć nią na 3 metrach przed wejściem do domu na ostatnim schodku, bo w dzień jedna z drzemek odbywa sie na powietrzu, właśnie w wózku, w ramach dotleniania. Wózek nie nadaje się do wyjechania poza własne podwórko, służy nam właściwie tylko i wyłącznie jako łóżeczko na dwór. Wszelkie wyjścia/wyjazdy/spacery odbywają się w chuście. Odpowiedz Link
jowitaiczterykoty Re: Wozki 22.01.08, 11:12 nie korzystam regularnie wystawiam na allegro tylko :) Odpowiedz Link
kachna2001 Re: Wozki 22.01.08, 11:53 a ja ostatnio ani wozka ani chusty na spacerki nie uzywam: hania odkryla radosc chodzonych spacerkow i potrafi tak z 40 minut przedreptac, wiec krecimy sie kolo domu :) ale w domu chusta jak najbardziej:) Odpowiedz Link
padthai Re: Wozki 22.01.08, 15:42 a ja cenie sobie wozek bo babcia z niego korzysta i tato tez a jak ja wychodze z malym to zazwyczaj na kilka godzin, wiec korzystam i z wozka i z chusty. Z ulga zrzucam z ramion moj slodki kilkunastokilogramowy ciezar do wozka, niech smacznie spi, a ja np. spokonie wypijam kawe - lubie te przerwy :))) Odpowiedz Link
mik_i Re: Wozki 22.01.08, 21:53 ja na spacery zabieram i wózek i chustę, choć ostatnio częściej chustę.to zależy od tego czy to jest spacer czy maraton po sklepach. jak maraton to tylko chusta bo z wózkiem do sklepów ciężko wejść (schody, często wysokie, no i wąskie wejścia, a czasem i kolejki w sklepie a z wózkiem ciężko kogoś niezachaczyć).A jak wybieram sie na spacer to bierzemy oba gadżety, bo Karola nie lubi być długo w wózku . Odpowiedz Link