malinka48 24.04.04, 15:31 Samotna kobieta czy ktoś tam nieważne.Wyżywa się w necie i fruwa daj jej dużo tlenu panie,aby nie zdechła:((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinka48 Re: Kim jest Libressa?????biedna:(((((( 24.04.04, 15:34 Daj w końcu dupy jakiemus frajerowi i będzie spoko zabraknie ci powietrza jak cię przeleci.Przestaniesz pierdaczyć farmazony,powiem ci cos mam nadzieję,że większość z nas czyta coś tam heheheheh i bełgot twój nie rajcuje nawet maluczkich. Odpowiedz Link Zgłoś
poo3 Re: Kim jest Libressa?????biedna:(((((( 24.04.04, 15:39 malinka48 napisała: > Daj w końcu dupy jakiemus frajerowi i będzie spoko zabraknie ci powietrza jak > cię przeleci.Przestaniesz pierdaczyć farmazony,powiem ci cos mam nadzieję,że > większość z nas czyta coś tam heheheheh i bełgot twój nie rajcuje nawet > maluczkich. ...Jesteś żałosna. Odpowiedz Link Zgłoś
andulka7 Re: Kim jest Libressa?????biedna:(((((( 24.04.04, 16:05 Ujujuj, zazdrość to takie brzydkie uczucie, malinko .... Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Kim jest Libressa?????biedna:(((((( 24.04.04, 17:18 co za wstretna baba.................... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kim jest Libressa?????biedna:(((((( 24.04.04, 17:27 ...to o mnie tak napisałes? ;) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Kim jest Libressa?????biedna:(((((( 24.04.04, 17:30 Coż, nikt nam nie obiecywal,że spotkamy tu tylko i wyłącznie mądrych i porządnych ludzi,tak jak wszedzie ,tak i tu ,sa także takie malinki.Panowie zajmijcie się nią,bo ona zfiksuje.Teraz dopiero widać jakie tu mamy królowe. Libresso,Poopko,Andulko.........buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kim jest Libressa?????biedna:(((((( 24.04.04, 17:33 ...tak to co innego, My tez Cie lubimy...cokolwiek... uciekam z tego wątku... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Kim jest Libressa?????biedna:(((((( 24.04.04, 17:34 czym predzej,tutaj cuchnie cokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera Re: Kim jest Libressa?????biedna:(((((( IP: *.77.classcom.pl 26.04.04, 11:44 Wyhodowano liczne odmiany malinki. Odmiana-malinka48-niestety nie nadaje się do uprawy w naszych ogrodach. Jej miejsce to lasy,zręby,torfowiska i tundra.Występuje tam pospolicie-jest wysoka,kolczasta,posiada wysoką plenność. Aromat!i wszystko to co najlepsze w tej roślince jest w odmianie-48-słabiej rozwinięte niż w gatunku wyjściowym.Dlatego polecana do spożycia tylko w postaci przetworów. Na surowo-bezpłciowa,wyjątkowo robaczywa. Odpowiedz Link Zgłoś
mcemrek Re: Kim jest Libressa?????biedna:(((((( 26.04.04, 13:34 Gość portalu: Wera napisał(a): > Wyhodowano liczne odmiany malinki. > Odmiana-malinka48-niestety nie nadaje się do uprawy w naszych ogrodach. > Jej miejsce to lasy,zręby,torfowiska i tundra.Występuje tam pospolicie-jest > wysoka,kolczasta,posiada wysoką plenność. > Aromat!i wszystko to co najlepsze w tej roślince jest w odmianie-48-słabiej > rozwinięte niż w gatunku wyjściowym.Dlatego polecana do spożycia tylko w > postaci przetworów. Cool watek. WIERA nominowana do Pulitzera. > Na surowo-bezpłciowa,wyjątkowo robaczywa. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kim jest Libressa?????biedna:(((((( 26.04.04, 14:48 ...Wera, piekny tekst, przypomina opis grzybów trujacych z z podrecznika, wieksza dawka moze byc letalna. :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera Re: Kim jest Libressa?????biedna:(((((( IP: *.77.classcom.pl 26.04.04, 17:19 Masz rację słowa nie tylko ranią,mogą też zabić.Pozdrawiam Wera Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Kim jest Libressa?????biedna:(((((( 26.04.04, 18:14 Starocia biedne rajcują się nad smacznym i pachnącym owocem ,jakim jest malina:))Wera masz rację krzaczek jest kolczasty:))i pomimo,że kłuje to owoc z niego wybornie smakuje:)).Tylko nie dla każdego on,a swoją drogą lisbijki też mnie podrywały hahahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera Re: Kim jest Libressa?????biedna:(((((( IP: *.77.classcom.pl 26.04.04, 19:21 Z wiekiem przychodzi mądrość i doświadczenie,stan posiadania i ogromna radość z tego posiadania. Może to osiągniesz kiedy wyjdziesz z lasu. Nie pochlebiaj sobie nie jesteś maliną właściwą,a jedynie malinką 48. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Kim jest Libressa?????biedna:(((((( 26.04.04, 21:11 Nieważne:))jaką jestem malinką,ale wiem jedno wzbudzam emocje.Natomiast ty bez echa,plączesz się po forum Wenesaaaaa:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera Re: Kim jest Libressa?????biedna:(((((( IP: *.77.classcom.pl 27.04.04, 13:03 I tak powoli,raczej bez emocji doszliśmy do początku.Plączę się po tym forum i owszem szukając słów libressy. Z wyrazami dla Niej wielkiego podziwu i szacunku przytoczę słowa J.W.Goethe-go "...umiejętność życia polega na tym aby każdego dnia posłuchać krótkiej pieśni,przeczytać dobry wiersz,zobaczyć dobry obraz i jeśli byłoby to możliwe wypowiedzieć kilka rozsądnych słów..."tak oto ja widze libressę. Tobie malinko48 proponuję książkę Paulo Coelho - "NA BRZEGU RZEKI PIEDRY USIADLAM I PLAKALAM..." Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Wero, jesli juz rzeczony Coelho.... 27.04.04, 14:05 ...równiez lektura "Pielgrzyma" moze wskazała by, droge Malince, chyba,ze ta, jest jej "legenda", kto to wie? :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kim jest Libressa?????biedna:(((((( 26.04.04, 22:21 ...mowisz o sobie droga Malinko-starocie? zadrosze Ci tego powodzenia...cokolwiek miało by to znaczyc... ROTFL ;) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Kim jest Libressa?????biedna:(((((( 27.04.04, 08:29 co do platanie sie po forum, moje odczucia sa całkiem inne......cos sie chyba komus poplątało w zyciu...ale tak bywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowa Re: kim jest malina??!! IP: 10.30.133.* 27.04.04, 10:33 nie chcialo mi sie odpisywac,ale? uwazam ze jestes prosta jak budowa CEPA!! Masz zawsze jakies zle skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kim jest Libressa?????biedna:(((((( 27.04.04, 11:00 ...A My Alter, mozemy "konie krasć"...cokolwiek miałoby to znaczyc... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Kim jest Libressa???? 28.04.04, 11:03 ...i to tak własnie bywa,że to cokolwiek jest takie ważne, mimo,ze tylko cokolwiek... :) Libressa --- Nadmiar zalet to duza wada. Odpowiedz Link Zgłoś