Dodaj do ulubionych

Jestem pierwszy na formu, ha.

27.02.04, 09:35
Obserwuj wątek
    • kasienka80 Re: Jestem pierwszy na formu, ha. 27.02.04, 09:44
      a ja druga :-)
      • mario_m1 Re: Jestem pierwszy na formu, ha. 27.02.04, 11:00
        Jesteśmy najszybsi.
        • kasienka80 Re: Jestem pierwszy na formu, ha. 27.02.04, 11:06
          zauwaz, ze juz 11 a tu dalej nic sie nie dzieje!! Chiara cos tam napisala i
          Beauty, ale tak wogole to "plaza"
          hmm dziwne!! :-))
          • mario_m1 Re: Jestem pierwszy na formu, ha. 27.02.04, 11:11
            Właśnie też się strasznie temu dziwię. Zazwyczaj jak przychodzę do pracy to są
            już jakieś posty a dzisiaj nic. Lody puściły i wszyscy wylegują się nad Wisłą.
            • kasienka80 Re: Jestem pierwszy na formu, ha. 27.02.04, 11:20
              Wszyscy ciezko haruja na chleb :-))) widocznie my jestesmy inni i nie mamy co
              robic haha
              • mario_m1 Re: Jestem pierwszy na formu, ha. 27.02.04, 11:33
                Chyba tak, u mnie nie ma jeszcze szefa więc wykorzystuję to jak mogę
                najlepiej.;)
            • m-gosia Chciałam tylko powiedzieć, że.... 27.02.04, 11:34
              mario_m1 napisał:

> Właśnie też się strasznie temu dziwię. Zazwyczaj jak przychodzę do pracy to są
              > już jakieś posty a dzisiaj nic. Lody puściły i wszyscy wylegują się nad Wisłą.

...Kraków jest znów śniegiem zasypany po uszy, od rana pęka mi głowa, net za
              szybko nie chodzi , wiec cud, że ten post wyszedł..:) Obawiam sie, że reszta tez
              snem zimowym zaległa:d
              • kasienka80 Gosia... 27.02.04, 11:37
                No witamy kolezanke zza swiatow :-) skoro boli Cie glowa to sio od komputera,
                bo bedzie jeszcze gorzej.
                Jestes usprawiedliwiona :-)))
                • m-gosia Hmm, muszę przyznać, 27.02.04, 11:50
                  że w pracy ciężko uciec od komputera (a wiec i od podglądania forum:), ale
                  rzeczywiście chyba dziś się przerzucę na czytanie zaległych papierów, bo od
                  patrzenia na monitor czuje jak powiekszja mi sie oczodoły i dziura w głowie.
                  Chyba tylko przyzwoitość mnie powstrzymuje przed wymyśleniem jakiejs bajki i
                  ucieczki do domu, ale na szczęscie już dziś piątek:O Jutro bede chyba leżeć pół
                  dnia z herbatą na powiekach:) Juz dawno mnie tak oczy nie bolały, ałaaa!
                  • mario_m1 Re: Hmm, muszę przyznać, 27.02.04, 12:20
                    tfu tfu, ale może jakieś choróbsko Cię bierze?
              • mario_m1 Re: Chciałam tylko powiedzieć, że.... 27.02.04, 11:47
                No, witamy witamy, i pozdrwiamy. Przy takiej pogodzie głowa chyba nie powinna
                boleć, ale jak boli to najlepiej sie położyć.
                • beauty_baby U mnie... 27.02.04, 12:09
                  też zima na całego, od nocy sypie:( Oj, końca tej zimy nie widać:(
                  A tak wogóle zauważyliście,że ostatnio na forum jakiś mniejszy ruch, za wiele
                  się nie dzieje?
                  • mario_m1 Re: U mnie... 27.02.04, 12:39
                    ta, 13 już prawie a tu dwa posty dzisiaj, normalnie nie wiem co mam czytać, ja
                    chociaż zimę lubię to już ta mi się znudziła
                  • pireneje Re: 27.02.04, 13:17
                    Nie narzekajmy na pogodę. Gdyby co jakiś czas się nie zmieniała, większość
                    ludzi nie wiedziałaby jak zacząć rozmowę... :-)
                    • kurczak1976 Pogoda 27.02.04, 14:32
                      Ja tam lubie rozmawiac o pogodzie:o)
                      Nie wiem dlaczego ludzi to krepuje, temat jak kazdy inny. A przeciez nie zaczne
                      rozmowy z prawie nieznajoma osoba na temat moich problemow egzystencjalnych:o)
                      albo czy w teorii strun nie nasuwa sie zbyt wiele pytan...
                      • k.mmilka Re: Pogoda 27.02.04, 14:44
                        > albo czy w teorii strun nie nasuwa sie zbyt wiele pytan...

Ha! Ja chętnie pogadam, to moje hobby :-)))
                        • kurczak1976 Struny 27.02.04, 15:14
                          Niestety musze cie K.mmilko zmartwic.

Odkad przestalam czytac "Swiat nauki" i "Nature" moja wiedza przestala sie
                          rozwijac w tym kierunku a nawet o zgrozo wyraznie sie uwstecznila.
                          Ale podziwiam za piekne hobby:o)
    • aariel Re: Jestem pierwszy na formu, ha. 27.02.04, 12:48
      a ja jestem nie wiem ktora, ale czemu tu tak pusto??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka