Dodaj do ulubionych

przywitam się :)

10.04.11, 21:42
Witam
jako nowa uczestniczka forum chciałam się przywitać :). No i oczywiście pochwalić, że właśnie złapałam bakcyla motocyklowego :D. Niedawno zaczęłam kurs na kat. A i nie mogę się doczekać kolejnej godziny jazdy. Samochodem jeżdżę już bardzo dłgo, ale w temacie motorów jestem zielona jak szczypiorek na wiosnę. Za to uchachana jak dzieciak zamknięty na noc w sklepie ze słodyczami ^_^. Od pierwszej jazdy wiem, że to uwielbiam. Od jakiegoś czasu czytam forum ale dziś jest mój pierwszy oficjalny dzień tutaj.
Mam na imię Magda - mam 30 lat, mieszkam w Mińsku Mazowieckim, pracuję w Warszawie i tu spędzam większość czasu (kurs też robię w stolicy). Z zawodu jestem "suką korporacyjną" ;), a dokładniej pracuję w dużej firmie w obszarze HR. Poza motorami, które lubię od niedawna interesuję się muzyką - metal, rock i wszystko co w tym klimacie, poza tym lubię książki, głównie fantasy i historyczne, no i jeszcze taniec. Ćwiczyłam salsę, taniec brzucha, aktualnie jestem na etapie street dance. Poza tym mam ornitologiczne nazwisko, stąd mój nick.
Jako początkująca pewnie będę tu wpadać z różnymi pytaniami i prośbą o wsparcie, bo nie mam się kogo poradzić w kwestiach motorowych, zatem proszę o cierpliwość ;). Jestem na etapie zakupu odpowiedniego ubrania, ale po wczorajszej wizycie na targu motocyklowym jestem jeszcze bardziej skołowana niż po przeglądaniu sklepów internetowych...

Bardzo się cieszę, że mogę do Was dołączyć :).
Obserwuj wątek
    • avocado67 Re: przywitam się :) 10.04.11, 23:17
      Wrocław wita szczypiorka :) Każda z nas (nawet Leo ;)) musiała przejść przez ten etap. Powodzenia na kursie i do zobaczenia wkrótce na trasie :D
    • carrymoon Re: przywitam się :) 11.04.11, 08:27
      witaj :)
    • goha66 Re: przywitam się :) 11.04.11, 08:33
      ptaszyna01 napisała:

> Witam ... Poza motorami, które lubię od niedawna interesuję się muzyką - metal, rock i
      > wszystko co w tym klimacie, poza tym lubię książki, głównie fantasy i historyczne, no i
      > jeszcze taniec. Ćwiczyłam salsę, taniec brzucha, aktualnie jestem na etapie street dance.
      > Poza tym mam ornitologiczne nazwisko, stąd mój nick

... witam, witam :) fajnie, że masz tyle różnych zainteresowań - będziemy miały o czym ćwierkać ;D (bo i moje rodowe nazwisko jest 100% ornitologiczne). mam nadzieję, że w tematach kursowych otoczą Cię troską i wsparciem zwłaszcza te koleżanki forumowe, które same niedawno zmagały się ze zdobywaniem uprawnień, bo co chwila coś się zmienia w sposobie nauczania i egzaminowania.
      P.S.
      jedna uwaga Ptaszyno - nie mówi się "motory" tylko "motocykle". pozdrawiam i życzę powodzenia na kursie :)
    • yacey Re: przywitam się :) 11.04.11, 11:03
      Witam i pozdrawiam :)
    • 1_leo Re: przywitam się :) 11.04.11, 13:24
      Witaj Ptaszyno :) i czuj się swobodnie.
      ptaszyna01 napisała:
      Poza motorami, które lubię od niedawna interesuję się muzyką - metal, rock i wszystko
      > co w tym klimacie, poza tym lubię książki, głównie fantasy i historyczne, no i
      > jeszcze taniec. Ćwiczyłam salsę, taniec brzucha, aktualnie jestem na etapie st
      > reet dance.

Już Cię lubię. No może jeśli chodzi o taniec to tylko taniec brzucha i to popatrzeć :D.
      Do zobaczenia latem:)
    • lipolcia witaj! 11.04.11, 13:25
      Witaj ptaszynko!

Wita Ciebie podwarszawska wieś i kompletny świeżak, czyli pierwsze kilometry na motorze.
      kurs w zeszłym roku, w Warszawie w Sarbo. I odpał przy motocyklach :-)))
      chyba każdy tu rozumie ten moment zakochania :-)

Do zobaczenia na trasie, a na razie trzymam kciuki za kurs! Będę wypatrywać kursantki po Warszawie jeżdżacej!

O.
      • wiolaszpilazapominalska Re: witaj! 11.04.11, 14:01
        Łódź wita koleżankę serdecznie!!
    • siostrakama Re: przywitam się :) 11.04.11, 15:56
      stolica wita ;)
      • zaciszanka30 Re: przywitam się :) 11.04.11, 16:42
        "Wielkopolanka w Warszawie" też wita :)
        • termit16 Re: przywitam się :) 11.04.11, 20:08
          My też witamy z podwarszawskiej wsi.
          Mariola i Jerzy
    • ptaszyna01 Re: przywitam się :) 12.04.11, 00:19
      miło mi Was poznać :)

goha66 - dziękuję za poprawkę, oczywiście będę stosować prawidłowe nazewnictwo
      • porzeczka00 Re: przywitam się :) 12.04.11, 09:24
        Witamy kolejną "mazowiankę" :) i zapraszam na spotkanie wielkanocne, będzie okazja poznać się osobiście :).
    • teodozja_600n Re: przywitam się :) 13.04.11, 18:48
      Hej! I ja Cię witam z Wawy!
      • kreciul01 Re: przywitam się :) 13.04.11, 21:42
        a jak szukalam 'po znajomosci' w Minsku to Cie nie bylo;)
        witamy;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka