Dodaj do ulubionych

Zielonogórzanki- spotkamy sie w sobote w Przytoku?

28.05.08, 22:45
Pozdrawiam wszystkie mamusie z Zielonej Góry ktore kochaja nosic swoje maluszki w chuscie, i takie, ktore tego jeszcze nie potrafia a chca!!!
Ciesze sie , ze dzis udalo nam sie spotkac z Elzela w kawiarni costa coffee ,wypic pyszna kawke i pogadac milo i wesolo o wszystkim!! Fajnie tez spacerowalo sie z Petisu i jej przesliczna corcia!!!
Mowiłysmy z Elzela tez o tym ze chcialybysmy sie czesciej spotykac, w wiekszym gronie, powymieniac doswiadczeniami w chustowaniu, a nawet chustami.
terminy i godziny spotkan do ustalenia, komu nie pasuje przed poludniem , nie ma problemu, spotkajmy sie po poludniu lub w wolny dzien!
na razie proponuje i zapraszam na festyn do Przytoku,
www.szkolarodzenia.info/oferta.html
Bedzie tam pelno mamus i maluszkow, mnie bedzie mozna rozpoznac po didymosie indio rubinrot i usadowionym w nim 14 mies. Jasiem :)))).
Chyba ze moj maz zaladuje Jaska do swojego hoppediza nairobi!!!
Pozdrowienia i do zobaczenia!!!
Obserwuj wątek
    • moofka Re: Zielonogórzanki- spotkamy sie w sobote w Przy 29.05.08, 09:57
      ło matko jak Wam fajnie :)
      ja na ostatnich przeporodowych nogach pewnie sie nie dokulam, ale zadnego
      nastepnego juz nie odpuszcze i mam nadzieje juz miec na kim cwiczyc
      pochwalcie sie potem jak bylo ;)
      • sfsfsf Re: Zielonogórzanki- spotkamy sie w sobote w Przy 29.05.08, 18:04
        ej ale ja nic nie wiem że ty na ostatnich nogach:)
        szczęśliwego rozwiązania życzę
        pozdr
        p.s.
        a mnie jak mała pozwoli mozna poznać podidymos - indio papaya-natur:)
    • ewold olivia :) 30.05.08, 07:26
      skorzystam z okazji ze pojawilas sie na forum i zapytam czy wybieracie sie na
      firmowy piknik pod koniec lipca ? ( ktory odbedzie sie gdzies pod Zielona Gora ? )
      Moze uda nam sie znowu spotkac ? :)
      Pozdrawiam :)
      • olivia38 Re: olivia :) 30.05.08, 07:55
        Hej Ewold!!!
        Jasne ze bedziemy na firmowym pikniku mam nadzieje ze sie spotkamy!!!!!
        Dwie dziewczyny z firmy wlasnie zaczynaja przygode z chusta , wiec mam nadzieje ze i one beda w lipcu i sie poznamy wszystkie!!!!!
        Pozdrowienia wielkie i buziaki!!!!!!
    • olivia38 Re: Zielonogórzanki- spotkamy sie w sobote w Przy 31.05.08, 15:23
      Dzieki wszystkim chustomamom, , ktore byly na festynie. (byly nas 3 mamusie i 2
      chusty ), no i moj ukochany maz ze swoim nairobi hoppedizem
      Goraco bylo i bardzo fajnie!!
      super nareszcie zobaczyc rodzica i wtulonego dzidziusia, nie tylko na brzuchu
      wlasnego meza i w lustrze ale i u kogos!!! chcialabym aby nareszcie w naszym
      miescie zaczelo sie nszenie maluszkow w chuscie, zebym wreszcie nie musiala czuc
      sie jak osamotnione ufo w morzu wozkow :))))

mamy zapewnione lokum na spotkania w tym przedziale czasowym:
      Pn, wt- do poludnia
      pt - po poludniu
      sb, nd- caly dzien
      wiec czekam na propozycje!!

Pozdrawiam- Monika Olivia, z Rodzinka
      • sfsfsf terminy spotkań 01.06.08, 00:23
        mi pasuje wszystko więc się dostosuję
        • sonka3 Re: terminy spotkań 03.06.08, 09:01
          mi pasuje pt- po południu i niedziela hm.:)
    • olivia38 Re: Zielonogórzanki- spotkamy sie w sobote w Przy 03.06.08, 13:15
      Moze faktycznie sprobujemy w pt wieczorem lub w nd, tak zeby wszystkim pasowalo!!!
      • sfsfsf terminy spotkań 03.06.08, 23:23
        to może w piątek, bo w niedzielę u mnie bywa różnie
        to co ten piątek???
    • olivia38 Re: Zielonogórzanki- spotkamy sie w sobote w Przy 04.06.08, 18:16
      Okazuje sie ze w piątek owszem, ale salka dopiero od 19 jest wolna, to chyba za pozno dla nas???
      Salke obiecala nam p Joasia Habura ze Szkoly Rodzenia, mysle ze to wspaniale z jej strony!!!
      www.szkolarodzenia.info/oferta.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka