kogucik.2792 20.07.10, 10:24 Zdrowia, szczęścia pomyślności Przyjmuj dzisiaj dużo gości Niech to forum się rozwija A na trolli użyj kija. I serdecznie Ci dziękuję Za co wiesz. Niech w oczy kłuje. Teraz już naprawdę zmykam Do swych dziewczyn, do kurnika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kogucik.2972 Re: Tadeuszu. 20.07.10, 10:31 ....i tak podwijając kuper.... znowu troll zwiał ...no i super...:D Odpowiedz Link Zgłoś
kogucik.2792 Re: Tadeuszu. 20.07.10, 10:39 Mylisz się kogucie stary Zwiewam sobie na wagary Ty zaś masz rencinę lichą Nie podskakuj, lecz siedź cicho. Ja potrafię jeszcze " broić " Wszak żem młody bardzo jest Ty zaś kurki możesz doić Ja się kochać i to fest. Odpowiedz Link Zgłoś
kogucik.2972 Re: Tadeuszu. 20.07.10, 10:42 no toś się pokazał bracie...:D będziesz tak...że tu i teraz....? :D trzymaj lepiej dobrze gacie.... słoma jakoś z nich wyziera......:D Odpowiedz Link Zgłoś
kogucik.2792 Re: Tadeuszu. 20.07.10, 10:53 Na nic twoje wypociny Ja mam słomę, ty trociny Ze mnie junak jest na schwał Ciebie się nie będę bał. Twój wysiłek i trud marny Jam chłopaka bardzo szwarny Popisz sobie, ja zezwolę A i tak cię wyp...olę. Odpowiedz Link Zgłoś
kogucik.2972 Re: Tadeuszu. 20.07.10, 11:12 cóż za słowa...cóż za buta....:D po tym poznać więc koguta.... że ma klasę i kulturę ....:D troll zaś pozostanie gburem...:D na dodatek ciut nie tego... pomyliłeś się kolego.... żeby mieć przyjemność ze mną.... trzeba damą być....na pewno...:D Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Tadeuszu. 20.07.10, 13:18 ach, widzę ,że to dwa ,nie jeden ,koguty ! Odpowiedz Link Zgłoś
delkos Re: Tadeuszu. 20.07.10, 23:09 Ten malutki... niby ...kogut.... co tak dzielnie wlazł na podium nie pomyślał ... ze trza czasu nim posiądzie gonopodium:D Marzy mu się rozmiar jakiś... ale lupy mu brakuje... krzyczy głośno bo nie widzi tego czego mu brakuje...:D Odpowiedz Link Zgłoś
kogucik.2972 Re: Tadeuszu. 21.07.10, 09:01 no kolego....toś zaskoczył... :D jak znalazłeś...? wywiad masz...? :D dzięki, żeś ze wsparciem wkroczył... żeś jest czujny...trzymasz straż.... Odpowiedz Link Zgłoś
kogucik.2792 Re: Tadeuszu. 21.07.10, 10:50 Ja niczego się nie boję Choćby niedźwiedź to dostoję Kogut, delkos, całą zgraję Pozabijam i pokraję. I mi dużo nie podskakuj Siedź na kuprze i potakuj. Emerycie. Jam jest piękny, jam jest młody Tobie zaś jest brak urody Widać że już nie pracujesz Czas masz na net i trollujesz. I klakierów se dobrałeś Sam już rady mi nie dałeś. Będę dzisiaj miał cie w zupie Teraz mam głęboko w d...pie. Odpowiedz Link Zgłoś
yuka4 oj Koguty :D 21.07.10, 11:29 takie fajne Koguciki, a się biją na grzebyki, :D Odpowiedz Link Zgłoś
delkos Re: Tadeuszu. 21.07.10, 23:28 Klakier nie podskakuje tylko poluje na coś konkretnego a nie na jakiegoś kurdupla małego Tym piskalkiem ....nieborakiem nie pożywi się wszak Klakier teraz go ciut obwąchuje... I już wie... ze się otruje! Wyziew jakiś.... pełen...ha ha ha... ...woooni... która wszystkich stąd przegoni Słowa hadkie i nieładne... co za truchło to szkaradne i niestrawne i szkodliwe a w dodatku upierdliwe! :D Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Tadeuszu. 22.07.10, 10:39 napracowałeś się kogucie co niemiara, i za to he,he, pójdziesz do gara ! Odpowiedz Link Zgłoś
delkos Re: Tadeuszu. 28.07.10, 01:10 Ha ha ha! To się ciągle nie zmienia... Gdy kto widzi Kogucika To ma chęć do jedzenia:D Z tym, że ja to bym nie jadł tego małego pisklaka Co udaje kuraka. Mam żołądek wrażliwy lubię diety zdrowe nie oszukańczo-kogutowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kogucik.2972 Re: Tadeuszu. 22.07.10, 08:58 o większego trudno zucha... jak był Stefek Burczymucha..... w gębie mocny...mity tworzył... a na myszce się wyłożył.....:D ten z niedźwiedziem chciał w zawody... taki dzielny....silny...młody... a na widok myszki małej... wpadł w histerię....w strachu się cały.... Odpowiedz Link Zgłoś