jasmina_tdi 25.02.02, 10:39 Zjadl Cię kto jak mnie nie bylo????? I tak sie dałes????? Niewiarygodne!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leopard Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 10:41 Witaj Jasmino! Pierników masz tu dookoła pełno. Tylko sie rozejrzyj. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 10:43 przepraszam ale krzywo spalam i nie mogę głową kręcic :))))))))))) leopard napisał(a): > Witaj Jasmino! Pierników masz tu dookoła pełno. Tylko sie rozejrzyj. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 10:46 dostalas lekture? :o)) Dzien dobry Jasminko Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 10:52 dostałam :)))) ale znam ją już od kilku lat! :((( i dzien dobry Mario! czy przesyłka doszła tam gdzie miala dojsc??? załączniki bez problemu sie otworzyly??? mario2 napisał(a): > dostalas lekture? :o)) > Dzien dobry Jasminko Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 10:54 o tym jeszcze nie wiem- nie spowiadal sie :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 11:05 mam go wyspowiadac????? :)))))))) nie ma to jak facet na klęczkach! mario2 napisał(a): > o tym jeszcze nie wiem- nie spowiadal sie :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 10:54 Bolące miejsca najlepiej rozmasować. Szkoda że nie mogę Ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 10:57 jakos dam sobie rade! podobno cierpienie uszlachetnia! :))) wprawdzie nie wiem po co mam byc az TAK szlachetna, ale niech bedzie :))) leopard napisał(a): > Bolące miejsca najlepiej rozmasować. Szkoda że nie mogę Ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 11:17 To dzisiaj nie kręć głową "na nie" tylko "na tak" - to mniej bolesne. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 11:22 czemu by nie? :))))) "taktaktaktaktaktak" :)))) leopard napisał(a): > To dzisiaj nie kręć głową "na nie" tylko "na tak" - to mniej bolesne. Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 11:32 Nie tak szybko. Skąd wiesz o co chcę poprosić? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 11:43 wrodzona sklonnosc do hazardu mowi mi że nic, w czym moglabym przegrac :))))))) leopard napisał(a): > Nie tak szybko. Skąd wiesz o co chcę poprosić? Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 12:12 Moja skłonność do hazardu podpowiada mi że z Tobą mogę nawet przegrać. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 12:16 niekoniecznie! slyszales o czyms takim jak "szczescie początkującego" w kasynie??? :))) leopard napisał(a): > Moja skłonność do hazardu podpowiada mi że z Tobą mogę nawet przegrać. Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 12:26 Mój hazard jest innego rodzaju. Do kasyna się nie nadaję. A w życiu spotkalo mnie dużo szczęścia i dlatego tak kocham życie i wszystko dookoła. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 12:45 ...jak mi jeszcze powiesz, że rownież WSZYSTKICH, to pomyslę, że przy okazji kochasz jeszcze LSD :)))) leopard napisał(a): > Mój hazard jest innego rodzaju. Do kasyna się nie nadaję. A w życiu spotkalo > mnie dużo szczęścia i dlatego tak kocham życie i wszystko dookoła. Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 14:31 A kto to jest LSD? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 14:48 to taka laska, która tu sie czasem pałęta, ale wiekszosc udaje, że jej nie zna! Spytaj mena - sprawia wrażenie jakby sie bliżej znali! leopard napisał(a): > A kto to jest LSD? Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 14:58 Z tym kochaniem to tak platonicznie i bezinteresownie. Ale ja lasek nie kolekcjonuję i nie będę o nikogo pytał. Wspólne z Tobą memłanie tego tytułowego pierniczka sprawiło że nie mam ochoty na LSD. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 15:01 No Leo - jak sie pierniczek dowie, że go memłamy, to obojgu sie nam odechce! Nawiasem mowiąc jak mogło Ci sie odechciec cos, czego nie znasz????? :))))) leopard napisał(a): > Z tym kochaniem to tak platonicznie i bezinteresownie. Ale ja lasek nie > kolekcjonuję i nie będę o nikogo pytał. Wspólne z Tobą memłanie tego tytułowego > > pierniczka sprawiło że nie mam ochoty na LSD. Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 15:07 Radzisz mi abym drążył temat tajemniczej laski? Jestem chyba zbyt leniwy. A pierniczków się nie boję, zżeram je ze smakiem garściami. Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: PIERNICZKU GDZIE JESTES, GDZIE?????? 25.02.02, 15:10 Miłego dnia Jasminko, spadam do drugiej roboty.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi papapappa Leo :))) 25.02.02, 15:12 również milego - spadam na wykłady :))))) leopard napisał(a): > Miłego dnia Jasminko, spadam do drugiej roboty.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś