Dodaj do ulubionych

Mam13Lat-TypKtoryDoMnieSwiruje19

IP: 62.233.232.* 25.04.04, 19:41
Mam 13 lat! Wczoraj bylam na imprezie... Poznalam fajnego chlopaka... Tylko
ze on ma 19 lat! Z tego co pisze (bo gadamy na gadu i piszemy SMS-y) to jest
we mnie bardzo zakochany... Na imprezie powiedzialam mu ze mam 15 lat... co
zrobic jezeli bedzie chcial ze mna chodzic?
Obserwuj wątek
    • Gość: cobretti Re: Mam13Lat-TypKtoryDoMnieSwiruje19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 23:30
      Cześć Aniu, tu Wojtek tez mam 12 lat. Chętnie Cię poznam.
      • Gość: Lilith Re: Mam13Lat-TypKtoryDoMnieSwiruje19 IP: *.chello.pl 25.04.04, 23:35
        bueheheheheheh, dobre :))
        • matthias_reim Re: Mam13Lat-TypKtoryDoMnieSwiruje19 25.04.04, 23:37
          Cytuje " Cześć aniu tu wojtek tez mam 12 lat " --
    • rajska-panna Re: Mam13Lat-TypKtoryDoMnieSwiruje19 26.04.04, 01:43
      matko boska co sie wyprawia w tym swiecie
      dziecinko ty sie zajmij lalkami a niee chlopakami
      bo se zniszcysz zycie
      wierze w milosc na gg
      ale nie wierze w milosc mimo takiej roznicy wieku
      kochanie ty nawt okresu chyba jeszcze nie masz
      daj sobie spokoj
      19 chlopakowi tylko sex w glowie -
      • Gość: Mała Mi Re: Mam13Lat-TypKtoryDoMnieSwiruje19 IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 26.04.04, 15:52
        zgadzam sie z tobą tylko w jednej sprawie - niech dziecinka zajmie sie lalkami, a nie chłopakami. A ta druga sprawa, z którą sie nie zgadzam - miłość nie istnieje przez GG. Miłość istnieje tylko wtedy, gdy jest spojrzenie, dotyk, usmiech, przelotna rozmowa, urywane zdania, ciepło tej jedynej osoby. A miłość istnieje mimo dużej różnicy wieku. Miedzy autorka tego watku a tym 19-latkiem jest 6 lat różnicy. A miedzy moimi rodzicami jest różnica 9 lat. I nadal sie kochaja po 30 latach małżeństwa. Pozdrawiam.
        • rajska-panna Re: Mam13Lat-TypKtoryDoMnieSwiruje19 26.04.04, 23:07
          a ja ci powiem droga mala mi ze milosc przez gg moze sie rozpoczac a wiem to z
          wlasnego doswiadczenia oczywiscie ze dotyk i czucie innej osoby jest tu
          nieodzowne ale gg moze trowniez zblizyc a co do wieku ok nie ma znaczenia
          roznica tak mala ale wowczas gdy oboje maja juz parenascie latek za soba a nie
          dopiero sa na poczatku zycia pozdrowki
    • Gość: brat siostry Re: Mam13Lat-TypKtoryDoMnieSwiruje19 IP: *.axone.fr 26.04.04, 09:29
      sluchaj, nie bede Ci prawil kazan. Mam siostre w twoim wieku (w czerwcu bedzie
      miala 14) tez byla na imprezie i tez poznala 19 latka - po 3 miesiacach byl
      ten "pierwszy raz" i teraz jest w ciazy. Facet "wymiekl" zostawil ja na lodzie,
      wiem ze ona tez jest winna - oboje sa - ale teraz to niewazne. Nie bede Ci
      opisywal co przeszlismy jako rodzina jakie byly tzw "jaja". Nie chce
      komentowac "slusznosci" postepowania mojej siostry. Na pocieszenie moi rodzice
      sa ok wiec jej pomoga ile sie da, nie wyrzekaja sie jej. Tylko jest
      jakos "nieciekawie" w domu ostatnio.

nie chce ci prawic kazan - po prostu uwazaj, naprawde uwazaj
      i fakt ze faceci 19 duzo mysla o seksie, i nic w tym zlego tylko ze oni mysla
      nieodpowiedzialnie...wiem bo sam mam 19
      wiec po prostu uwazaj bo jeszcze masz wybor...
    • matthias_reim Re: Mam13Lat-TypKtoryDoMnieSwiruje19 27.04.04, 02:05
      wicie co ja mam 19 lat i potwierdzam wasze slowa wiem z obserwacji swoich
      znajomch ze facetom chodzi o sex z mlodszymi i naiwnymi dziewczynami ja akurat
      nie mialem takiego okresu bo od 6 lat jestem z edna i ta sama dziewczyna
      • Gość: brat siostry Re: Mam13Lat-TypKtoryDoMnieSwiruje19 IP: *.axone.fr 27.04.04, 09:18
        zgadzam sie z toba Matthias. Wsrod moich znajomych jest dokladnie to samo - i
        nie ma co stawiac pytan "dlaczego one sie zgadzaja". Po prostu sa mlode i
        naiwne (nie wszystkie ale duzo z nich) i to co nie dziala na starsza kobiete
        (trzeba sie bardziej starac)spokojnie dziala na mlode 13 14 i 15 (oczywiscie
        tez nie na wszystkie by nie generalizowac). Jest to w pewnym sensie normalne:
        takie mlode dopiero dojrzewaja, poznaja pierwsze uczucia, sa strasznie kochliwe
        a przez to latwo je omotac. Wiec to na nas starszych facetach spoczywa wieksza
        odpowiedzialnosc..."kurde" jaka matka bedzie moja siora jak ona nie do konca
        sobie zdaje sprawy ze dziecko to nie martwa lalka - cale szczescie ze sa
        rodzice...
        • Gość: Mała Mi Re: Mam13Lat-TypKtoryDoMnieSwiruje19 IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 27.04.04, 17:12
          Zgadzam się z Tobą, bracie siostry. To na starszych, dojrzalszych facteach ciąży odpowiedzialność. Powinien wiedzieć, że współżycie z 13 jest dla takiej dziewczyny za wczesne. A jesli facet, który ma jakieś 19 lat pójdzie z taka małolata do łóżka mówiąc, że się kochają, to dla ten facet jest zwykłym zboczeńcem. Bo 13-latka nie wie jeszcze, czym jest miłość...
    • Gość: już nie 13 latka Re: Mam13Lat-TypKtoryDoMnieSwiruje19 IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 27.04.04, 13:04
      LUDZIE!!!!!!!!!!
      Przecież za 13-latkę grozi prokurator! Nikt z Was nie zwrócił na to uwagi? I
      nieważne, że ona wygląda na 15 lub więcej, ma okres i biust. Ma 13 lat koniec
      kropka (pamietacie sprawę Romana Polańskiego - nieważne było, że dziewczyna
      wygladała na starszą, a mamusia celowo ją wepchnęła mu ją do łóżka, w Polsce
      granica wieku jest taka sama jak w USA).
      AdUsSiA - jemu nie wolno z Tobą nawet "chodzić", bo jest pełnoletni, a Ty w
      myśl prawa jesteś małoletnia. Jeśli ktoś sie Wami zainteresuje, to on zostanie
      oskarżony o pedofilię. On nie wie, ile masz lat naprawdę, więc jeśli go choć
      trochę lubisz, powiedz mu prawdę. A miłość od pierwszego wejrzenia, to tylko w
      filmach i literaturze występuje. 19 latek potrzebuje rozładować napięcie
      seksualne, a nie trzymać Cię za rękę i wzdychac do księzyca. Bądź rozsądna.
      Gdyby zaś nie chciał ustąpić, powiedz o tym rodzicom. Tylko oni uchronią Cię
      przed "złym dotykiem".
      pozdro
      • Gość: brat sostry Re: Mam13Lat-TypKtoryDoMnieSwiruje19 IP: *.axone.fr 27.04.04, 13:51
        wlasnie, heh, ciekawe jakby ktos nazwal to co widze na imprezach hip hopowych?
        pijane albo udajace 14-tki "daja sie" starszym "kolegom" - niekoniecznie od
        razu dziewictwo ale oral jak najbardziej - i gdzie sa ci wszyscy ktorzy krzycza
        o pedofilach? a jak sklasyfikowac seks 17latka z 14latka? Mysle ze problem tkwi
        gdzie indziej...
        • Gość: Mała Mi Re: Mam13Lat-TypKtoryDoMnieSwiruje19 IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 27.04.04, 17:22
          Według mnie problem tkwi w dzisiejszym wychowywaniu młodzieży.... W szkołach jest stanowczo za mało lekcji wychowania seksualnego (inaczej nazywanego WDR). Młodzież nie wiedząc, jakie są skutki seksu uprawiają go bez żadnych zabezpieczeń. A przecież można dać tą jedną godzinę tejże lekcji i to już od czwartej klasy podstawówki i rodziece tez powinni porozmawiać od czasu fo czasu z własnymi dziećmi o "tych" sprawach.
    • tojak1 Re: Mam13Lat-TypKtoryDoMnieSwiruje19 27.04.04, 19:06
      Gość portalu: AdUsSiA napisał(a):

> Mam 13 lat! Wczoraj bylam na imprezie... Poznalam fajnego chlopaka... Tylko
      > ze on ma 19 lat! Z tego co pisze (bo gadamy na gadu i piszemy SMS-y) to jest
      > we mnie bardzo zakochany... Na imprezie powiedzialam mu ze mam 15 lat... co
      > zrobic jezeli bedzie chcial ze mna chodzic?

spieprzaj zboczeńcu :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka