Dodaj do ulubionych

Człowiek wstaje rano...

22.02.02, 06:19
nieświadomy, co go czeka. Odpala kompa, wchodzi na Forum i kogo widzi? Mena!
No, ja zupełnie nie wiem, co mam o tym myśleć. Lepiej powiem: dzień dobry!
Obserwuj wątek
    • men_ Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 06:21
      Tfu, tfu, tfu - abyś Maryjko jak najrzadziej mena o tej godzinie widziała na
      forum :))
      • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 06:23
        Sobie tego życzysz, czy mnie? Mnie po prostu zatkało :o)
        • men_ Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 06:27
          jestem zły, że tak rano wstałem, jestem zły, że w nocy z hmmm ..., sie
          nawalałem, jestem zły, że Uneczka na mnie zła ...

I jestem zły, bo ten baran sie spóxnia :)
          • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 06:29
            To straszne! Nie wiedziałam, że umiesz być taki zły. Czym to się skończy?
            • men_ Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 06:30
              biznes, jak ktoś mnie nie ukoi, to bedzie dzisiaj pa !:))
              • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 06:33
                Powiesz "pa" biznesowi, czy temu, kto Cię nie ukoi?
                • men_ Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 06:34
                  Zły jestem ...:)
                  • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 06:36
                    Przestańże wreszcie! Złość piękności szkodzi, wiesz???
                    :)
                    • men_ Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 06:38
                      Bo mnie wczoraj i w nocy poniosło - i panna U. jest zła na mnie, O !
                      • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 06:42
                        No fakt. to masz poważny problem. Masz zamiar przejmować się tym cały dzień?
                        • men_ Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 06:44
                          No nie wiem, ale nie dam rady zajrzec do pracy, żeby na kims sie wyładować :)
                          • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 06:47
                            No tak, a kierowca pod ręką akurat :o(. Taki ładny kierowca, buuuuu
                            • men_ Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 06:51
                              No jeszcze Ty mnie wkurzasz :))
                              Oberwie, bo jeszcze go nie ma !
                              • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 06:53
                                A co sobie myślisz?? Że przez te zaspy to się tak łatwo jedzie???
                                • men_ Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 06:57
                                  no fakt jeszcze ma 15-20 minut, ale powinien być wcześniej, hę ?:))
                        • Gość: samanta Re: Człowiek wstaje rano... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 06:46
                          Witam kochaniency moi:))))) Menkrucjate prowadzil wczoraj antynauczycielska,swoja droga ten to
                          kondycje! Ostatni kladzie sie spac a pierwszy wstaje:) Men...a moze ty w ogole nie
                          sypiasz,ciooooo?:)))))))))
                          • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 06:48
                            Samanta, ja nadal jestem w szoku! Diabła bym sie prędzej spodziewała o tej porze,
                            niż Mena :)
                            • men_ Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 06:52
                              Jeżeli juz, to nie diabła, a Mena-Borutę :))
                              • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 06:54
                                Dobrze,że nie Mena Ro-kitkę :)
                                • men_ Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 06:56
                                  hi, hi - przestań, bo se koszulek nie uprasuję :)) jak sie to robi ??
                                  • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 07:01
                                    Należy najpierw zaopatrzeć sie w żelazko. Następnie rozwinąć kabel i wetknąc
                                    wtyczkę do prądu.Poczekać, aż się nagrzeje, i ruszać nim po rozłoonek koszulce
                                    we wszystkich kierunkach :o)
                                    • men_ Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 07:05
                                      O.K. - jedna juz jest - a tak w ogóle to prześlij mi te instrukcje meilem !!:))
                                      • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 07:07
                                        Nie ma sprawy. Jak wrócę z Polski, hihi, to prześlę.
    • mario2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 07:31
      Czesc Maryjko :o)))
      Nie lepiej menowi doradzic, by za kierowce babe zatrudnil- taka co to sie nie
      opije, do pracy sie nie spozni, koszule wyprasuje i ukoi w zlosci?
      • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 07:38
        Hej, Mario :o) Zupełnie mi to nie przyszło do głowy...
        • mario2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 07:39
          bo trzeba byc praktykiem - nie pragmatykiem. idealnym rozwiazaniem byloby- by
          Uneczka zostala kierowca Mena :o))
          • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 07:40
            Jak zrobi w końcu to prawo jazdy, to kto wie, kto wie...
            • mario2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 07:42
              kto prawo jazdy zrobi Men?
              • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 07:45
                Nie Men. Uneczka! A on jej samochodzik w prezencie kupi.
                • mario2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 07:46
                  skad wiesz, ze Unaczka prawa jazdy nie ma?
                  Zreszta prac, gotowac, prasowac- moze juz teraz zaczac :o))
                  • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 07:48
                    Chyba telepatycznie? A poza tym skąd wiadomo, że by chciała?
                    • mario2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 07:51
                      gdyby nie chciala- nie spedza tu z Menem setek godzin i nie wydaje majatku na
                      kafejki internetowe. O milosc slepa jest :o)) i nierozsadna- ale tez moze byc
                      piekna.
                      A moze Men XpOvera na kierowce- asystenta przyjmie?
                      • men_ Re: Człowiek wstaje rano...nie plotkować 22.02.02, 07:54
                        zaraz odpisze, jak dojadę w spokoj
                        • mario2 Re: Człowiek wstaje rano...nie plotkować 22.02.02, 07:56
                          Licze na to :o))
                          • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano...nie plotkować 22.02.02, 07:56
                            Na pewno odpisze, bo cmoka w czółko dostał ode mnie :o)
                            • mario2 Re: Człowiek wstaje rano...nie plotkować 22.02.02, 07:58
                              potrafie czytac :o)))
                              Na pewno ustosunkuje sie do moich propozycji zatrudnienia poszczegolnych osob
                              jako kierowcow :o))
                      • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 07:55
                        Nie sadzę, żeby XpOvera chciał na kierowcę. I wice wersa:)
                        Co dziś planujesz?
                        • mario2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 07:57
                          a co ja moge planowac?- doktor- i remont. Kurde- nawet piwa nie moge sie napic!
                          • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:01
                            Mario- to chwilowa abstynencja. Nie sądzę, żebyś musiał z piwa rezygnować na
                            wieki, aczkolwiek ograniczenie konsumpcji będzie pewnie wskazane.
                            • mario2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:04
                              normalnie wypijalem w piatek i sobote po 3-4 - teraz powiedzial, ze nic-
                              najwyzej bezalkoholowe- tfu!
                              • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:09
                                Że tak powiedział teraz, to nic dziwnego. Sam wiesz najlepiej, że ma rację. Jak
                                wrócisz do zdrowia, to jedno czy dwa na pewno nie zaszkodzą :o)
                                • mario2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:11
                                  hmmm- znam ten problem- wiesz- po ojcu- chyba nie da sie tak- jak Ty to
                                  przypuszczasz. Ostatnia w polowie pelna flaszka koniaku- stoi jako memento przy
                                  monitorze :o))
                                  • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:13
                                    No, skoro tak twierdzisz. Ty znasz się przeciez na tym, co mówisz.
                                    • mario2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:15
                                      w tym przypadku mam nadzieje, ze moge sie mylic :o))
                                      • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:16
                                        Aha! Jednak masz w sobie troche marzyciela :o)
                                        • mario2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:16
                                          to wina nalogu :o))
                                          • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:20
                                            Jak tak, to chcę być Twoim nałogiem!
                                            • mario2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:24
                                              przeciez jestes- a co bedzie- jak doktor wszystkich nalogow kaze sie pozbyc?
                                              • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:31
                                                A czy ja jestem szkodliwym nałogiem??????
                                                • mario2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:49
                                                  kazdy nalog jest szkodliwy!
                                                  • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:52
                                                    buuuuuuuuuuuuu
                      • Gość: oona Re: Człowiek wstaje rano... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 07:58
                        jaki tam majatek,nawet w kafejkach sa promocje
                        5 zł.za 3 godz.:))
                        a poza tym wiekszosc czasu za darmoche z pracy:))
                        dzien dobry:))
                        • mario2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 07:59
                          Witaj Uneczko- Mena dzieweczko :o))
                          • Gość: oona Re: Człowiek wstaje rano... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 08:01
                            no nie wiem,nie wiem,po wczorajszej wieczorno-nocnej akcji z
                            X-cos tam,sie powaznie nad tym zastanowie!:))
                            • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:02
                              Uneczka? Albo sie kocha, albo nie. Nie ma- zastanowię się :o)
                              • Gość: oona Re: Człowiek wstaje rano... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 08:04
                                no własnie,miłosc niby jest slepa,
                                ale ta moja cos zdegustowana nieco sie czuje:))
                                • mario2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:05
                                  szkoda, ze go nie znalas jak sie ze mna nap...l :o)))
                                  • Gość: oona Re: Człowiek wstaje rano... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 08:08
                                    mówisz,ze byłoby jeszcze gorzej
                                    z moimi odczuciami?:))
                                    • mario2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:09
                                      tyle niecenzuralnych przymiotnikow- wyzwisk i obelg w zyciu jeszcze nie
                                      widzialas :o)) Moge pare starych watkow powyciagac :o))
                                      • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:11
                                        Mario- zlituj się! Wtedy i Ty wcale nie byłeś grzeczniejszy! Nie rób Menowi
                                        koło pióra!
                                        • mario2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:12
                                          a czy ja mowie, ze bylem grzeczny? Men przynajmniej nie uzywal zbyt duzo
                                          wulgarnych slow :o))
                                          • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:14
                                            No właśnie! To zostaw te wątki w spokoju, zwłaszcza teraz, kiedy Men próbuje
                                            zdobyć serce Uneczki :)))
                                            • mario2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:16
                                              Toz jej mowie, ze juz sie poprawil. Men sprzed miesiecy- a Men dzisiaj- to
                                              rozne osoby- nic tylko jej zazdroscic :o))
                                              • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:17
                                                O, to prawda święta, co mówisz! Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości :o)
                                            • Gość: oona Re: Człowiek wstaje rano... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 08:17
                                              pamietam tego"innego"mena
                                              z czasów kiedy byłam"bierną"forumowiczką:))
                                              nie musisz Mario sie trudzic
                                              w wyciaganie starych watków:))
                                              • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:18
                                                Więc sama widzisz, Uneczko, co Ty potrafiłaś z tym chłopem zrobić :o)
                                                • Gość: oona Re: Człowiek wstaje rano... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 08:24
                                                  bo juz tak mam
                                                  ze jakos tak resocjalizacyjnie dzia-łam:)))
                                              • mario2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:19
                                                no widzisz jaki mam wplyw na ludzi?- razy sie ze mna spotkal i juz na ludzi
                                                wychodzi! :o)) A tak bal sie przyjsc :o))
                                                • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:22
                                                  zarozumialec :o)
                                                  • mario2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:25
                                                    wcale nie! zabacz jak moja terapia na niego podzialala- nawet na powaznie
                                                    zakochac sie potrafil :o)) Moze w nas sie zapatrzyl? :o))
                                                  • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:29
                                                    No nie wiem, może sie i zapatrzył :o). Myślisz,że możemy być dla kogoś
                                                    przykładem w tym względzie?
                                                  • mario2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:51
                                                    a nie jestesmy- para - ktora sie poznala w sieci- po kilku miesiacach poznala
                                                    sie w realu i dalej sie bardzo kochaja- i to tak bardzo, ze planuja wspolna
                                                    przyszlosc. Nawet 1200 km odleglosci nie bylo przeszkoda?
                                                    Chyba to jest jakis dobry przyklad- nie?
                                                  • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:53
                                                    Uhm... :o)
                                                  • mario2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:57
                                                    no widzisz- wiec nie ma w tym przesady, ze sie menisko w nas zapatrzylo! :o))
                                                  • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:58
                                                    Żeby tylko biedactwo zeza nie dostało :o)
                                                  • mario2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:59
                                                    nie dostanie!
                                                    co Ty jeszcze w domu robisz?
                                                  • maryjo2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 09:01
                                                    Czekałam na Ciebie, żeby dać Ci buzi na do widzenia :)) A co? Ale teraz
                                                    naprawde juz zmykam .
                                                  • mario2 Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 09:05
                                                    pa szczesliwej drogi :o))
                            • men_ Re: Człowiek wstaje rano... 22.02.02, 08:09
                              A czytałas dzisiejsza pocztę ??:))
                              cio ?

Gość portalu: oona napisał(a):

> no nie wiem,nie wiem,po wczorajszej wieczorno-nocnej akcji z
                              > X-cos tam,sie powaznie nad tym zastanowie!:))

• mario2 Maryjko 22.02.02, 08:27
      zabraklo mi herbaty- ide do kolegi po kilka torebek- bede za 10 min
      • maryjo2 Re: Maryjko 22.02.02, 08:30
        :o) Poczekam.
    • maryjo2 Re: Mario 22.02.02, 08:45
      Już nie mogę dłużej czekać. Za parę chwil muszę wychodzić. Do zobaczenia
      później. Dam Ci znać, co i jak :o)
      • mario2 Re: Mario 22.02.02, 08:48
        Milej drogi i szybkich- bezpiecznych powrotow!
        • men_ Plotki, plotki, plotki :)))) 22.02.02, 08:50
          ponownie witam :))
          • mario2 Re: Plotki, plotki, plotki :)))) 22.02.02, 08:51
            z samochodu Menik?
            • kitek1 Re: Plotki, plotki, plotki :)))) 22.02.02, 08:53
              nie, na furmance ma lacze satelitarne:)
              • maryjo2 Re: Plotki, plotki, plotki :)))) 22.02.02, 08:55
                Kitek- ty lepiej nie zapomnij o święcie kwitnących azalii. Mario, wiesz, Kitek
                nas zaprasza :o)
                • mario2 Re: Plotki, plotki, plotki :)))) 22.02.02, 08:58
                  Swieto Kwitnacej Magnolii? Nie wiem, ze nas zaprasza. A Ty skad wiesz?
                  • maryjo2 Re: Plotki, plotki, plotki :)))) 22.02.02, 08:59
                    Z wątku Krzysia r.m. "Dlaczego?"
                    • mario2 Re: Plotki, plotki, plotki :)))) 22.02.02, 09:00
                      nie czytalem jeszcze :o))
                • kitek1 no pewnie........... 22.02.02, 08:59
                  podtrzymuje w calej swoje przytomnosci umyslowej:)
            • men_ Re: Plotki, plotki, plotki :)))) 22.02.02, 08:55
              Z obiadku przy drodze :))
              • mario2 Re: Plotki, plotki, plotki :)))) 22.02.02, 08:59
                calkiem Ci sie popierdolilo? Obiad o 9 rano? To kolacje o ktorej jesz?
                • kitek1 Re: Plotki, plotki, plotki :)))) 22.02.02, 09:00
                  wybacz mu oon nie spal cala noc,
                  walczyl z power rangersem i teraz mu sie pory posilkow piernicza:)
                  • mario2 Re: Plotki, plotki, plotki :)))) 22.02.02, 09:06
                    sadze, ze to wybieg z jego strony- do obiadku mozna juz piwo zamowic- do
                    sniadania nie bardzo wypada :o))
                    • men_ Re: Plotki, plotki, plotki :)))) 22.02.02, 11:05
                      Wy to jestescie kumple :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka