agamamaani 02.02.08, 19:57 www.didymos.de/bilder/muster-gr/welle-gruen-web.jpg ale cudeńko.. taką zieleń lubię.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ithilhin Re: o ja cie.... 02.02.08, 20:03 to nowy wzor bedzie? o ja cie :-) ale zachorowalam na ten norweski recznik, to choroba nieuleczalna Odpowiedz Link
guruburu Re: o ja cie.... 02.02.08, 21:13 A ja właśnie nie wiem, do której się ślinić - do norweskiej zielonej czy tych fal didka zielonych :/. Dobrze, ze w tej chwili to odległe marzenie - poczekam spokojnie na recenzje noeweskiej chusty na TBW. Ale znając ceny i cła skandynawskie to norweski ręcznik mogę podziiać przez monitor :P. Odpowiedz Link
lovrita Re: o ja cie.... 02.02.08, 22:47 przepiekna!!!! kiedy bedzie mozna ja kupic?:-) Odpowiedz Link
lucy_cu Re: o ja cie.... 03.02.08, 03:23 Ithilin, ja też kocham ścierkowce- przez te Twoje norweskie spać nie mogę. Ciekawość mnie zżera, jak się noszą. Aga- ja cie ja cie ja cie, śliczności, fakt. :-) W ogóle dochodzę do wniosku, że brzydkich chust jest mało- przynajmniej mnie się niemal wszystkie podobają, mniej lub bardziej, ale jednak. I zdarza mi się, że chusta, której sama dla siebie bym nie chciała, niezmiernie podoba mi się na kimś. :-) Odpowiedz Link
milorzab Re: o ja cie.... 03.02.08, 17:38 Fale są piękne, mam sekwojowe i jeszcze mi mało. Odpowiedz Link
mama_frania1 Re: o ja cie.... 04.02.08, 13:06 o ja cie tez.... ale cudo... juz chyba wiem co bym chciala na urodziny :):) Odpowiedz Link
alexkieszek Re: o ja cie.... 04.02.08, 19:53 no na wiosnę cudo... a ja nosić już nie mogę więc niestety :( teraz poszukuję jakiegoś super ładnego elastyka coby dla Zoś/Antosia wrześniowych pod pasował :) Odpowiedz Link
werronka10 Re: o ja cie.... 04.02.08, 20:47 o nie!!!!!!!!!!!11 to niesprawiedliwe takie posty to powinny byc tylko na haslo... jeszcze trochę sprzedam moje wszystkie dwie, dołoże parę groszy i może wystarczy.... Odpowiedz Link
kj32 Re: o ja cie.... 05.02.08, 11:27 A ja właśnie przymierzałam się do zieleni - cudo. Kiedy będzie w ofercie na sprzedaż? Odpowiedz Link