poranna_smerfetka 08.10.10, 08:56 otworzę swoje forum odwiedzicie mnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1_konkretna Re: Jeśli 08.10.10, 09:03 ...tak prawdę mówiąc ,to po co Ci swoje forum ?, przecież już tyle forów jest naotwierane, że nie wiadomo gdzie pisać .... ja na wszelki wypadek nigdzie nie wchodzę , bo to zabrało by mi cały wolny czas ...mam tylko wybrane , i wystarczy mi.-- ___________________________________ Ludzie potykają się nie o góry, lecz o kretowiska . Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: Jeśli 08.10.10, 11:24 Oczywiście, że tak. Mogę nawet zostać papą Smerfem. Odpowiedz Link Zgłoś
anoagata Re: Jeśli 08.10.10, 11:43 Babą jestem ale nadaję się tylko na Gargamla,to nie wiem czy powinnam. Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: Jeśli 08.10.10, 11:59 Musowo Gargamel musi być, wszak to był chyba mój kumpel jeśli się nie mylę. ;-) Może zmienisz się jedynie w panią Gargamelową i stworzymy duecik ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anoagata Re: Jeśli 08.10.10, 12:28 Kajetanie Ty zważ co będzie jak tu wpadnie prawdziwy Gar..czyli Tadeusz !! ja nogi mam w pogotowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: Jeśli 08.10.10, 12:35 Nie wpadnie. Za leniwy. Możemy sobie spokojnie gaworzyć. Jakby co, postraszymy Go naszym forumowym prawdziwym Gargamelem. ;-) Już raz stanął w mojej obronie. Ha ! Odpowiedz Link Zgłoś
anoagata Re: Jeśli 08.10.10, 12:40 Nie przyjdzie powiadasz? nie jestem tego pewna,ja na wszelki wypadek spadam sprzątać ogród jak wrócę to będzie po wszystkim,miłego popołudnia wszystkim gargamelom. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 To fakt, ten prawdziwy jest leniwy... 10.10.10, 12:14 kajetan-3 napisał: > ... Już raz stanął w mojej obronie. Ha ! ----------- Co raz? Dwa razy! I jak będzie trzeba to trzeci raz stanę i będę bronił Pana Kajetana wszelkim dostępnymi środkami! No! Zbliż się który! No, czekam! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Jeśli 08.10.10, 14:13 Trudno będzie znaleźć lukę w kalendarzu. Chyba że ktoś odwoła umówione spotkanie, to wówczas czemu nie, przecież z Wrocka jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
poranna_smerfetka Re: Jeśli 08.10.10, 16:48 To otwieram:) Ale będę potrzebowała pomocy;) Myślę ze mogę liczyć na takową? "Spieszmy się kochać ludzi Tak szybko odchodzą " Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: Jeśli 09.10.10, 09:17 Mogę się nawet " rozpięciorzyć ", żeby Ci pomóc. Pytanie : co za to będę miał ? Odpowiedz Link Zgłoś