anoagata Re: Wszyscy czekają 06.11.10, 15:47 puk,puk tak zaglądnełam ,czy żywi i zdrowi,miłego popołudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
super222 Re: Wszyscy czekają 06.11.10, 15:57 Nie Anoagatko - tutaj go nie ma. Obserwuję. Obserwuj KOBIETĘ. :D :D :D :D :D Miłego... Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Wszyscy czekają 06.11.10, 17:13 za kim tak zaglądasz , kochaniutka ? ....a powinien tu być ????? chyba że chodzi Ci o Tadzia..... no tak , mógłby być , ale go nie ma !! Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Wszyscy czekają 06.11.10, 17:14 to miło ,że tu zaglądnęłaś , ale chyba nie tak zupełnie bezinteresownie???? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwygargamel Re: Wszyscy czekają 06.11.10, 19:28 A ty zupełnie bezinteresownie tkwisz przy Tadziu, zazdrość Cię zżera o Niego? Będziesz własną piersią bronić dostępu innych bab do Niego? hahaha Z przyjemnością będę się przyglądał, jak będziesz przeganiać swoje rywalki hahaha.Na mój gust jesteś na to za tępa, ale życzę powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwygargamel Re: Wszyscy czekają 06.11.10, 15:55 A ty nic mundrego nie wymyśliłaś , ani jako konkretna ,ani też jako women-2 jak się nie ma nic do powiedzenia, to nawet 10 nicków nie pomoże ! Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Wszyscy czekają 06.11.10, 17:11 ja Tobie w nicki nie zaglądam , ale nie widzę też żebyś coś mądrego napisał . Widzisz słomkę w oku bliżniego swego a nie dostrzegasz belki w swoim ....(czy jakoś tak było ). Odpowiedz Link Zgłoś
1_konkretna Re: Wszyscy czekają 06.11.10, 17:37 jak nie mam nic do powiedzenia, to nic nie mówię . Nie udaję tak jak inni mądrzejszej niż jestem. OK? Odpowiedz Link Zgłoś
anoagata Re: Wszyscy czekają 06.11.10, 18:02 Po prostu wpadłam tu z racji chwili wolnego czasu,lubię czasem kogoś odwiedzić bez zobowiązań i nikogo tu nie szukam.Super222 jesteś faktycznie super,gęba się mi się uśmiała. Odpowiedz Link Zgłoś
super222 Re: Wszyscy czekają 06.11.10, 18:39 Nigdy nie wolno Ci zwątpić w moją sympatię i życzliwość. Może przyślesz trochę tej wędzonki...kiedys? --- Odpowiedz Link Zgłoś
anoagata Re: Wszyscy czekają 06.11.10, 20:26 Okej Superko,gdy tylko będę w W-wie ino to się szybko nie stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwygargamel Re: Wszyscy czekają 06.11.10, 19:30 A zaglądaj sobie gdzie chcesz , i tak nie wiele jesteś w stanie dojrzeć ze swoim intelektem ! Odpowiedz Link Zgłoś
darima_ka Re: Wszyscy czekają 06.11.10, 18:51 Sorki ,że się wtrącę w tą skądinąd ciekawą dyskusję , ale to do założyciela i admina forum przede wszystkim należy zakładanie ciekawych wątków. Więc nic dziwnego ,ze nauci czekają co "zaserwują" im założyciele :D Pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: Wszyscy czekają 06.11.10, 20:35 Sie wpraszam, ale mogę bezinteresownie zaserwować wodę ognistą plus muzykę. Ponoć to drugie łagodzi obyczaje, a pierwsze, albo rozkokoci, albo wyciszy. Tak jakoś. Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś