Gość: romantyk Re: Malinka z rana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 08:16 znowu narabana ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drobny pijaczek moze sledzik byl nieswiezy IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.02.04, 08:22 brzydko odbija sie malince, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: moze sledzik byl nieswiezy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 08:30 no,tez mam wrzenie ze to taka sfermentowana malinka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyk Re: dawniej były tylko z jabłek.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 08:35 tera może i z malinek te winka robią :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drobny pijaczek malinkowa nalewka IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.02.04, 08:37 ty masz leb, romantyku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyk Re: to dobre na przeziębienia.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 08:40 a nie na netowe pogaduszki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drobny pijaczek a co ty koles, walisz IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.02.04, 08:43 przy netowych pogaduszkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyk Re: najlepsza czysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 08:45 woda popijana zimnym soczkiem pomidorowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drobny pijaczek net kazda bzdure lyknie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.02.04, 08:52 ale teraz przesadziles, koles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyk Re: net może i tak, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 08:55 ale ja byle czego nie łykne :) p.s.: miała być wooda, drobny bład na klawiaturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drobny pijaczek nareszcie, gadasz jak czlowiek IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.02.04, 08:58 zmawiamy sie do piekielnej, zeby zobaczyc, jak samantka lyka:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwitek nie wazne co, wazne jak IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.02.04, 09:06 jak przyjdziesz, to zobaczysz, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyk Re: a tobie juz coś obiecała.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 09:10 żeś taki chętny ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: dawniej były tylko z jabłek.., IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 08:37 powinni zaprzestac w kazdym razie bo ja widze ,ze efekt gorszy jak po spozyciu denaturatu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drobny pijaczek a ty co tak rzezisz samantko IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.02.04, 08:39 tez na zdziebko nie do pita, wygladasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyk Re: po ziuberku z soczkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 08:41 jabłkowym też główka boli :) Gość portalu: samanta napisał(a): > powinni zaprzestac w kazdym razie bo ja widze ,ze efekt gorszy jak po spozyciu > denaturatu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: po ziuberku z soczkiem IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 08:42 pewnie ze niedopita bo slubowalam nie tknac ziubera poki z mezem sie nie spotkam:-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drobny pijaczek boj sie boga samantko, w srode popielcowa IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.02.04, 08:44 znowu chlac bedziesz, wpadne na piekielna inspekcje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: boj sie boga samantko, w srode popielcowa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 08:49 a kto powiedzial ,ze w srode popielcowa .bede chlac po dniu kobiet dopiero wiec sam widzisz ile czasu musze jeszcze zyc w strzemiezliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drobny pijaczek lepiej tak nagle, nie odstawiaj IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.02.04, 08:51 fatalne skutki, moga byc, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyk Re: no właśnie, ten głód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 08:52 seksualny może być zgubny w skutkach dla samantki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drobny pijaczek a co miales, ja juz, romantyku IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.02.04, 08:54 ze tak ja znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyk Re: a ty znowu wyciągasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 08:56 zbyt pochopne wnioski ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: a ty znowu wyciągasz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.02.04, 08:58 jak kazdy romantyk jest marzycielem:-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyk Re: ja tam samantko nie marzę.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 09:05 tylko wspominam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drobny pijaczek a fotoamatorka samantka, nie wyciagala..... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.02.04, 09:00 slyszalem, ze lubi takie rozne rzeczy fotografowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyk Re: a ty znowu sie plotkami zajmujesz.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 09:02 czy w końcu byłeś nad tym morzem ?:) Gość portalu: drobny pijaczek napisał(a): > slyszalem, > ze lubi takie rozne rzeczy fotografowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwitek dobra, koniec................. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.02.04, 09:05 pitolenia, bierzcie sie do pracy, wszystkie alko-, sexo- i inne forumowe -holiki, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyk Re: koniec................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 09:09 to jest zazwyczaj nad ranem, O !:) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: ?????????????????????????//// 25.02.04, 11:44 I sprawdziło się wystarczy wam postawić znak zapytania ,a już jesteście tacy mądrzy ,że aż miło.Niema co intelektem błyszczycie jak jajca psa na wielkanoc. Odpowiedz Link Zgłoś
czort bo nasz intelekt jezd baaardzo blysciaszczy. 25.02.04, 11:46 to widac na pierwszy rzut oka, zas na drugi mozna sie w nas zakochac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romantyk Re: próbujemy dorównać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 12:32 malinkowym błyskaniu ortografią, interpunkcją itede :) malinka48 napisała: > I sprawdziło się wystarczy wam postawić znak zapytania ,a już jesteście tacy > mądrzy ,że aż miło.Niema co intelektem błyszczycie jak jajca psa na wielkanoc. Odpowiedz Link Zgłoś