filosofia 24.03.04, 11:00 jak zapomnieć....o facecie znacie dobry sposób... sparawa już przesądzona.... a ja ciągle gdzies wracam do wspomnien.. choc nie był wiele wart.... beznadziejny przypadek :) choć wiem że nie wszyscy sa tacy...:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trudno_zapomnieć Re: jak zapomnieć... IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 24.03.04, 14:33 miałem kiedyś dziewczynę. Rozpadło się, ze 2 lata temu. Znów mi się śni. Mawiali na nią Filo-Zofia = mądrość... a niech to Odpowiedz Link Zgłoś
filosofia Re: jak zapomnieć... 24.03.04, 21:53 cholera... najgorsze jest to że kiedy byliśmy razem to mi sie nie śnił.. a teraz mi sie przyśnił.... czy to nie okrutne? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy_kot_bury Re: jak zapomnieć... 25.03.04, 10:51 filosofia napisała: > cholera... > najgorsze jest to że kiedy byliśmy razem to mi sie nie śnił.. > a teraz mi sie przyśnił.... > czy to nie okrutne? okrutne bardzo bardzo, a czemu się rozstaliście? dawno?.... ew. pisz na priva, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filozof Re: jak zapomnieć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 16:31 Puść sie z innym, najlepiej za pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megan Re: jak zapomnieć... IP: 213.241.29.* 24.03.04, 16:54 zapomnij ze uda ci sie latwo zapomniec tylko uplywajacy czas pomoze ci zapomniec lub prawdziwa milosc Odpowiedz Link Zgłoś