paladin 18.04.04, 12:10 potrzebuje biografi jakiegos slawnego niemca - kompozytora, fizyka, kogokolwiek - napisanej w jezyku niemieckim. pomozecie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kocibrzuch Re: pomozecie?? 18.04.04, 12:29 autobiografia Wagnera może byt' ? home.arcor.de/rww2002/rww2002/zeittafel/autobio.htm ========================= nie tylko gadanie: Słonie i Żyrafy Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: pomozecie?? 18.04.04, 12:34 dziekuje za szybka interwencje :)) jasne ze moze byc :) dzieki jeszcze raz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: pomozecie?? 18.04.04, 12:36 względnie wersja krótsza ========================= nie tylko gadanie: Słonie i Żyrafy Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: pomozecie?? 18.04.04, 12:37 którą zapomniałem wkleić od razu, ale już się porawiam :-) gutenberg.spiegel.de/autoren/wagner.htm ========================= nie tylko gadanie: Słonie i Żyrafy Odpowiedz Link Zgłoś
quasthoff Re: pomozecie?? 18.04.04, 12:40 Witam. Posiadam w swoich zbiorach książeczkę miniaturkę o Janie Sebastianie Bachu, wydaną w 1975 roku przez Offizin Andersen Nexö - Leipzig. Po niemiecku, gotykiem. Mimo skromnych rozmiarów(6x6 cm), tomisko ma 420 stron.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: pomozecie?? 18.04.04, 16:15 Ja jestem ze Slaska i dlatego jestem szgegolnie uwrazliwiona na haslo :"Pomozecie??" www.friedrichnietzsche.de/index.php?REM_sessid=&action=21 (po lewej stronie, masz rozne okresy w zyciu,chyba ze staniesz tyem do monitora, to wtedy po prawej) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: pomozecie?? 19.04.04, 08:55 O! Jak szybko zadziałało! Ja też dziękuję za te linki. Wracam do nauki tego języka, przyda się. :) Odpowiedz Link Zgłoś