aariel 20.02.04, 15:15 A jesli tak to gdzie? W fastfoodach czy w innych miejscach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurczak1976 czasem mi sie zdarzy 20.02.04, 15:32 Ale najczesciej jest to Taco albo pizza. Czasem sie tez skusze na frytki albo kebaba (ale to mniej chetnie bo potem czlowiek caly upackany). Do restauracji chodze tylko przy jakis wyjatkowych okazjach. Wogole nie lubie napuszonej atmosfery tych "powaznych" restauracji preferuje cos w stylu Taco Mexicano:o) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 czasami 20.02.04, 15:46 Teraz to zadko na miescie jadam. Lubie kebaby ale tylko jesli mozna usiasc i sie nie upackac. Lubie tez Chinczyka. Do restauracji zdarza nam sie chodzic, ale najczesciej sa to jakies nieduze i nie "napuszone" bo takie mnie nie kreca Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a niestety tak :( 20.02.04, 19:33 w moim miescu pracy jest zatrzesienie fast foodow i jak jestem maksymalnie glodna...a one tak blisko....a frytki w McDonaldzie takie dobre.... no nie moge sie oprzec Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Malena, siostro :-) 21.02.04, 07:32 No właśnie... za frytki w McDonaldzie ktoś powinien dostać Nobla! Nie wiem, co takiego do nich dodają, ale to zdecydowanie frytkowa elita, numer jeden w moim prywatnym fastfoodowym rankingu. Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Malena, siostro :-) 21.02.04, 14:01 hmmm...to moze oni jakies uzalezniacze do nich dodaja :D Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: Malena, siostro :-) 23.02.04, 11:20 I to oficjalnie gdzies zostalo opublikowane ze McD dodalje wzmagacze apetytu i inne substancje powodujace ze ludzie po zezarciu calego zestawu ktory ma chyba z 1000 kalori czuja sie dalej glodni!!! A przy okazji frytki z McD tez bardzo lubie:o) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Malena, siostro :-) 23.02.04, 13:52 ooo, a to sie zdziwilam ! po samych frytkach faktycznie jestem glodna, ale po calym zestawie nie moge sie ruszyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Jadacie na miescie? 20.02.04, 19:43 A zdarza sie. Ale rzadko. Generalnie tylko kiedy wiem, ze predko do domu nie wroce, a jestem glodna. Inaczej, szkoda mi kasy :) Czasem w czasie pracy z kolegami na jakis lanczyk wyskocze. Kilka razy wieczorem umawialismy sie na kolacje. Do restauracji chodze jednak rzadko. Tylko przy specjalnych okazjach. Natomiast raczej staram sie nie jesc macdonaldów czi kejefci. Jesli juz, to kebaba. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Jadacie na miescie? 21.02.04, 14:08 Jadamy.Czasem jak jesteśmy w GM, to u "Jeffs'a", bo wtedy wygodniej , wszystko łączymy, i zakupki i jedzonko. Na obiadek weekendowy czasem wypuszczamy się do naszej ulubionej włoskiej knajpki, a na specjalne okazje mamy naszą ulubiona grecką tawernę. A po drodze czasem też zaglądamy do innych knajpek. Lubimy popróbować innych kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: Jadacie na miescie? 22.02.04, 20:01 Hm jak jestem z D. to wychodzimy bardzo czesto-gdzies 5 razy w tgodniu i obojetnie czy to jestemy w Uk czy Au. Sama tez niestey czesto chodze-choc ostanio staram sie ograniacz!W M. mam swoja ulubiona restauracje "China Gate" najlepsze jedzeinie i to na sizzling'u mniam mniam. Lubie też isc do takiej Tajwanskiej knajpki na Baby Octopus z grilla:Do jezusku!co ja bym dała,zebyt to zjesc dzisiaj:D Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Jadacie na miescie? 23.02.04, 09:18 To zależy. W Hiszpanii to wlaściwie tylko na mieście sie stołuję (w domu to tylko sniadania choć też nie zawsze), za to w Polsce niema nic lepszego nad obiadki mojej mamy więc w knajpach bywamy zdecydowanie rzadziej. Fastfoodów w ogóle nie uznaję i w nich nie bywam, wolałabym zjeść suchą bułkę niż coś z McD, bardzo za to lubię kuchnię włoską i japońską (ale juz chińszczyzny i innych śmieci nie trawię). Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Jeff's 23.02.04, 16:26 chiara76 napisała: > Jadamy.Czasem jak jesteśmy w GM, to u "Jeffs'a", bo wtedy wygodniej , wszystko > łączymy, i zakupki i jedzonko. Hmmm..... to moglysmy sie tam kiedys minac, bo ja tez lubie to miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś