Dodaj do ulubionych

POTRZEBNE DOBRE POMYSŁY - OD ZARAZ

04.02.02, 16:05
cześć,

jestem znanym z ekstrawagancji i nieskrępowanego zachowania hollywoodzkim
producentem filmów klasy B. Chętnie zatrudnię w swoim nowym projekcie osoby,
które wyglądają podobnie do Jamesa Spadera oraz Vivienne Leigh. Obecnie pracuję
wraz z Rogerem Cormanem nad alternatywną wersją "Przeminęło z wiatrem". Główną
rolę zagra w nim Demi Moore a akcję filmu przeniesiemy do Laponii rządzonej
twardą ręką przez grupę zdeformowanych geniuszy intelektu.

Jeśli jesteście zainteresowani to proszę uprzejmie o kontakt - zależy mi
również na poznaniu Waszych pomysłów na nowy projekt. Najlepszych moim zdaniem
twórców nagrodzę zaproszeniem do mojego domu na wzgórzach Hollywoodland.

pozdrawiam serdecznie,

W.d.O.

Obserwuj wątek
    • arktur Re: POTRZEBNE DOBRE POMYSŁY - OD ZARAZ 04.02.02, 16:07
      no, chyba sie powtarzasz
      • yess Re: POTRZEBNE DOBRE POMYSŁY - OD ZARAZ 04.02.02, 16:08
        a to juz bylo ?
        • Gość: x®♂∞♀ Re: POTRZEBNE DOBRE POMYSŁY - OD ZARAZ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 16:14
          znam świeżutką historię pewnego początkującego reżysera, który ogłosił wśród
          profesjonalnych aktorek casting, ze sceną miłości fracuskiej z nim.
          moja koleżanka, nieśmiała, ale metodyczna, podjęła się tego aktorskiego wyzwania
          i chojraczący reżyser się speszył na castingu
          tak się stanie z laponofilskim wizjonerem w obliczu zdecydowanej odpowiedzi

więcej nie powiem.
          • yess Re: POTRZEBNE DOBRE POMYSŁY - OD ZARAZ 04.02.02, 16:16
            X cos ostatanio jestes tendencyjny hahahahaha
            • Gość: samanta Re: POTRZEBNE DOBRE POMYSŁY - OD ZARAZ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 16:41
              to ja moge zagrac wiatr !!!!!!! Obiecuje rowno nap....,jak wichura !!!!!!!!
              • sen_wampira Re: POTRZEBNE DOBRE POMYSŁY - OD ZARAZ 04.02.02, 17:40
                ciekawie, ciekawie, a możesz rozwinąć ten wątek nap...? bo moja plastyczna
                wyobraźnia nie łapie tego do końca, czyżbyś nap...wypinała też swoją pupę?
                • Gość: samanta Re: POTRZEBNE DOBRE POMYSŁY - OD ZARAZ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 17:48
                  artystyczna dusza nie mialaby tak plaskich skojarzen.
                  • Gość: x®♂∞♀ Re: POTRZEBNE DOBRE POMYSŁY - OD ZARAZ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 19:14
                    spoglądam na mój nap...
                    rzeczywiście odwrotność płaskości
                    • Gość: samanta Re: POTRZEBNE DOBRE POMYSŁY - OD ZARAZ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 20:01
                      ech Wy artysty!!!!!!!!!!!!!!! Moja dusza jak huragan jezd! Nature mam taka a nie dupe!!!!!:)))))))))))))
                      • wincent.d.onofrio Kochani - dziękuję i prosze o więcej 06.02.02, 14:49
                        przyznaję, że Wasze posty są niezmiernie inspirujące, szczególnie Ty samanto
                        zasługujesz na słowa pochwały...to bardzo plastyczna wizja, gdyby tak przykleić
                        brodę i wąsy do Twoich posladków moglibyśmy zagrać DekalogXI Kieślowskiego,
                        jego niedokończone nigdy dzieło z muzyką symfoniczną - smyczki i basetle a w
                        tle operowy głos Madonny - ach pięknie, muszę zadzwonić do mojego agenta w
                        Hollywood żeby znalazł środki na realizację tego pomysłu

czy myślicie, że Emilian Kamiński (właśnie z nim rozmawiam na ten temat) mógłby
                        się zmierzyć z rolą Gandalfa w polskiej wersji Władcy Pierścieni? W roli Frodo
                        wystąpiłby Zbigniew Zamachowski...
                        • Gość: samanta Re: Kochani - dziękuję i prosze o więcej IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.02.02, 15:35
                          gdyby przyczepic tak brode oi wasy do mijego zadka wygladalby on jak
                          Sen_wampira z rozszczepem czaszki:)
                          • sen_wampira Re: Kochani - dziękuję i prosze o więcej 06.02.02, 17:54
                            a czemu akurat ja?
    • sen_wampira Re: POTRZEBNE DOBRE POMYSŁY - OD ZARAZ 07.02.02, 15:43
      no co jest, brakuje towarzystwu pomysłów???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka