Gość: mina IP: *.turboline.skynet.be 22.02.02, 17:57 kto wlazl do sklepu tylko po pomidory i zabulil przy kasie jak ja zboze? otwieram licytacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi Re: najdrozsze pomidory swiata? 22.02.02, 18:01 mam cos duzo lepszego - zachcialo mi sie kiedys suszonych grzybków i nieopatrznie poprosiłam o 10 deko..... Gość portalu: mina napisał(a): > kto wlazl do sklepu tylko po pomidory i zabulil przy kasie jak ja zboze? > otwieram licytacje Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: najdrozsze pomidory swiata? 22.02.02, 18:04 to ty do lasu, nie chodzisz po grzybki, tylko te kurze w sklepach kupujesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: najdrozsze pomidory swiata? 22.02.02, 18:07 ktos mi powiedzial, ze w polsce po grzyby do lasu najlepiej isc w nocy, bo po czernobylu wszystkie pieknie swieca ilatwiej je znalesc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: najdrozsze pomidory swiata? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:09 dziesięć deko? a tu masz setki kilogramów suszonych grzybków ... a, Tobie chodzi o prawdziwki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: i jednego povera trujacego............ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:20 Kitek zdejm kapelusz jak o mnie mówisz Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: i jednego povera trujacego............ 22.02.02, 18:22 zebym twojego nie skapnal, muchomorku obslizgly, Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: najdrozsze pomidory swiata? 22.02.02, 18:13 prawdziwkow tutaj tez zatrzesienie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: najdrozsze pomidory swiata? IP: *.turboline.skynet.be 22.02.02, 18:08 kurwa, o pomidorach mialo byc!!! sloneczkach utraconych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ja wole grzyby................ 22.02.02, 18:11 jasne, że chodze po grzybki do lasu :)))))) z suszonych najlepsze są prawdziwki a pomidory - jadł ktos smażone zielone pomidory??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: ja wole grzyby................ IP: *.turboline.skynet.be 22.02.02, 18:12 ja jadlam, pychotka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ja wole grzyby................ 22.02.02, 18:13 mnie sie zle kojarzy, bo u nas sprzedają takie swinstwo w słoiku w zalewie octowej! Totalny paw! a smażonych nie jałam... Gość portalu: mina napisał(a): > ja jadlam, pychotka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: ja wole grzyby................ IP: *.turboline.skynet.be 22.02.02, 18:15 fuj, w zalewie? to musi byc syf... swieze sie smazy! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ja wole grzyby................ 22.02.02, 18:19 te w zalewie były surowe ale syf totalny! z niczym nie da sie ich zjesc! Gość portalu: mina napisał(a): > fuj, w zalewie? to musi byc syf... swieze sie smazy! Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: mina!!!!!!! 22.02.02, 18:48 mina, powaznie, moglabys mi na moj prywatny adres napisac jak sie smarzy takie zileone pomidory? pleeeeeeease! thx oxym Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: na filmie widzialem..... 22.02.02, 18:14 halucynogenne???? kitek1 napisał(a): > ale i tak wole grzybki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: na filmie widzialem..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:15 a ja tam wole ogoreczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 znaczy sie tez zagryzasz............... 22.02.02, 18:16 a przedtem zimniutka wodeczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: znaczy sie tez zagryzasz............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:17 ale dopiero po trzecim :) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: tez juz bym sie napil.............. 22.02.02, 18:22 a czekasz na kogos? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a my sie tu z yessinka, nawalamy............ 22.02.02, 18:49 no to pod tego ogoreczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: a my sie tu z yessinka, nawalamy............ 22.02.02, 18:55 a drugiego pod grzybka :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a my sie tu z yessinka, nawalamy............ 22.02.02, 20:05 lece po nastepna flaszke, ale fajna, taka yessinka wyluzowana:) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: a my sie tu z yessinka, nawalamy............ 22.02.02, 21:29 i co z ta falszka? bo wlasnie sie przebudzilam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a my sie tu z yessinka, nawalamy............ 22.02.02, 21:31 to ty spalas:) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: a my sie tu z yessinka, nawalamy............ 22.02.02, 21:33 musialam sil nabrac :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a my sie tu z yessinka, nawalamy............ 22.02.02, 21:34 i taka mila dla mnie:) przez sen bylas:( Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: a my sie tu z yessinka, nawalamy............ 22.02.02, 21:37 nie trac nadziei :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: najdrozsze pomidory swiata? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:10 sama zaczęłaś w zbożu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: najdrozsze pomidory swiata? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:11 w zbozu sie fajnie zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: najdrozsze pomidory swiata? 22.02.02, 18:12 można pobuszować! Gość portalu: yess napisał(a): > w zbozu sie fajnie zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: najdrozsze pomidory swiata? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:14 oj i to jak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: najdrozsze pomidory swiata? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:24 w zbożu to Voque Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: najdrozsze pomidory swiata? 22.02.02, 18:26 mam troche inne skojarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: najdrozsze pomidory swiata? 22.02.02, 18:10 co bys powiedziala na $ 4.99 za funt? funt = 459g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: najdrozsze pomidory swiata? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:18 Wlasnie przypomnieliscie mi ze mam pustawa lodowke.Ide po zaopatrzenie wiec:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: najdrozsze pomidory swiata? 22.02.02, 18:25 mni kiedys policzyli jakies 80 zloty za 5 pomidorkow, ale nie zaplacilam, bo nie mialam przy sobie wystarczajaco na wszystkie zakupy, wiec polecilam kasowac niektore rzeczy i wyszlo ze te pomidorki trochu za duzo kosztuja..... wiec nie zabulilam, ale milam przyjemnosc poznac taka sytuacje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: najdrozsze pomidory swiata? IP: *.turboline.skynet.be 22.02.02, 18:34 a ja kurwa poszlam po pomidorki i wrocilam z rachuneczkiem na 125 ojro. ale za to dwie paczki hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: najdrozsze pomidory swiata? 22.02.02, 18:47 a smaczne przynajmniej te pomidorki???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: najdrozsze pomidory swiata? IP: *.turboline.skynet.be 22.02.02, 18:49 kurwa chyba je na swieta schowam... Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: najdrozsze pomidory swiata? 22.02.02, 18:54 mina, tam gdzies wyzej zgubil sie moj wpis...do ciebie. czy moglabys mi podac przepis na smazone zielone pomidory? please! napisz na moj prywatny adres. co do cen pomidorow czy czego tam innego, trzeba zawsze spytac jak dlugo musisz pracowac zeby sobie kupic kilo czy ile tam tych pomidoeow. to juz ci cos mowi Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: najdrozsze pomidory swiata? 22.02.02, 18:56 he he he, jak mialam 18-te urodziny dostalam jako prezent od kolezanki bilet do kina na zielone smazone pomidory..... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: najdrozsze pomidory swiata? IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 19:45 Geeeez, mina, gdzies Ty te pomidory kupila?? U Wasz po tyle chodza??? No, ale przynajmniej zjesz sobie, ja dostalam r-nek za tel dzisiaj 174 e. (zazwyczaj place gora 30) :( Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: najdrozsze pomidory swiata? 22.02.02, 19:48 ja ostatnio za dwie rozmowy zadatkowalam 150 ojro, ale juz telefonu kurwa nie dotykam w tym miesiacu. a niby belgia to taki tani kraik kurwa... holandia tez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: najdrozsze pomidory swiata? IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 19:57 > ja ostatnio za dwie rozmowy zadatkowalam 150 ojro, ale juz telefonu kurwa nie > dotykam w tym miesiacu. to tak jak ja, przynajmniej komorki, niech se lezy spokojniutko na polce... > a niby belgia to taki tani kraik kurwa... holandia tez... u mnie sie w poniedzialek okaze czy zagrzeje jeszcze tu miejsce, moze wyladuje w taniej jak barszcz polsce :) Politie mnie zawezwali, trzymaj kciuki, mina :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: najdrozsze pomidory swiata? 22.02.02, 20:00 o kurna Pola, ale fajnie, tyz to mialam ale w odwrotnej relacji, siem znaczy sama do nich poszlam, he he he..... Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: najdrozsze pomidory swiata? 22.02.02, 20:02 o kurwa, pola; chodz na icka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola ni ma icka... IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 20:19 zmienilismy komputer, nie chce mi sie teraz sciagac icq, pisze maila do cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: tanie pomidory mam IP: *.arcor-ip.net 22.02.02, 21:28 Mina,ty mi tu nie pierdol o drogich pomidorach,tylko nawijaj zaraz,ile browarów oprócz pomidorów było w wózku,potem pogadamy o cenie.Ja tu za pomidory płacę góra do 4 europejskich rubli za kilo.130 rubli kosztują dwie kurwy z Tajlandii,tyle że nie korzystam,bo mnie nie staje,jak za dymanko płacić muszę. Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: tanie pomidory mam 22.02.02, 21:30 lezio ty chuju!!!!! jak na to wpadles???? Odpowiedz Link Zgłoś