jootro2010 09.07.10, 09:49 Witam wszystkich i udanego dnia życzę Ex...w poczcie masz obiecane Słowiki. -.- Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andreas.007 Re: Exman i reszta... ;) 09.07.10, 09:54 Tez witam wszystkich i udanego życia życzę! Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Exman i reszta... ;) 09.07.10, 10:03 Dobra.... dla Was buziaczki a jasna cholera dla gamoni na drogach! Odpowiedz Link
exman Re: Exman i reszta... ;) 09.07.10, 10:24 Cześć i czołem, pytacie skąd się wziąłem ? Jutrzenko, Thx 4 Larks ! Odpowiedz Link
jootro2010 Re: Exman i reszta... ;) 09.07.10, 14:02 Dobra nawigacja,nigdy nie jest zła -.- Odpowiedz Link
tikki Re: Exman i reszta... ;) 09.07.10, 15:30 Życzę wszystkim temperatury w ciągu dnia wahającej się w przedziale 21- 22,5 st. C., w nocy ok. 16.+ przelotny deszcz, przechodzący o godz. najpóżniej 7.15, nieba pokrytego chmurami w 25%, i lekkich wiatrów (to ostatnie szczególnie do wyznawców Bobu kieruję...). Co do miłości - w taki upał - zapomnij...Zbyt duży wysiłek emocjonalny, i w ogóle - za skomplikowane. Można co najwyżej oglądać horrory mrożące krew w żyłach, popijąc zimną herbatą mietową, i siedząc w bieliznie wyciągniętej właśnie z lodówki. Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Exman i reszta... ;) 09.07.10, 16:34 U mnie jest zajebisty żar i duchota Życzliwości dla was , przyjemnego weekendu i wiatru od morza gosia Tak na dobrą sprawę - jutrzenka nie przeszła chrztu forumowego - no chyba , że coś mnie ominęło. Może exman gdzieś w pojedynkę to załatwił - wszak czuć miętą z wszystkich stron g Odpowiedz Link
tikki Re: Exman i reszta... ;) 09.07.10, 16:43 Faktycznie, nie przeszła, jakkolwiek miałby ten chrzest wyglądać. Exman wybuchł takim entuzjazmem na jej widok, że wszystkie procedury poszły się gonić... Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Exman i reszta... ;) 09.07.10, 16:51 Ale jutrzenka też sobie nieźle pozwala Zobacz na sam tytuł wątku . Jezu - przypomniał mi się mój poczatek - kiedy to jeszcze Ex Belkę podpaską nazywał. A teraz tak mi Jej (Belki) brakuje gosia a może Palacza ten sport tak zmienił , kurwa - wogóle mi to niego nie pasuje ta nadmierna łagodność g Odpowiedz Link
exman Re: Exman i reszta... ;) 09.07.10, 16:52 A się odezwały kumoszki z Windsoru ... spekulantki, swatki i matki chrzestne. Kombinujcie dalej tylko z klępy oka nie spuszczajcie Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Exman i reszta... ;) 10.07.10, 00:35 tikki napisała: > I tak Ci rogi przyprawi, łosiu jeden. ........................ tikki jesteś wielka))))))) od dziś jestem twoją idolką Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Exman i reszta... ;) 09.07.10, 16:55 Żony , matki i kochanki - znają się na rzeczy gosia Odpowiedz Link
jootro2010 Re: Exman i reszta... ;) 09.07.10, 18:46 O mięta...gdzie...jak mrżona z limonką i lodem,to poproszę. Lipę to i owszem ... mi wciskano -.- Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Exman i reszta... ;) 09.07.10, 21:21 Ej dziewczyno - jesteś tu kotem i już chcesz byc obsłuzona ?! Każda z nas przez kotłownię przejść musiała i niezły wpierdol miała spuszczony od bywalców . Z Tobą jest inaczej - cos sie nam migasz gosia ale też - jak się poprawisz i postarasz to moze Cię polubimy na Oddziale g Odpowiedz Link
jootro2010 Re: Exman i reszta... ;) 09.07.10, 21:59 Wedle horoskopu chińskiego wąż,ale kotów tam ci brak. Wpierdzieli nie "kolekcjonuję"! Jootro jak to jootro...każdego ranka się miga Aaaa to jednak o łapówkę się rozchodzi... nie biorę i nie daję...znaczy się mam przechlapane... cóż i tak bywa. Odpadłam w "przedbiegach" Udanego ... wpierdzielania życzę. -.- Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Exman i reszta... ;) 10.07.10, 21:24 Eee tam młoda - jaką łapówkę ? My na Odziale jesteśmy nieprzekupni ! Na początek mogłabyś baseny opróznić i kible przemyć - bo śmierdzi w ten upał , że hej ! gosia a potem się zobaczy g Odpowiedz Link
jootro2010 Re: Exman i reszta... ;) 10.07.10, 21:54 Młoda...))to ponoć do 35 wiosny,tylko )) kieeeeedy to było Melduję ; -baseny suche...upał je załatwił -czyżby ktoś,tę przeterminowaną fasolkę po Bretońsku...wrąbał A 1 grosz wpłaty na konto to co?!...może opłata celna O! -.- Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Exman 09.07.10, 16:57 Chłop oślepł w tej ciemnicy to i garnie się do poranka ... Odrobinę empatii moje drogie Odpowiedz Link
exman Re: Exman 09.07.10, 17:11 Trzecia !!! jest komplecik, Szekspir wniebowzięty !!!!!!!!! Odpowiedz Link
jootro2010 Re: Exman 09.07.10, 17:47 ))) Tiaaa...szuflę na melinie Exmanowi korniki "obrabiają"... Toż ...do zamrażarki w melinie mnie upakował Kurde gdzie ten deszcz... -.- Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Exman 09.07.10, 17:56 Skoro już ujawniłeś wszystkie czarownice oddziałowe to wiedz, że Ci taki sabat w kotłowni zrobimy że nawet jutrzenka o poranku Ci nie pomoże! Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Exman 09.07.10, 21:25 Może jednak już ogranicz to bieganie > Dwudziestolatek na usługach nam się z Eksia zrobił Jaja pańśkie , jaja ! gosia Odpowiedz Link
tikki Re: Exman 09.07.10, 21:38 Pójdźmy siostry, lepiej nazbierajmy ziela babki polnej i skrzypu, coby eliksir na wzmocnienie lędźwi Exmanowi uwarzyć w kociołku... Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Exman 09.07.10, 21:47 Tak - i lubczyku troszkę by się może zdało , żeby było "kolorowiej" a korzeń z pietruszki i selera to już koniecznie , żeby nam się brat czasem "nie zajechał "... gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Exman 10.07.10, 14:51 ziółka ziołami, ale niebieską tabletkę w zapasie trza mieć ... Odpowiedz Link
exman Re: Exman 11.07.10, 08:22 Może kupię sobie na emeryturze, póki co o was medycyna kompletnie zapomniała Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Exman 12.07.10, 07:43 o ile się orientuję, to babeczki tez juz mają swoja błękitną pigułę ... a że doskonale czujemy się w tym, co zarezerwowane teoretycznie dla facetów, więc i z viagry też mogą kobitki korzystać .... Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Exman 12.07.10, 08:32 Ty, weź mnie nie rozśmieszaj, bo smiejąc się ruszam, a jak się ruszam to, przez upał, oddaję wodę przez skórę, i nie mam szans na zmagazynowanie tych 7 litrów ... Odpowiedz Link