25.12.11, 20:27
dostałem pogrzebacz, wspomnienia Keitha Richardsa i poezyje Leśmina pseud. "Bolek". A cha i plastikową deskę do krojenia z szufladkami !!!!
Obserwuj wątek
    • exwoman Re: prezenty 25.12.11, 23:41
      no i cudnie, ja dostałam kolejną łopatę do odśnieżania i do poduszki Keitha Richarda, w załączniku był krem 55+, nie wiem co to znaczy? 55+? w jakiej skali? ..cokolwiek by to nie znaczyło..przyda się..
      • tikki Re: prezenty 26.12.11, 16:19
        O, jak słowo daję, za chwile z tego jakas licytacja wyjdzie.
        Ja dostałam ekskluzywny zestaw do pieszczoty pian - Hammum, o zapachu eukaliptusowo-oliwkowym + ksiązki kucharskie z obrazkami + pióro + fluid maskujący z aplikatorem (do malowania akwarelami, żebyście nie mysleli że twarz musze intensywnie maskować czy coś) + farby firmy Rembrandt żółć neapolitańska głęboka i żółć neapolitańska czerwona + farby firmy Cotman czerwień indyjska, sienna naturalna, alizarin crimson (taki czerwony, nie wiem jak przetłumaczyć) i błekit kobaltowy. Farby akwarelowe w tubkach, które kupiłam sama za przekazane fundusze, bo i tak nikt nie zrozumiałby, czego chcę i o co mi chodzi smile.
        • andreas.007 Re: prezenty 26.12.11, 18:50
          Photoshop.
    • exman Re: prezenty 26.12.11, 18:08
      zapomniałem, pod choinką znalazłem również demoniczną koszulę i futerał do niewiadomo czego jeszcze.
      • alex-0_0 Re: prezenty 27.12.11, 08:24
        Kasa i buty smile
        od kota - 2 złapane muchy
        • ziege77 Re: prezenty 27.12.11, 10:40
          płyta : Lars Danielsson, Zohar Fresco, Leszek Możdżer - The Time ...
          książka : Norman Davies ,, Europa Walczy 1939-1945
          kupon na los milionos
          prezent nie trafiony i lakier do paznokci- kolor zielony
          • piernicyna Re: prezenty 27.12.11, 23:37

prezent trafiony - zmywarka - czuję że uratuje moje ręce
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka