kasienka80 Re: Jestem pierwszy na formu, ha. 27.02.04, 11:06 zauwaz, ze juz 11 a tu dalej nic sie nie dzieje!! Chiara cos tam napisala i Beauty, ale tak wogole to "plaza" hmm dziwne!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario_m1 Re: Jestem pierwszy na formu, ha. 27.02.04, 11:11 Właśnie też się strasznie temu dziwię. Zazwyczaj jak przychodzę do pracy to są już jakieś posty a dzisiaj nic. Lody puściły i wszyscy wylegują się nad Wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Jestem pierwszy na formu, ha. 27.02.04, 11:20 Wszyscy ciezko haruja na chleb :-))) widocznie my jestesmy inni i nie mamy co robic haha Odpowiedz Link Zgłoś
mario_m1 Re: Jestem pierwszy na formu, ha. 27.02.04, 11:33 Chyba tak, u mnie nie ma jeszcze szefa więc wykorzystuję to jak mogę najlepiej.;) Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Chciałam tylko powiedzieć, że.... 27.02.04, 11:34 mario_m1 napisał: > Właśnie też się strasznie temu dziwię. Zazwyczaj jak przychodzę do pracy to są > już jakieś posty a dzisiaj nic. Lody puściły i wszyscy wylegują się nad Wisłą. ...Kraków jest znów śniegiem zasypany po uszy, od rana pęka mi głowa, net za szybko nie chodzi , wiec cud, że ten post wyszedł..:) Obawiam sie, że reszta tez snem zimowym zaległa:d Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Gosia... 27.02.04, 11:37 No witamy kolezanke zza swiatow :-) skoro boli Cie glowa to sio od komputera, bo bedzie jeszcze gorzej. Jestes usprawiedliwiona :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Hmm, muszę przyznać, 27.02.04, 11:50 że w pracy ciężko uciec od komputera (a wiec i od podglądania forum:), ale rzeczywiście chyba dziś się przerzucę na czytanie zaległych papierów, bo od patrzenia na monitor czuje jak powiekszja mi sie oczodoły i dziura w głowie. Chyba tylko przyzwoitość mnie powstrzymuje przed wymyśleniem jakiejs bajki i ucieczki do domu, ale na szczęscie już dziś piątek:O Jutro bede chyba leżeć pół dnia z herbatą na powiekach:) Juz dawno mnie tak oczy nie bolały, ałaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
mario_m1 Re: Hmm, muszę przyznać, 27.02.04, 12:20 tfu tfu, ale może jakieś choróbsko Cię bierze? Odpowiedz Link Zgłoś
mario_m1 Re: Chciałam tylko powiedzieć, że.... 27.02.04, 11:47 No, witamy witamy, i pozdrwiamy. Przy takiej pogodzie głowa chyba nie powinna boleć, ale jak boli to najlepiej sie położyć. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby U mnie... 27.02.04, 12:09 też zima na całego, od nocy sypie:( Oj, końca tej zimy nie widać:( A tak wogóle zauważyliście,że ostatnio na forum jakiś mniejszy ruch, za wiele się nie dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
mario_m1 Re: U mnie... 27.02.04, 12:39 ta, 13 już prawie a tu dwa posty dzisiaj, normalnie nie wiem co mam czytać, ja chociaż zimę lubię to już ta mi się znudziła Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: 27.02.04, 13:17 Nie narzekajmy na pogodę. Gdyby co jakiś czas się nie zmieniała, większość ludzi nie wiedziałaby jak zacząć rozmowę... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Pogoda 27.02.04, 14:32 Ja tam lubie rozmawiac o pogodzie:o) Nie wiem dlaczego ludzi to krepuje, temat jak kazdy inny. A przeciez nie zaczne rozmowy z prawie nieznajoma osoba na temat moich problemow egzystencjalnych:o) albo czy w teorii strun nie nasuwa sie zbyt wiele pytan... Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: Pogoda 27.02.04, 14:44 > albo czy w teorii strun nie nasuwa sie zbyt wiele pytan... Ha! Ja chętnie pogadam, to moje hobby :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Struny 27.02.04, 15:14 Niestety musze cie K.mmilko zmartwic. Odkad przestalam czytac "Swiat nauki" i "Nature" moja wiedza przestala sie rozwijac w tym kierunku a nawet o zgrozo wyraznie sie uwstecznila. Ale podziwiam za piekne hobby:o) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Jestem pierwszy na formu, ha. 27.02.04, 12:48 a ja jestem nie wiem ktora, ale czemu tu tak pusto?? Odpowiedz Link Zgłoś