Dodaj do ulubionych

a moze jest ktos z londynu?

• mama_frania1 warsztaty 25.02.08, 17:35
      zapmnialam z wrazenia na smierc napisac o najwazniejszym... szymama rozmawiala z Kasia i Marcinem z chustomanii i jesli zbierze nas sie wecej (co chyba nie jest problemem, zdaje sie maksimum uczestnikow to jest 10 osob) to bylaby mozliwosc zrobienia dla nas warsztatow!!! w kwietniu jakos. i co wy na to?
      • ylw Re: warsztaty 25.02.08, 23:51
        No super dziewczyny że się spotkałyście, ja się za tydzien czyli 3go piszę na
        spotkanie.Bardzo zaluje ze nie bylo mnie dzisiaj.I co do warsztatów to
        oczywiscie jestem chetna :)
    • mama_frania1 UWAGA, UWAGA! 02.03.08, 12:57

• mama_frania1 UWAGA, UWAGA! 02.03.08, 13:06
      przez jakis czas moge nie miec stalego dostepu do internetu (jakies dwa, trzy tygodnie) - czekam jutro miedzy 11 a 12 jak sie umawialysmy i za tydzien - 10 marca tez normalnie. potem 17 nie, potem sa Swieta Wielkanocne, 30 marca znowu czekam...
      swoja droga, jak nie zlapie neta od sasiadow (moze sie bedzie dalo) to od czasu do czasu podejde do biblioteki i sprawdze strone...
      • mama_frania1 sorki 02.03.08, 13:06
        poslalo mi sie dwa razy...
        • szymama Re: sorki 02.03.08, 17:24
          nie wiem czy jutro bede, junior goraczkuje, jak sie nie poprawi, to
          z jutra nici :(
          • mama_frania1 Re: sorki 02.03.08, 21:58
            zyczenia zdrowia dla juniora! mam nadzieje, ze szybko mu przejdzie. jak nie jutro to czekam za tydzien, moze wtedy sie uda...
      • mama_frania1 Re: UWAGA, UWAGA! 02.03.08, 22:00
        internetu mam nie miec od jutra przez dwa tygodnie (swoja droga dom wariatow - tyle trwa zmiana osoby na ktora jest kontrakt i podlaczenie internetu od nowa w XXI wieku w jednej z wiekszych metropolii swiata :(...)
        ale moze sie uda zlapac sygnal od sasiadow ;)
        • ylw Re: UWAGA, UWAGA! 03.03.08, 11:43
          Nas dopadł wirus i od czwartku trzyma, tak ze znowu nici ze spotkania :(( może
          za tydzień się w końcu uda, do trzech razy sztuka...
    • szymama Re: a moze jest ktos z londynu? 07.03.08, 14:50
      to co, spotykamy sie w najblizszy poniedzialek?? dziecie starsze mi
      juz wyzdrowialo, w poniedzialek do szkoly pojdzie, mozemy sie
      spotykac :)
      • mama_frania1 Re: a moze jest ktos z londynu? 07.03.08, 19:51
        tak, tak, tak! u mnie albo jak kto ma inny pomysl to niech napisze :)
        i niech sie juz cieplo zrobi, ja bardzo prosze to i dzieci zaczna byc zdrowe i bedzie nam latwiej...
        • ylw Re: a moze jest ktos z londynu? 07.03.08, 22:58
          My się z Kubciochem moim piszemy:) na 99% mam nadzieję że już żadne choróbsko
          się nie pojawi <tfu tfu>
          • mama_frania1 Re: a moze jest ktos z londynu? 08.03.08, 11:36
            to super, czekamy zatem z mlodym na wszystkich chetnych miedzy 11 a 12 w poniedzialek! aha (acha?) - z mlodym jak rozwniez z moja super fajna tesciowa :))
            • szymama Re: a moze jest ktos z londynu? 08.03.08, 12:13
              niestety :( Zosia chora, nie przyjedziemy :(
    • mama_frania1 a propos 31 marca 27.03.08, 15:31
      to jeszcze dam znac, bo tym razem to ja jestem chora :( mocno przeziebiona od poniedzialku, wiec moze przejdzie... dam znac w weekend, ok?
      • d.hassenpflug Re: a propos 31 marca 28.03.08, 21:32
        Halo, ze tez ja dopiero teraz tu trafilam. Chetnie tez dolacze. Mam 5,5 mies syna.
        • mama_frania1 Re: a propos 31 marca 28.03.08, 21:49
          witamy, witamy :) coraz wiecej nas jest :)))

jakos sie ostatnio nie mozemy spotkac - a to dzieci choruja, a to poogda do bani, a to Swieta byly... troche mi lepiej, moze sie wykuruje do poniedzialku...

jak chcesz adres spotkaniowy to mi napisz adres, na jaki Ci poslac...
          • d.hassenpflug Re: a propos 31 marca 28.03.08, 23:19
            A gazetowy albo dorhas@op.pl
            Dzieki ;)
    • mama_frania1 31 marca - nie ma spotkania 30.03.08, 17:31
      przynajmniej u mnie :( chyba dalej zarazam (z nosa mi leci i kaszle) i mlody coraz gorzej wyglada, sprobuje go do przychodni rano zawlec, zeby nas ktos poogladal - chyba mi sie dieta eliminacyjna szykuje :((
      • pufulek Re: 31 marca - nie ma spotkania 30.03.08, 22:37
        Biedulki,
        To się kurujcie i zdrowiejcie. I głowa do góry, wszystko będzie dobrze.
        Pozdrowienia dla Frania i dla Ciebie
        • mama_frania1 Re: 31 marca - nie ma spotkania 30.03.08, 23:53
          dzieki bardzo :)
          i do zobaczenia za tydzien (moze sie w koncu uda...)
    • mama_frania1 poniedzialek 7 kwietnia 05.04.08, 15:20
      to ja jak zwykle czekam w poniedzialek miedzy 11 a 12 na wszystkich chetnych do wspolnego pomotania czy poplotkowania :) moze wreszcie nam sie uda spotkac w szerszym gronie...
    • mama_frania1 i po spotkaniu :) 08.04.08, 17:32
      jak bylo: www.chusty.info/forum/viewtopic.php?t=1702&start=15

za tydzien (jak kto chetny) wyjatkowo nie w poniedzialek! kolo piatku powinnam znac dzien, to napisze :)
    • mama_frania1 Re: a moze jest ktos z londynu? 13.04.08, 21:26
      jednak w tym tygodniu nie moge... zapraszam za tydzien, 21 kwietnia, jak zwykle czekam miedzy 11 a 12.
      • w_iika Re: a moze jest ktos z londynu? 11.07.08, 21:48
        hej, wacik strasznie dlugi sie zrobil:) Zadne spotkanie sie nie szykuje? Pozdrawiam
        • mysia125 Dziewczyny, wpadnijcie na Summer Sling Show :) 12.07.08, 18:43
          Najwieksze wydarzenie chustowe roku!

www.summerslingshow.co.uk

z tego, co wiem, to pare forumek sie wybiera. My tez bedziemy cala rodzina :)

--
          Kasia z Chustomanii
          • mama_frania1 Re: Dziewczyny, wpadnijcie na Summer Sling Show : 16.07.08, 14:22
            my sie tez wybieramy :)
            • mysia125 Re: Dziewczyny, wpadnijcie na Summer Sling Show : 17.07.08, 20:50
              No to zaczep nas :) bedziemy cala rodzina, znak rozpoznawczy: gadatliwy
              trzylatek reagujacy na hasla : Felix i Chustomania oraz streszczajacy wszystkim
              napotkanym ciociom historie swojego zycia (ciociu, a wiesz, jak bylem maly...)

--
              Kasia z Chustomanii
              • mama_frania1 Re: Dziewczyny, wpadnijcie na Summer Sling Show : 18.07.08, 01:26
                mnie tez bedzie latwo poznac - jak znam zycie bede w nairobie :) (to blizniaczy brat tego, ktory zwiedza swiat z DHL-em bodajze ;) z malcem o wygladzie Buddy...
        • mama_frania1 Re: a moze jest ktos z londynu? 16.07.08, 14:21
          wrocilam z Polski, jak kto chetny na spotkanie, to zapraszamy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka