guruburu 01.11.08, 20:44 Nieskromnie zapraszam w imieniu Gosi i swoim do rzucenia okiem i do polecania znajomym: pinezka.pl/moda-i-uroda/3496-chusta-oswojona Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andziulindzia Re: Chusty na pinezce 01.11.08, 21:10 Przyjemnie się czytający artykuł :D Brawo dziewczyny! Odpowiedz Link
roneczka Re: Chusty na pinezce 01.11.08, 21:56 Bardzo fany artykuł.Naprawdę! podeślę linka kilku zaciążonym. Ale te niezdrowe żarcie to mogłyście dziewczyny spokojnie pominąć. Nie ma nic gorszego jak demoralizujące zakończenie:-((( Pozdrawiam Piszcie więcej, bo da się to czytać - jednym tchem! Odpowiedz Link
ithilhin Re: Chusty na pinezce 02.11.08, 00:15 dziekujemy :-) te frytki i czipsy to z przekory :-) Odpowiedz Link
guruburu Re: Chusty na pinezce 02.11.08, 20:18 Roneczko - prosza bardzo nie nasmiewac sie z narodowej potrawy belgijskiej (wespol z czekolada i piwem), bo niewykluczone, ze zamilowanie do frytek jest jedna z niewielu rzeczy, ktora nadal laczy Flamandow i Walonow, tj. Polnoc z Poludniem kraju i hamuje ostateczny rozpad i podzial krolestwa Belgii. Odpowiedz Link
roneczka Re: Chusty na pinezce 02.11.08, 20:42 No uruburu napisała: > Roneczko - prosza bardzo nie nasmiewac sie z narodowej potrawy belgijskiej > (wespol z czekolada i piwem), bo niewykluczone, ze zamilowanie do frytek jest > jedna z niewielu rzeczy, ktora nadal laczy Flamandow i Walonow, tj. Polnoc z > Poludniem kraju i hamuje ostateczny rozpad i podzial krolestwa Belgii. Mo dobra, niech będą te frytki, skoro łączą, ale chipsom mówimy nie!!!! Czipsy beee, ktokolwiek przeczytał ten artykuł niech wie, że czipsy beee, a Gosia wcale czipsów nie jada i nie daje ich swoim dzieciom!napisała o tym ot tak, z przekory:-))) Odpowiedz Link
ithilhin Re: Chusty na pinezce 02.11.08, 20:46 jadam :-) ale dzieciom nie daje :-) no dobra, ostanio dalam ale nie takie z octem tylko w miare nieszkodliwe (o ile da sie tak powiedziec o przegryzajkach). Odpowiedz Link
guruburu Re: Chusty na pinezce 02.11.08, 20:56 No ja tez chipsow nie daje. Niestety bierze sobie sama, jak ma okazje na jakiejs imprezce. Choc ostatnio na placu zabaw na zjezdzalni znalazla chipsa lezacego luzem i podala mi z prosba o wyrzucenie tegoz do kosza (normalnie niestety musialabym z geby wydzierac) - bo powiedziala, ze pikantny :O. Rzeczywiscie, jego ogniscie pomaranczowy klor mogl sugerowac pikantnosc... Odpowiedz Link
de_la_hoya Gratuluję i zapraszam do przeczytania mojego... 01.11.08, 21:53 felietonu, też w chustowym klimacie. Cieszę się, że pinezce.pl udało się zgrać te dwie publikacje. No i cieszę się, że zgodziłyście się opowiedzieć o chustach, bo jak polecałam Wasze forum jako źródło wiedzy w tym temacie to nie byłam pewna czy ktoś się zgodzi i czy na mnie jakieś gromy się nie posypią... Jeszcze raz gratuluję! Odpowiedz Link
de_la_hoya Re: Gratuluję i zapraszam do przeczytania mojego. 01.11.08, 21:54 http://pinezka.pl/felietony/3417-kobieta-z-przyszlosci Odpowiedz Link
mayetschka Re: Chusty na pinezce 02.11.08, 10:30 SUPER artykuł dziewczyny! Gratuluję Miłośniczki frytek i czipsów :D Odpowiedz Link