exman 02.09.10, 18:49 W tym roku trochę później ale jadę z produkcja, właśnie nastawiłem drugi set. A wy ? Co podżeracie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jootro2010 Re: Małosolne 02.09.10, 20:15 NIE ... Kobieta-tyle odnośnie "K..." Exman...! Odpowiedz Link
ginger43 Re: Małosolne 02.09.10, 23:21 Właśnie popełniłam zbrodnię i pożarłam śliwkę w czekoladzie popijając piwem, które udało mi się ocalić zanim Gonzales wylał resztę w pościel Nie wiem jak to jest z tymi małosolnymi, bo mnie jakoś zawsze wychodzą dużosolne od wczoraj stoi kolejny słój, a do tego dziesiątki słoików z innymi dobrami konsumpcyjnymi, które szykuję na zimę - chyba nawet zimy ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link
exman Re: Małosolne 03.09.10, 07:02 No tak, Gingi, mam nadzieję, że ilość przygotowywanych zapasów nie misu oznaczać wyjątkowo długiej i cięzkiej zimy... nie dałem liści chrzanu ale za to liście dębu ... wyjdą mi ... niemieckie ? Odpowiedz Link
ginger43 Nie kracz! 03.09.10, 12:33 Gdybając w sposób jaki zapodałeś, to będzie never ending zima bo tych specyfików narobiłam na 3 lata chyba Co do liści chrzanu, to ja się ostatnio nie chrzanię i daję suszone zielsko z torebki do tych kiszonych na bieżąco, przynajmniej nie muszę ganiać na targ i targać badyli ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link
exman Re: Nie kracz! 03.09.10, 14:38 Nie żartuj, to makabryczne co piszesz ! Może dodajesz jeszcze substancje o smaku ogórków małosolnych ? Odpowiedz Link
piernicyna Re: Nie kracz! 03.09.10, 21:39 - Jak blondynka robi powidła? - Obiera pączki. krówki podżeram Odpowiedz Link
ginger43 Re: Nie kracz! 03.09.10, 22:08 że ja na to nie wpadłam! A to chyba dlatego, że jestem ciemna ... blondynka ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link
exman Re: Małosolne 04.09.10, 07:45 a wiecie, że nawet wyszły ... ? tzn. dwa wyszły ze słoika ... podobno miały aspiracje to mister tornister Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Małosolne 06.09.10, 09:20 szamam płatki owsiane błyskawiczne z mlekiem p.s. Exio, do następnej partii ogórów dodaj listków wiśniowych lub czereśni ... jak tam Ciebie pasi .... A jak będziesz robił "kiszone" to daj w słoik papryczkę (taką malusią, pikantną) ... Odpowiedz Link
ziege77 Re: Małosolne 06.09.10, 12:15 alex-0_0 napisała: > > p.s. > Exio, do następnej partii ogórów dodaj listków wiśniowych lub czereśni ... jak > tam Ciebie pasi .... A > jak będziesz robił "kiszone" to daj w słoik papryczkę (taką malusią, pikantną) > ... i NIE ZAPOMNIJ O SOLI !!! pzdr serdecznie Odpowiedz Link
exman Re: Małosolne 06.09.10, 20:56 piri piri dodaję, spoko, a liści wiśni po prostu nie miałem, dlatego wrzuciłem dębowe ... sól .. no jasne, wiedziałem, że oczymś zapomniałem, sól Odpowiedz Link