labeg 16.05.04, 20:03 usniemy snem kamiennym jak dziewczyny sobie poszly? Moim zdaniem to jest tworzenie kolka wzajemnej adoracji ale maja do tego prawo.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.mmilka Labeg... 16.05.04, 21:13 Po pierwsze nie dziewczyny, tylko dziewczyny i chłopaki. Po drugie nie chcemy tworzyć dwóch wrogich obozów, niepotrzebne to podburzanie do buntu. Chcieliśmy tylko mieć forum z adminem (bo jak zapewne wiesz, kurtyzana sobie poszła). Każde prywatne forum ma admina - to coś złego? Kółko wzajemnej adoracji? Każdy, kto się zgłosi, zostanie wpuszczony, o ile nie jest typkiem podobnym do krokodyla. Ty też jesteś zaproszona. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: no i co??? 16.05.04, 21:21 Tak jak Kamilka uwazam, ze niepotrzebnie chcesz tu kogos do buntu podburzyc. Tylko kogo? Karola? Altu? Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: no i co??? 17.05.04, 09:50 Labeg, mam nadzieje, ze bedziesz tam tez zagladac :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.polonia Re: no i co??? 17.05.04, 14:10 no wlasnie, smutno tu, zimno jakos....:/ Odpowiedz Link Zgłoś
bradtfort Re: no i co??? 17.05.04, 14:52 To jest mój ostatni wpis na tym forum więc potraktuję go jak pożegnalny. Forum, odkąd odeszli stąd ludzie, którzy go tworzyli po prostu umarło. Nic się tu nie dzieje, pomimo starań niektórych utrzymania go przy życiu. Nie chcę być złym prorokiem ale coś czuję, żejak tak dalej pójdzie to niedługo go zamkną. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: no i co??? 17.05.04, 17:05 bradtfort napisał: > Nie chcę być złym > prorokiem ale coś czuję, żejak tak dalej pójdzie to niedługo go zamkną. Jeżeli Kurtyzana nie zamknie forum ,to chyba admini Gazety tego nie zrobią, bo w końcu jest to prywatne forum. Są takie fora na których nic się nie dzieje i istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
abere8 Re: no i co??? 18.05.04, 02:51 A nie jest przypadkiem tak, ze jesli przez miesiac nikt nic nie napisze, to wysylaja maila do admina i jesli nie ma odzewu, to zamykaja? Nie wczytywalam sie w regulamin, ale cos mi sie tak wydaje... No bo czemu mialoby kurtyzanie zalezec na tym forum, jesli tu nie bywa? Zalozyla, pobawila sie, znudzilo jej sie albo jest czyms zajeta i do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: no i co??? 18.05.04, 14:42 sen kamienny nigdy nie trwa wiecznie pewnie przyjdzie ksiażę po pocałunku to co wydawało się umarle, zyc będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: no i co??? 18.05.04, 17:59 altu napisała: > sen kamienny nigdy nie trwa wiecznie > pewnie przyjdzie ksiażę > po pocałunku to co wydawało się umarle, zyc będzie :) > Chciałbym zostać kiedyś księciem, hm... Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: no i co??? 19.05.04, 09:09 ba, nie ty jeden.. ja, jako mała dziewczynka zawsze marzyłam o ksieciu z bajki, ktory porwie mnie do swojego zamku i bedziemy zyli dlugo i szczesliwie .. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: no i co??? 19.05.04, 11:49 altu napisała: > ba, nie ty jeden.. > ja, jako mała dziewczynka zawsze marzyłam o ksieciu z bajki, > ktory porwie mnie do swojego zamku i bedziemy zyli dlugo i szczesliwie > .. Oj to ja odpadam w przedbiegach, bo nie mam swojego zamku i nie moge zagwarantować, że będę żył długo, a tym bardziej szczęśliwie:( Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: no i co??? 19.05.04, 13:14 ale juz nie jestem małą dziewczynką, teraz jestem dorosła (no, prawie), niejeden raz kopa w d. dostałam i już nie mam takich marzeń.. teraz tylko brutalna rzeczywistość.. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: no i co??? 19.05.04, 17:36 altu napisała: > ale juz nie jestem małą dziewczynką, > teraz jestem dorosła (no, prawie), > niejeden raz kopa w d. dostałam > i już nie mam takich marzeń.. > teraz tylko brutalna rzeczywistość.. > To może ja się już nie będę odzywał ,bo podobno tu jakiś romans na forum jest, a po co mam sobie wrogów robić:) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: no i co??? 20.05.04, 09:37 servus_lca napisał: > To może ja się już nie będę odzywał ,bo podobno tu jakiś romans na forum jest, > a po co mam sobie wrogów robić:) To są plotki i pomówienia. Zasłonę milczenia na to spuszczę. Może druga strona się wypowie. (z tego co wiem, wypowiedziala sie gdzies indziej) -> moja opinia wygląda tak: wyobraźnia nic nikogo nie kosztuje, ale zeby na podstawie kilku postów takie wyobrażenia snuć, to trzeba być chyba bardzo nieszczęśliwym... Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl jaki bunt??? 22.05.04, 14:28 Dziewczyny o jakim buncie my mowimy???? Ja zadnego nie widze i chyba nikt nikogo nie poburza???? Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl MArcin 28.05.04, 02:33 mialem byc dla Ciebie krolem, moge byc tez ksieciem, hahaahh, Pozdrowienia, jeszcze z Danii;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Altu !!!! 28.05.04, 11:18 Sluchaj Altu, rozumiem, ze o snuciu teorii o romansie to bylo do mnie, bo ja sobie zaczelam z tego zartowac. Jesli nie zauwazylas bylo to w formie zartu !! I nie bardzo chce, zebys mowila, ze "musze byc bardzo nieszczesliwa, zeby takie teorie snuc" ok? Dzieki za zrozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Karolku kochany 28.05.04, 11:42 Karol, do klotni miedzy kobietami, Ty jako mezczyzna sie nie mieszaj :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl KAsiu 28.05.04, 12:35 prosze bardzo wklej ten post na Nowym Forum (celowo bez nazwy) :). Nie wiem czemu ma sluzyc szukanie ajkiegos konfliktu,spisku itd. Za chwile wyjezzdzam, robimy ostatnie porzadki w komputerze i przy okazji Robert powiedzial mi, ze o mnie jest mowa na forum. Nie mam zadnego zalu. To, ze zostalem na 20/30 bylo moja decyzja i do nikogo nie mam pretensji. Zostalem zaproszony i to doceniam. Powiedzialem, ze predzej czy pozniej sie pojawie, choc byc moze juz tego nie bedziecie sobie zyczyc. Uwazam, ze Twoja ocena jest niesprawiedliwa i chyba niezbyt wyraznie czytasz. To wlasnie ja pisalem, ze forum sie przenioslo, ze na peewno Was zaprosza, ze kiedys bylo lepeij i na nowym na pewno Wam sie spodoba, wiec nie wiem na jakiej podstawie wnioskujesz, ze ja mam zal do WAS, ze mi kogos zabieracie. Zagladam na forum przez sentyment, wcale nie musze tam zagladac, a jak wroce do Polski na pewno bede zagladal jeszcze rzadziej. Ostatnio zwiekszylem czestotliwosc wpisow (choc i tak ich jest malo), bo nie chcialem, zeby Moje ukochane forum umarlo. Powtarzam do nikogo nie mam zalu i daruje juz sobie pisanie, ze nowych ktos wypatrzy i ich zaprosi. Chcialem byc mily. Nie pisalem jednak gdzie mozna Was znalezc, bo wiem jakie macie zasady i jak sie Wam ktos spodoba, to go zaprosicie. Nie bojcie sie, ze to jest nie etyczne, to juz jest nawet smieszne. Teraz to ja sie zdenerwowalem,a tego nei chcialem. Nie zastanawiam sie jakie bede opinie, ale spodziewam sie, ze zostane mocno skrytykowany, bo po prostu nie wypada sie z kims nie zgodzic. Nie jestem kobieta, nie chce nikogo obrazac, ale my faceci, chyba jestesmy mniej konfliktowi i ja nie szukalem zadnego konfliktu i oby zadnego nie spowodowal, ale nie mnie juz to oceniac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: KAsiu 28.05.04, 13:57 Ok, wkleje ten post, mimo, ze moglbys to sam zrobic... Tak, w twoich postach, te zdania "ze was wypatrza i zabiora" odczytalam jako pewien zal do nas, nie jako chce bycia milym. W zawoalowanej formie, ale zal... Moze nietrafnie, ale jak juz kiedys rozmawialismy, slowo pisane czasami umie zmylic, mozna sobie wydzwiek dospiewac.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Altu !!!! 28.05.04, 14:02 No odezwa sie, bo nie wypieram sie o czym pisalam !! Nie rozumiem tylko co ma piernik do wiatraka z "teoria romansu" a byciem nieszczesliwym?????? Poza tym to chyba nie jest nic strasznego takie zarty...a Ty chyba sobie zbyt do serca i zbyt powaznie do tego podchodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Karol 28.05.04, 14:07 wakarpl napisał: > mialem byc dla Ciebie krolem, moge byc tez ksieciem, hahaahh, Pozdrowienia, > jeszcze z Danii;) Nie to wtedy jak bedziesz miał dzieci, to będą książęta hahaha:) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Karol 01.06.04, 14:37 Jestem juz w Polsce, a wkleic sam nie moglem (czy napisac), bo nie ejstem uprawniony, a podobno mialem byc. Odpowiedz Link Zgłoś