avocado67 08.02.11, 12:47 Jak Wam się to podoba? [url=http://www.motocykl-online.pl/newsy/prawdziwa-wolnosc-tylko-na-harleyu] www.motocykl-online.pl/newsy/prawdziwa-wolnosc-tylko-na-harleyu[/url] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1_leo Re: Prawdziwa wolność 08.02.11, 14:42 avocado67 napisała: > Jak Wam się to podoba? > rel=nofollow>www.motocykl-online.pl/newsy/prawdziwa-wolnosc-tylko-na-harleyu Ta paranoja trwa już od kilku lat. Niedługo można będzie zaplanować sobie kierowcę. :>:>:> Przecież największa przyjemność to przebudować moto samemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: Prawdziwa wolność 08.02.11, 17:02 Wolność to stan ducha, a nie posiadania HD :) A mozliwosc zaprojektowania sobie motocykla w sklepie wcale nie uwazam za az taka wielka profanacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Prawdziwa wolność 09.02.11, 14:13 yacey napisał: > A mozliwosc zaprojektowania sobie motocykla w sklepie wcale nie uwazam za az taka wielka profanacje :) ... zerknij zatem w poniższą linkę - jeśli ta "przeróbka" nie jest profanacją ... to nie wiem jak ją nazwać. jeśli chodzi o mnie, to na takie zmasakrowanie motocykla powinien być artykuł w kodeksie karnym. pozdr :) otomoto.pl/junak-m-m10-M2431827.html Odpowiedz Link Zgłoś
yacey Re: Prawdziwa wolność 09.02.11, 14:23 Troche zabraklo mi slow... :) Poza tym, tego sie nie da zamowic w sklepie HD :) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Prawdziwa wolność 09.02.11, 14:28 yacey napisał: > Poza tym, tego sie nie da zamowic w sklepie HD :) ... Leo gotów się obrazić :D Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: Prawdziwa wolność 09.02.11, 18:46 O rany, ten sprzęt to jakaś masakra! Odpowiedz Link Zgłoś
arsinoe73 Re: Prawdziwa wolność 09.02.11, 23:27 Najlepsze jest to że ktoś chce za TO taki szmal!! :D:D:D:D Okazja jak nie wiem co :D:D:D:D Ale pewnie mniej olejożerna niż pewna znana mi dama spod znaku HD :P:P:P:P :P:P :>:>:> Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: Prawdziwa wolność 10.02.11, 00:48 Otworzyłam sobie tego linka. A następnie wygłosiłam krótkie słowo na "f" w obcym języku ;) Odpowiedz Link Zgłoś