tadeusz_ski.51 10.01.11, 08:20 "Siedzi we mnie" cuś takiego, że czasem śmieję się z "niczego"? Ma ktoś coś podobnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Wyraz "niczego" 10.01.11, 08:33 wziąłem w cudzysłów celowo, gdyż tak naprawdę, śmieję się niemal z wszystkiego. Wszystkiego co widzę wokół. Dlaczego? już wyjaśniam. Są, że tak powiem, "dwie szkoły" reakcji na głupotę. Jedna zakłada gniew i walkę a druga... tolerancję! Jestem zwolennikiem tej drugiej możliwości a uwzględniając fakt, że nie jestem w stanie tego zmienić, pozostaje mi tolerancja... uzewnętrzniana w postaci śmiechu ... jeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan-3 Re: Wyraz "niczego" 10.01.11, 08:49 Śmiech to zdrowie Panie Tadeuszu, bywa, że i mnie rozśmieszy to i owo, a czasem zupełnie nic, wtedy zastanawiam się nad sobą, bo poznać głupiego po śmiechu jego i natychmiast wracam do równowagi. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Wyraz "niczego" 10.01.11, 18:13 kajetan-3 napisał: > .... poznać głupiego po śmiechu jego... ------------ Sie nie przejmuj Panie Kajetanie, mówią tak bo są ciekawi z czego się śmiejemy? Podejrzewają że z nich i mają rację, ale im tego nie powiemy. Odpowiedz Link Zgłoś