Dodaj do ulubionych

CIEPŁY ZIMNY

IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 11:54
@
Dzien dobry:))
Obserwuj wątek
    • mag_nolia Re: CIEPŁY ZIMNY 12.02.02, 11:55
      drań?
      • Gość: oona Re: CIEPŁY ZIMNY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 11:57
        uhm:))
        • Gość: magnolia Re: CIEPŁY ZIMNY IP: 195.205.73.* 12.02.02, 12:00
          hmmm
          • Gość: oona Re: CIEPŁY ZIMNY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 12:04
            mmmmm.....
            • mag_nolia Re: CIEPŁY ZIMNY 12.02.02, 12:05
              aha
              • Gość: oona Re: CIEPŁY ZIMNY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 12:08
                no wlasnie
    • men_ Re: CIEPŁY ZIMNY 12.02.02, 12:06
      To Uneczka zdradza menika z jakimś tam ciepło-zimnym, hę ?:))

Nie będzie części V-tej, O ! :))
      • Gość: oona Re: CIEPŁY ZIMNY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 12:09
        ha,dobre sobie
        juz zapomniał!
        :))
        • men_ Re: CIEPŁY ZIMNY 12.02.02, 12:11
          Ha, nie zapomniał :)))
          Ale, po długim namysle stwierdziłem, że ten "ciepły" nie pasuje do image
          menika :)))
          • Gość: oona Re: CIEPŁY ZIMNY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 12:14
            ups,przepraszam
            gorący zimny!
            ?tak?
            • men_ Re: CIEPŁY ZIMNY 12.02.02, 12:16
              No juz lepiej - jeżeli o tym samym "gorącym" myslimy :)))

@
              • Gość: oona Re: CIEPŁY ZIMNY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 12:18
                hm..oto jest pytanie....
                • men_ Re: CIEPŁY ZIMNY 12.02.02, 12:22
                  Oj, filozoficzne pytanie ?:))
                  Oj, zaraz ja zaczne z metaforami ..:)))
                  • Gość: oona Re: CIEPŁY ZIMNY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 12:26
                    hi,moze zaryzykuje?:))
                    i znowu sie skompromituje!:))
                    • men_ Re: CIEPŁY ZIMNY 12.02.02, 12:32
                      Kto niby ma się skompromitować, hę :))

p.s.: mnie chodziło o zwykłe metafory, a nie te nie-metafory-bez-skojarzeń - a
                      Uneczce w główce cos innego :))

Oj, bo się juz boje napisac części V-tej :))
                      • Gość: oona Re: CIEPŁY ZIMNY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 12:36
                        niech pisze
                        spodobało jej sie hihi:))
                        • men_ Re: CIEPŁY ZIMNY 12.02.02, 12:38
                          Ale nastepne bedzie o pieskach ..:)))też
                          • Gość: oona Re: CIEPŁY ZIMNY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 12:44
                            ale bez metafory te pieski?
                            • men_ Re: CIEPŁY ZIMNY 12.02.02, 12:46
                              Czyjej metafory ? Uneczkowej czy menikowej ?:))
                              • Gość: oona Re: CIEPŁY ZIMNY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 12:58
                                przerwa techniczna-paż wymienił uneczce monitorek:))

temat metafor to jednak za sliski temat dla Uneczki:))
                                • men_ Re: CIEPŁY ZIMNY 12.02.02, 13:06
                                  To drugie zdanie to była taka nie-metafora-bez skojarzeń, hę ?:))

muszę znikać na 1,5 godzinki :(

• Gość: oona Re: CIEPŁY ZIMNY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 13:14
                                    no to ja tez do pracy:(
                                    • men_ Re: CIEPŁY ZIMNY 12.02.02, 14:39
                                      menik tylko na chwilkę - udało się ???
                                      • Gość: oona Re: CIEPŁY ZIMNY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 14:45
                                        ojej,a co?
                                        @?
                                        musze sprawdzic,bo nie zagladałam:))
                                        • men_ Re: CIEPŁY ZIMNY 12.02.02, 14:53
                                          Nie, chodziło mi o to wczorajsze w/g dzisiejszych rad ?:))
                                          Tych na temat komputerka, bo innych Uneczka nie słucha :))od menika
                                          • Gość: oona Re: CIEPŁY ZIMNY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 15:52
                                            no taka głupia(komputerowo)to ja az nie jestem:))
                                            wiem,ze trzeba zapisac
                                            ale sie potem nie otwiera,bo czegus tam nie ma
                                            do otwierania i juz :((
                                            • Gość: oona Re: CIEPŁY ZIMNY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 16:21
                                              hi hi
                                              ale od czego sa kolezanki
                                              tzn.ich komputerki:))
                                              otworzyłam!!!nio :)))
                                              • mario2 Re: CIEPŁY ZIMNY 12.02.02, 16:44
                                                oona, sloneczko, kaja, myszka, niunia.... kurde ile jeszcze???
                                                • oona Re: CIEPŁY ZIMNY 12.02.02, 16:48
                                                  a co,masz juz dosc???:))
                                                  • mario2 Re: CIEPŁY ZIMNY 12.02.02, 16:53
                                                    nie ale zazdroszcze mu kolekcji! :o))
                                                  • oona Re: CIEPŁY ZIMNY 12.02.02, 17:00
                                                    e,moze nie ma czego zazdroscic?:))
                                                    czasem jeden porzadny okaz wystarcza za calą kolekcję
                                                    (tu ukłony w stronę uroczego skowronka forumowego Maryjki):))
                                                  • mario2 Re: CIEPŁY ZIMNY 12.02.02, 17:03
                                                    no o tym aksjomacie, to ja absolutnie nie dyskutuje!
                                                  • men_ Re: CIEPŁY ZIMNY-mario 12.02.02, 17:08
                                                    No to juz teraz to se przechlapałeś, wiesz za co, O !:)))
                                                  • oona Re: CIEPŁY ZIMNY 12.02.02, 17:14
                                                    ja również!
                                                    cichy hołd tylko złozyłam:))

• men_ Uneczko, no i miał 12.02.02, 17:09
                                                menik rację czy też nie , w kwestii jakości tego co w przesyłce, hę :)))
                                                • mario2 Re: Uneczko, no i miał 12.02.02, 17:14
                                                  hasz kurierem slesz? I za co mam przechlapane?
                                                  • men_ Mario ! 12.02.02, 17:30
                                                    No dobra, dzisiaj Ci wybaczę, O !:))
                                                    Mam dobry humor !
                                                    Ale w marcu, to Ciebie spiję za karę :))
                                                • oona Re: Uneczko, no i miał 12.02.02, 17:16
                                                  miau miau
                                                  hihi:))
                                                  no miał,te oczęta....tfu oczy przeciez!:))
                                                  • mario2 Re: Uneczko, no i miał 12.02.02, 17:20
                                                    duuuze niebieskie oczy. On lubi sie w nie wpatrywac:o))
                                                  • oona Re: Uneczko, no i miał 12.02.02, 17:25
                                                    ha,zeby wpatrywanie sie mu wystarczało...
                                                  • men_ Mario, mówisz o tych 12.02.02, 17:29
                                                    ślicznych, dużych - tzn. o tym błękicie ocząt pewnej osoby, hę ?:)))
                                                  • men_ Re: Uneczko, a chciałabyś 12.02.02, 17:33
                                                    zebym tylko na patrzeniu kończył, hę ?:)))

oona napisał(a):

> ha,zeby wpatrywanie sie mu wystarczało...
                                                    > :))

• Gość: oona Re: Uneczko, a chciałabyś IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 17:41
                                                    chiba nie:))
                                                  • men_ Re: Uneczko, a chciałabyś 12.02.02, 17:51
                                                    Uff, kamień z serca, juz byłem lekko przerażony :)))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczko, a chciałabyś IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 17:56
                                                    ze niby tylko za rączkę będę chciała się
                                                    tfu Cię trzymac?:))
                                                  • men_ Re: Uneczko, a chciałabyś 12.02.02, 17:59
                                                    Ta jedną wolna swoją rączka za moja rączkę, hę ?) dobrze zrozumiałem ?
                                                    Bo druga rączka czasami do łóżeczka ...:)))
                                                    A czy kurde men cos mówił o rączce ???????:)))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczko, a chciałabyś IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 18:20
                                                    men w zyciu nie mówił o rączce!:))
                                                    rączka rzecz niewinna
                                                    i o czym miałby niby w zwiazku z tym mówic
                                                    taki niegrzeczny Men:))
                                                    zadnych skojarzen
                                                    szkoda gadac:))
                                                  • men_ Re: Uneczko, a chciałabyś 12.02.02, 18:25
                                                    No to men juz nic nie rozumie :)))
                                                    Cosik dzisiaj Uneczka jakas inna, to chyba po tych trele morele z panem K. :))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczko, a chciałabyś IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 18:35
                                                    bo jej dzisiaj ta choler...siec
                                                    tak znowu wolno działa
                                                    ze nim sie cos otworzy to oona
                                                    juz nie pamieta
                                                    o co chodziło Menowi
                                                    :)))
                                                  • men_ Re: Uneczko, a chciałabyś 12.02.02, 18:39
                                                    No, bo już menik myslał, że Uneczka przestraszyła sie wczorajszej przesyłki -
                                                    tzn., że ten z przesyłki porzuci Uneczkę :)))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczko, a chciałabyś IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 18:41
                                                    o,cós drgnęło!tzn.ruszyło!
                                                    chyba którys z paziów przestał seksy oglądać:)))
                                                  • men_ Re: Uneczko, a chciałabyś 12.02.02, 18:57
                                                    To wolą seksi, niz w oczka Uneczki sie patrzyć ?:)))
                                                    No to jak, przestraszyła sie przesyłki, czy nie, hę ?:)))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczko, a chciałabyś IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 19:01
                                                    no nie!przeciez mowiła,ze nie
                                                    a moze nie mówiła?:))
                                                    a ooni popatrzec to i by chcieli
                                                    ale Uneczka dobrze zabezpieczona
                                                    przed wzrokiem ciekawskich:))
                                                  • men_ Re: Uneczko, a chciałabyś 12.02.02, 19:05
                                                    Kurde, to ja tez zaczynam zapminac, co dzisiaj czytałem, a raczej sie mylę :)))
                                                    Oj, niedobrze, niedobrze .., i co to będzie ???? Jeszze sie, kude, pomylę :))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczko, a chciałabyś IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 19:08
                                                    noo,zeby tylko nie zapomniał V cz.mi napisac!:)))
                                                  • men_ Re: Uneczko, a chciałabyś 12.02.02, 19:15
                                                    No nie wiem, nie mam chwilowo "weny" do V-tej czesci :)))
                                                    A ile kopii mam robić tej V-tej części - każda dla poszczególnego serduszka
                                                    Uneczki, hę ?:)))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczko, a chciałabyś IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 19:18
                                                    takie opowiesci to akurat nie dla serduszka,oj nie
                                                    inny adres:)))
                                                  • men_ Re: Uneczko, a chciałabyś 12.02.02, 19:28
                                                    Oj, bo menik zaraz wpadnie w melancholijny nastrój - pamietasz, jak się
                                                    zachowywał ?:)) Zaraz, musze tylko jakis podkładzik muzyczny nastrojowy
                                                    wybrać ...
                                                    Albo cos przekąsi, jakieś mięsko (bez-skojarzeń:) i sie rozleniwi :))

p.s.: a ja myslałem, że to się nie dzieli: jednocześnie dla ducha i ciało,
                                                    co ?:))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczko, a chciałabyś IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 19:32
                                                    ja tez tak myslałam:))
                                                    i dlatego teraz probuje znalezc wspólny mianownik dla kaj....no,tych
                                                    i dla ducha:))
                                                  • men_ Re: Uneczko, a chciałabyś 12.02.02, 19:36
                                                    Hę, a może lepiej zróbmy iloraz tzn. podzielmy - z tym wspólnym mianownikiem,
                                                    oj może byc niebezpiecznie - oj, czyms to może nam obojgu zagrozić :))
                                                    Ale nic, tęz spróbuję poszukać ..:))czegóż to sie nie robi ..:))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczko, a chciałabyś IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 19:40
                                                    to juz lepiej moze nic nie dzielmy
                                                    tylko łączmy:))
                                                    i nie szukajmy,tylko załózmy,ze
                                                    znalezlismy,hę?
                                                  • men_ Re: Uneczko, a chciałabyś 12.02.02, 19:44
                                                    Łączmy ?:))się, hę ?:))
                                                    No tak, to udajemy, że co znaleslismy, ten wspólny ten/tego .., no
                                                    mianownik ?:))

Fe, matematyczne okreslenie - ja tam wole inne .., cos z tcych opowieści
                                                    czterech :)
                                                  • Gość: oona Re: Uneczko, a chciałabyś IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 19:48
                                                    a,zapomnij zesz o tym mianowniku
                                                    wymsknęło mi się!:))
                                                    matematyka brrrrrr:((
                                                  • men_ Re: Uneczko, a chciałabyś 12.02.02, 19:51
                                                    Bo mnie kiedyś uczono, że mianownik wspólny to się nie szuka tylko wyciaga :))

p.s.: a jak juz jesteśmy przy matematyce, to jak jest założenie, to i teza, i
                                                    dowód, hę ?:))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczko, a chciałabyś IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 19:57
                                                    moze jest a moze nie ma buuuu
                                                    jak słysze matematyczne terminy
                                                    to mi mózg przestaje działać:((
                                                    wrócmy do biologii,plizz,moze byc geografia,plastyka,,
                                                    muzyka,polski,wuef,tylko nie matematyka :)))
                                                  • men_ Re: Uneczko, a chciałabyś 12.02.02, 20:01
                                                    hi, hi - już nie bedę :))) ale prosta algebra 1+1 to ile ? no dobra, już
                                                    naprawdę nie bedę :))*
                                                    A zwuefu to co ćwiczenia akrobatyczne wyzszej klasy, hę ?:))mam jedną
                                                    dyscyplinkę na mysli, ale klawiaturka mi sie zbuntowała :))
                                                    Z geografii ?: Europy ? z historii sztuki np. taki Luwr i inne dzieła z
                                                    Francji, hę ?:))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczko, a chciałabyś IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 20:04
                                                    a 1+1+1 to ile?:))
                                                    a ta geografia,te inne...uffff,jak to dobrze,ze niedługo
                                                    zmykam do domku zanim zdązy mnie przepytac:))
                                                    pan nauczyciel....
                                                  • men_ Re: Uneczko, a chciałabyś 12.02.02, 20:09
                                                    1+1+1 to albo cos tam, albo figura geaometryczna :))
                                                    To w końcu geografia, czy historia sztuki czy tez cos tam o zwierzątkach
                                                    domowych ?:))pieskach czy królikach, hę ?:))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczko, a chciałabyś IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 20:12
                                                    pieski mają jutro byc w skrzyneczce
                                                    zdaje sie,ze mi obiecał
                                                    a ja buuuuuu
                                                    do domku ide
                                                    paaaaaaaaaaaa:)))
                                                  • men_ Re: Uneczko, a chciałabyś 12.02.02, 20:18
                                                    Ale chodzi o zdjęcia, hę ?:))

paaaa*:)))
    • mag_nolia Men jesteś zatem letni, 12.02.02, 12:20
      ciepławy-wyciągając średnią...???
      • Gość: kubek Re: Men jesteś zatem letni,a kubek IP: 192.168.5.* 12.02.02, 12:28
        A kubek moze byc gorący!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        GORĄCY KUBEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Brrrrrrrrrrrrrr, ale świństwo! Oczywiście ten knoor, a kubek gorący to
        rewelacja!!!!
        Od jutra kubek WALENTEGO!!!!!!!!! Rewelacyjny model, znakomity gatunek!!!!
        Zamawiajcie!!!!!!!!!!!!!! Dla pierwszych 10 000 gratis!!!
        kubek
        • Gość: magnolia Re: Men jesteś zatem letni,a kubek IP: 195.205.73.* 12.02.02, 12:31
          OK Kubek możesz się przysłać...jako Walentynka...
      • men_ Re: Kwiatuszku, jeżeli letni to 12.02.02, 12:29
        tylko z racji, że lubie lato - wtedy wszyscy mamy tak mało ubrań na sobie,
        szczególnie na plaży ..:))
        • Gość: magnolia Re: Kwiatuszku, jeżeli letni to IP: 195.205.73.* 12.02.02, 12:31
          Meniku, na plaży wolałabym gorące lato...
          • men_ Re: Kwiatuszku, jeżeli letni to 12.02.02, 12:34
            Ja tam wolę polskie morze - zmienny klimat :))
            • Gość: magnolia Re: Kwiatuszku, jeżeli letni to IP: 195.205.73.* 12.02.02, 12:36
              a ja nie lubię lodowatej wody
              • men_ Re: Kwiatuszku, jeżeli letni to 12.02.02, 12:39
                No tak, znowu różnica poglądów ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka