Gość: Ulka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 14:44 Co byście zrobili, jakbyście się dowiedzieli, że Twoja żona(mąż)partnerka (partner)uwodzą w sieci??No co??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna_marianna Re: Twoja reakcja 03.06.04, 19:20 wzięłabym rozwód i pusciła gada z torbami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Zrobil bym to samo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:36 jak zabawa, to zabawa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tex Re: Twoja reakcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:59 Ja bym sie ucieszył i pochwaliłbym za szukanie jakiegokolwiek zajęcia. A w końcu tochyba dobrze, że robi to w sieci. Wolałabyś by robił to gdzie indziej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: Twoja reakcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 21:04 jasne, pierwszy krok moze byc w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Twoja reakcja IP: 83.168.96.* 03.06.04, 21:07 następny już w realu........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: Twoja reakcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 21:12 czy to jest cos niewlasciwego? Taka kolej rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Twoja reakcja 04.06.04, 06:35 ...forma dobra jak kazda inna. Miłego dnia! :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tex Re: Twoja reakcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 07:55 Oj dobra, dobra, tylko chyba niezbyt skuteczna!! Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Twoja reakcja 04.06.04, 10:05 ...oj skuteczna, z tego co sie zorientowałam, sporo osób na FT próbowało w ten sposób, inna sprawa jest ciąg dalszy, ale to przy metodach w realu tez nie ma pewnosci. Tutaj to dzieje sie szybciej i chyba w bardziej bezwzgledny sposób. :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet ja bym sie dał uwieść w realu IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.04, 11:40 Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: ja bym sie dał uwieść w realu 04.06.04, 11:44 ...mało jest takich co sie bronią. :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
puszysty_inaczej Re: Twoja reakcja 04.06.04, 11:50 Może zadaj sobie pytanie dlaczego to robi? A tak na marginesie, to nie dramatyzowałbym, sieciowe randki w ciemno rzadko kończą się poważnym uczuciem - coś o tym wiem. Rozmowa konieczna. - Lepiej późno niż wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Twoja reakcja 04.06.04, 12:01 ...masz doswiadczenie, ale w realu rowniez randki nie musza konczyc sie uczuciem. Mysle,ze randki netowe wywołuja zbyt duza ekscytacje i tutaj jest problem, real bywa letalny. :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
puszysty_inaczej Re: Twoja reakcja 04.06.04, 12:18 My faceci początkowej fazie znajomości potrzebujemy ekspresji, zakochujemy się w wyglądzie, sposobie mówienia, gestykulacji itp. Potem przychodzi chwila refleksji, że oprócz wyglądu "barbi" powinna mieć "coś" tam w głowie. A w internecie ta kolejność ulega odwróceniu. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Twoja reakcja 04.06.04, 12:23 ...no własnie sytuacja odwrocona, dlatego jesli juz taki układ powstanie, jest chyba zdecydowanie ciekawszy. Przynajmniej dla mnie. :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
puszysty_inaczej Re: Twoja reakcja 04.06.04, 12:34 Kobieta słucha, mężczyzna patrzy! Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Twoja reakcja 04.06.04, 12:37 puszysty_inaczej napisał: > Kobieta słucha, mężczyzna patrzy! to stereotyp, wyobraź sobie, ze znam takich meżczyzn co dodatkowo myślą!!! :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
puszysty_inaczej Re: Twoja reakcja 04.06.04, 12:40 Ja znam parę kobiet co też myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
puszysty_inaczej Re: Twoja reakcja 04.06.04, 12:41 Ale tylko pare, większość myśli, że myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Twoja reakcja 04.06.04, 12:43 ...dotyczy obu płci:)))) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
puszysty_inaczej Re: Twoja reakcja 04.06.04, 12:45 Zgadzam się z Tobą, a teraz biorę się za robotę, bo moja szefowa (syt!) która myśli, że myśli musi myśleć, że w końcu zabrałem się do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Twoja reakcja 04.06.04, 12:47 ...powodzenia pa!:) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Twoja reakcja IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.06.04, 21:00 A niech tam sobie flirtuje.Tak w necie jak i w realu,tylko zeby pare groszy z tego przyniosla do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Twoja reakcja 04.06.04, 21:05 ...swiete slowa, i bez podatku!!! :) --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś