kanuk Re: zero rozwodow by... 19.12.10, 11:06 ;-) w tym "By" jest czasem caly problem. poza tym wiadomo,ze rozwody sa i ze ,czasem tez,wychodzi sie na nich na zero. a powod sie zawsze znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: zero rozwodow by... 19.12.10, 23:37 kanuk napisał: > ;-) w tym "By" jest czasem caly problem. > poza tym wiadomo,ze rozwody sa i ze ,czasem tez,wychodzi sie > na nich na zero. a powod sie zawsze znajdzie. ale rozwodów z "zerem" nie przewidujemy w Nowym Roku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: zero zawodow by... 20.12.10, 00:58 Twoj watek lepszy ,bo lepiej sie nie chwytac za zawody. wszystkie sa meczace i dusza od nich koroduje,choc za rachunki sie zaplaci niezaleznie od tego ,jaki spotka nas zawod. niestety,ludzie lubia pojsc w zawody a potem maja za swoje bo nikt za nich nie zaplaci. trudno zeby kazdy mial powolanie na kierownika;-) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: zero zawodow by... 21.12.10, 10:15 trudno zeby kazdy mial powolanie na > kierownika;-) napisał kanuk. Zawody z czasem przeistaczają się w zapasy;) Kolega miał pewną zasadę ,która raczej nie sprawdziła się w zawodach. Mawiał"ktoś musi być kierownikiem". Dwoje na aucie?Walkower? Tak, czy owak, ktoś zawsze zapłaci;)) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma (jeden zero zero) sposobów by.. 21.12.10, 23:14 omijać niepowodzenia i wszelkie zawody:) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: (jeden zero zero) sposobów by.. 22.12.10, 11:51 teraz jakby mniej ludzi spotykaja zawody. bo prace sie wyexpatriowaly. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: (jeden zero zero) sposobów by.. 25.12.10, 09:32 że mniej zawodów spotyka ludzi to chyba dobrze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma zero podowów by... 25.12.10, 09:33 ...uśmiech na twarzach naszych znikł!:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: zero podowów by... 25.12.10, 15:32 Nie znikł.Gości;)To,że się wyexpatriowały to raczej dobrze,bo życiowe ofermostwo maleje;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma zero podowów by... 06.02.11, 10:41 halina501 napisała: > Nie znikł. Gości;) cieszy oko, tak, gdy "stary" gość ciągle zagląda ale... starych gości na siłę nie zatrzymamy nowego, nikogo, nie zapraszamy? widoczny jest chyba brak zerowej reklamy szczerze mówiąc trochę "świeżej krwi" by się przydało.. ale, mnie osobiście, nie zależy na zabieganiu o nowych forumowiczów… chyba, że odczuwacie jakieś towarzyskie braki…? Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: zero podowów by... 06.02.11, 14:29 Ja osobiście nie ,bo jesteście tutaj Wy,szanowne panie:)).Jedyna rekrutacja musiałaby się odbyć wśród naszych znajomych.Rozglądając się w myślach wśród moich ,nie znalazłam kandydata/ki:)).Może jednak nie chciałabym tutaj ciekawskich znajomych nosów :)). Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: zero podowów by... 07.02.11, 14:38 .....tak ,zero:))).Jak dla mnie oczywiście,ale zaakceptuję zmiany ,jak się jakieś pokażą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: zero podowów by... 08.02.11, 17:16 Zmiany?Lubię zmiany.I zamiany:) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: zero podowów by... 08.02.11, 17:37 ..nie powiedzieć sobie:co będzie ,to będzie:)) Odpowiedz Link Zgłoś