Dodaj do ulubionych

Dawno mnie tu nie było

26.03.11, 13:08
No i jestem....nie wiem czy się użalać będę czy nie ale co ja się teraz muszę nabiegać, oczy w doopie mieć i w ogóle jak w zegarku chodzić. Proza życia z małym dzieckiem.
Jedyne co to wyspać się nie mogę- o ironio losu- bardziej wyspana byłam jak mały się budził kilka razy w nocy na jedzenie ale spał do 7-8 niż teraz jak mi ładnie śpi całą noc ale budzi się o 6- tej z rańca i szaleństwo od razu.

No i nie mogę uwierzyć,że to nie długo już rok będzie jak się zjawił na świecie- mam wrażenia,że od zarania dziejów :) go mamy.
Obserwuj wątek
    • yvona73pol Re: Dawno mnie tu nie było 27.03.11, 07:08
      Popatrz, jakies telepatie :P
      Se dzis pomyslalam, a zajrze, dawno mnie tu nie bylo ;) i co moje piekne oczy widza :)

Moj lobuz daje mi laskawie pospac do siodmej, a jak ma humor, to do osmej, ja zreszta wyrodna jestem, bo go zdejmuje z lozka i bryka sam po domu, a ja dosypiam ;)))
      No ale mam wymowke, zeby bylo weselej, od niedawna rodzenstwo w drodze :)

poza tym, bez zmian wlasciwie...
      • boo-boo Re: Dawno mnie tu nie było 27.03.11, 13:50
        No to gratulacje :)
        U nas rodzeństwo będzie w drodze jak się w końcu na większe lokum przeniesiemy- choć nie ukrywam,że już teraz bym też chciała.

Mój sam się z łóżka ewakuuje to z powrotem wdrapuje i tak w kółko... i tylko szuflady strzelają- pospać nie można-czekam na te blokady do szuflad co zamówiłam.
        • yvona73pol Re: Dawno mnie tu nie było 30.03.11, 05:05
          Moj serdelek jest naprawde grzecznym dzieciaczkiem, absorbujacy, fakt, ale tez sam sie soba zajmie, zeby jeszcze mnie tak nie mulilo....
          • boo-boo Aaaaaaaa...... 30.03.11, 11:23
            Nie mogę w to uwierzyć,że dzisiaj mija rok od czasu mojej "męczarni" na porodówce ;(- zakończonej tak miło :)

Mój wprawdzie też w miarę grzeczny no ale absorbujący tak, że czasami mam wrażenie,że mam trojaczki :)
            • yvona73pol Re: Aaaaaaaa...... 01.04.11, 00:47
              no to - milego roczku i usciski dla malolata :)
              • askastar Re: Aaaaaaaa...... 10.04.11, 20:21
                heh,watek dzieciowy sie zrobil:-)
                Boo, to Twoj smyk to baran zodiakalny-oj da Ci popalic,wiem cos o tym:-D
                Yvona-gratulacje!!!
                tez chcialabym sprawic malej rodzenstwo, ale musze czekac z rok, a pozniej pewnie beda za stara i bede sie bala:-(
                • yvona73pol Re: Aaaaaaaa...... 11.04.11, 03:45
                  jaka znow za stara, ile masz lat, babo? ;)
                  mnie nie przebijesz :D :D :D
                • boo-boo Re: Aaaaaaaa...... 11.04.11, 20:32
                  No toś mnie pocieszyła .........
                  Już teraz oczy w doopie muszę mieć- jeszcze go tylko na lampie nie było ;)- tej wiszącej bo stojąca już mocno poturbowana jest i tylko na śmietnik się nadaje :(
                  Potem nie wiem co- piwnicy nie mam hm..... no nie wiem do kaloryfera pozostanie mi przywiązywać chyba hahahahahahaaaaaaa..................
                  • askastar Re: Aaaaaaaa...... 12.04.11, 23:59
                    no,barany trudne egzemplarze-nie da sie przetlumaczyc-sami musza sprobowac...i miec nauczke.tylko zanim do tego dorosna to zabic sie mozna heh (ile ja mam blizn heh).
                    coz....cierpliwosci i stalowych nerwow zycze;-)
                    yvona,jesliw nicku masz rok ur,to fakt,nie przebije Cie.ale mam tylko 3 lata mniej
                    • yvona73pol Re: Aaaaaaaa...... 13.04.11, 09:48
                      Aska, zgadlas :)
                      Aha, zeby cie zachecic, starsze matki w ciazy mlodnieja genetycznie circa 7 lat :D
                      Same korzysci ;)
                      • askastar Re: Aaaaaaaa...... 13.04.11, 23:52
                        o kurcze!
                        nie ma to jak mocny argument:-D
                        przekonalas mnie:-)

• s.dominika Re: Dawno mnie tu nie było 26.07.11, 22:02
      Cześć dziewczyny ...

Pamiętacie mnie? :D

A wiecie, że mój Mati do przedszkola od września idzie :)

I pyskuje już ...

A dopiero co w ciąży byłam...
      • boo-boo Pewnie,że tak 28.07.11, 00:27
        Jak ten czas leci.........

"I pyskuje już ..."
        Mój to dopiero ma gadane (16 miesięcy ma)- a jak mnie zacznie opierniczać to już w ogóle masakra- na razie po chińsku wszystko leci ale bóg jeden raczy wiedzieć co mu tam w tej głowie wtedy się gotuje....

"A dopiero co w ciąży byłam..."

Ja też- teraz jak widzę jak mały rośnie jak na drożdżach to mam to poczucie,że jednak się starzeję- a "przed" normalnie zawsze się czułam jak bym 21 na karku miała :(
        I co najśmieszniejsze- jak już gdzieś wyjdę sama to mam uczucie jakbym coś zgubiła, zapomniała i czasami mam w sklepie "atak paniki", że młodego zgubiłam gdzieś- jak mi się zapomni,że bez niego wyszłam :)
        • legwan4 Re: Pewnie,że tak 28.07.11, 20:10
          Pozdrawki dla mlodych mam i pociech od ciotki z Wikingowa ;)
          • askastar Re: Pewnie,że tak 13.08.11, 20:15
            Dominika-wierzyc sie nie chce-pamietam jak sie urodzil:-)
            Legwan-i ja pozdrawiam:-)
            Boo-boo czekam az moja sie rozgada-narazie 7 miesiecy minelo nie wiem kiedy.Wlasnie zaczyna raczkowac i lapac co w poblize lapek sie dostanie.
            • boo-boo No wiecie co ? 21.08.11, 23:21
              Do tej pory myślałam,że moje dziecko po koreańsku zasuwa ale..... od tygodnia to tak jedzie z gadaniem i to w innym stylu, że jak ktoś go usłyszy bez widzenia to normalnie za Chińczyka go weźmie- słowa, akcent- chyba go na lekcje z tego języka poślę jak mu już tak łatwo idzie :)

Tak patrzę na niego i dalej mi się wierzyć nie chce,że to cudo to moje i tak szybko rośnie.
              • s.dominika Re: No wiecie co ? 02.09.11, 23:00
                No i poszedł do przedszkola ... niewiarygodne :)
          • s.dominika Legwan 02.09.11, 23:01
            A Ty przypadkiem nie mieszkasz w Szwecji?

Bo sprawę do mieszkańca Szwecji mam!
            • legwan4 Re: Legwan 04.09.11, 21:54
              Ha,blisko.... ale w Norge ;)
              • askastar rany 08.10.12, 22:07
                umiera..zamiera nam forum
                dominika,legwan, boo gdzie jestescie?
                reaktywujmy cos
                • legwan4 Re: rany 19.10.12, 22:11
                  Niestety ... chyba po forum.... chlip,chlip .....
                  • boo-boo Co tam słychać kobitki ? 30.10.12, 21:03
                    jw.
                • boo-boo Melduję się 30.10.12, 21:02
                  Jestem- w dwupaku wracam :) Nie wiem jak ja przeżyję kolejne 4-5 tygodni buuuuuuuuuu.....
                  • legwan4 Re: Melduję się 02.11.12, 20:15
                    No wreszcie ! Ktos sie odezwal! Sama Boo,we wlasnej osobie.... Ogolnie smet... i to mega wielki.
                    • askastar Re: Melduję się 07.11.12, 09:02
                      tez zagladam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka