Dodaj do ulubionych

Jeśli chodzi o ciało

19.09.10, 09:49
Skutkiem rozwoju medycyny jest odkrywanie coraz to nowych chorób dot. ciała i wydaje się, że podobnie jak pod względem psychicznym, nie ma ludzi całkowicie zdrowych pod względem fizycznym? Z tego wniosek jest taki, że należy się ciągle leczyć! Najpierw trzeba poddać się wszechstronnym badaniom, które niewątpliwie wykażą jakieś odchyłki, na podstawie których lekarze postawią diagnozy, no i leczyć się ludzie! To nic że czasem na podstawie tych samych wyników różni lekarze przypiszą nam różne choroby, bo choroby mają często podobne objawy, co w ogóle nie zwalnia nas z potrzeby leczenia! Więc leczmy się i dbajmy o zdrowie, to będziemy długo żyli... albo krótko?
Obserwuj wątek
    • 1_konkretna Re: Jeśli chodzi o ciało 19.09.10, 11:23
      Ja wiem co mi jest ...nic mi nie jest ,dbam o zdrowie i na pewno będę żyła długo....
      ...albo krótko....
      • tadeusz_ski.51 Może i faktycznie dbasz 19.09.10, 17:43
        o zdrowie ale wydaje mi się, że przydałoby Ci się więcej ruchu w pozycji horyzontalnej, bo coś tak mało energiczna jesteś... w pewnych sytuacjach.
        • 1_konkretna Re: Może i faktycznie dbasz 19.09.10, 19:56
          w pozycji horyzontalnej mam ruchu tyle ile trzeba, bardziej staram się utrzymać w pionie...
          • tadeusz_ski.51 Re: Może i faktycznie dbasz 20.09.10, 08:13
            Nie wszystkie czynności da się porządnie wykonać w pionie, ale ja nie wnikam w Twoje preferencje
            • 1_konkretna Re: Może i faktycznie dbasz 20.09.10, 10:28
              nie wiem jakie czynności masz na myśli , ale niektóre w pionie całkiem dobrze wychodzą .
              • tadeusz_ski.51 Nie wiesz? 21.09.10, 10:17
                1_konkretna napisała:
                > nie wiem jakie czynności masz na myśli...
                ----------
                Konkretna, dorosła kobieta a nie wie co najlepiej wychodzi w poziomie... Bo to najpierw wchodzi a zaraz potem wychodzi... wchodzi i wychodzi, wchodzi i wychodzi i tak aż do skutku...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka