Dodaj do ulubionych

PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE??????

25.02.02, 10:39
Zjadl Cię kto jak mnie nie bylo????? I tak sie dałes????? Niewiarygodne!!! ;)
Obserwuj wątek
    • leopard Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 10:41
      Witaj Jasmino! Pierników masz tu dookoła pełno. Tylko sie rozejrzyj.
      • jasmina_tdi Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 10:43
        przepraszam ale krzywo spalam i nie mogę głową kręcic :)))))))))))

leopard napisał(a):

> Witaj Jasmino! Pierników masz tu dookoła pełno. Tylko sie rozejrzyj.

• mario2 Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 10:46
          dostalas lekture? :o))
          Dzien dobry Jasminko
          • jasmina_tdi Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 10:52
            dostałam :)))) ale znam ją już od kilku lat! :((( i dzien dobry Mario! czy przesyłka doszła tam gdzie miala dojsc??? załączniki bez
            problemu sie otworzyly???

mario2 napisał(a):

> dostalas lekture? :o))
            > Dzien dobry Jasminko

• mario2 Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 10:54
              o tym jeszcze nie wiem- nie spowiadal sie :o))
              • jasmina_tdi Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 11:05
                mam go wyspowiadac????? :)))))))) nie ma to jak facet na klęczkach!

mario2 napisał(a):

> o tym jeszcze nie wiem- nie spowiadal sie :o))

• leopard Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 10:54
          Bolące miejsca najlepiej rozmasować. Szkoda że nie mogę Ci pomóc.
          • jasmina_tdi Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 10:57
            jakos dam sobie rade! podobno cierpienie uszlachetnia! :))) wprawdzie nie wiem po co mam byc az TAK szlachetna, ale niech
            bedzie :)))

leopard napisał(a):

> Bolące miejsca najlepiej rozmasować. Szkoda że nie mogę Ci pomóc.

• leopard Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 11:17
              To dzisiaj nie kręć głową "na nie" tylko "na tak" - to mniej bolesne.
              • jasmina_tdi Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 11:22
                czemu by nie? :))))) "taktaktaktaktaktak" :))))

leopard napisał(a):

> To dzisiaj nie kręć głową "na nie" tylko "na tak" - to mniej bolesne.

• leopard Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 11:32
                  Nie tak szybko. Skąd wiesz o co chcę poprosić?
                  • jasmina_tdi Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 11:43
                    wrodzona sklonnosc do hazardu mowi mi że nic, w czym moglabym przegrac :)))))))

leopard napisał(a):

> Nie tak szybko. Skąd wiesz o co chcę poprosić?

• leopard Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 12:12
                      Moja skłonność do hazardu podpowiada mi że z Tobą mogę nawet przegrać.
                      • jasmina_tdi Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 12:16
                        niekoniecznie! slyszales o czyms takim jak "szczescie początkującego" w kasynie??? :)))

leopard napisał(a):

> Moja skłonność do hazardu podpowiada mi że z Tobą mogę nawet przegrać.

• leopard Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 12:26
                          Mój hazard jest innego rodzaju. Do kasyna się nie nadaję. A w życiu spotkalo
                          mnie dużo szczęścia i dlatego tak kocham życie i wszystko dookoła.
                          • jasmina_tdi Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 12:45
                            ...jak mi jeszcze powiesz, że rownież WSZYSTKICH, to pomyslę, że przy okazji kochasz jeszcze LSD :))))

leopard napisał(a):

> Mój hazard jest innego rodzaju. Do kasyna się nie nadaję. A w życiu spotkalo
                            > mnie dużo szczęścia i dlatego tak kocham życie i wszystko dookoła.

• leopard Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 14:31
                              A kto to jest LSD?
                              • jasmina_tdi Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 14:48
                                to taka laska, która tu sie czasem pałęta, ale wiekszosc udaje, że jej nie zna! Spytaj mena - sprawia wrażenie jakby sie bliżej
                                znali!

leopard napisał(a):

> A kto to jest LSD?

• leopard Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 14:58
                                  Z tym kochaniem to tak platonicznie i bezinteresownie. Ale ja lasek nie
                                  kolekcjonuję i nie będę o nikogo pytał. Wspólne z Tobą memłanie tego tytułowego
                                  pierniczka sprawiło że nie mam ochoty na LSD.
                                  • jasmina_tdi Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 15:01
                                    No Leo - jak sie pierniczek dowie, że go memłamy, to obojgu sie nam odechce! Nawiasem mowiąc jak mogło Ci sie odechciec
                                    cos, czego nie znasz????? :)))))

leopard napisał(a):

> Z tym kochaniem to tak platonicznie i bezinteresownie. Ale ja lasek nie
                                    > kolekcjonuję i nie będę o nikogo pytał. Wspólne z Tobą memłanie tego tytułowego
                                    >
                                    > pierniczka sprawiło że nie mam ochoty na LSD.

• leopard Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 15:07
                                      Radzisz mi abym drążył temat tajemniczej laski? Jestem chyba zbyt leniwy. A
                                      pierniczków się nie boję, zżeram je ze smakiem garściami.
                                      • leopard Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 15:10
                                        Miłego dnia Jasminko, spadam do drugiej roboty.Pa.
                                        • jasmina_tdi papapappa Leo :))) 25.02.02, 15:12
                                          również milego - spadam na wykłady :)))))

leopard napisał(a):

> Miłego dnia Jasminko, spadam do drugiej roboty.Pa.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka