carrymoon 03.02.12, 12:36 tak wygląda strona Motopomorzanek na FB Klik nie namawiam ale pokazuje o co mi chodziło ze stworzeniem tam strony :) tam grupę Motocykl i Dziewczyna też może ktoś zająć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lipolcia No to ziuuum 03.02.12, 17:04 Dziewczynki, To nic nie zaszkodzi założyć. Tam można linkowac do wątków na forum, udotepniac linki. Zupełnie inaczej sie to czyta niż forum i może to być równoległy kanał. Jeśli moderatorzy i na forum, i na FB bedą Ci sami lub bedą współpracować ze sobą, to może wyjść fajnie bardzo. Jak w końcu wyszło głosowanie na FB? Pozdrawiam wszystkie! Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: jeszcze o Facebook'u 03.02.12, 20:17 Jeśli omnie chodzi, to nie mam konta (z premedytacją) na FB i nie zamierzam mieć. A trzymanie dwóch srok za ogon, to.... sami wiecie. Co takiego można zrobić na FB czego nie można zrobić na własnej domenie? Najpierw trzeba zrobić jedno porządnie i dopiero potem myśleć o następnym kroku. Jeśli się rozdrobnimy w kilku miejscach to będzie gorzej niż teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: jeszcze o Facebook'u 03.02.12, 20:35 Mam konto na FB, ale wchodzę tam bardzo rzadko. Już pisałam wcześniej, że FB nie ogarniam i nie wiem co inni w tym widzą. Na razie jestem przeciw, chyba że mnie przekonacie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alut-ka71 Re: jeszcze o Facebook'u 04.02.12, 09:11 1_leo napisał: >Najpierw trzeba zrobić jedno porządnie i dopiero potem myśleć o następnym kroku. >Jeśli się rozdrobnimy w kilku miejscach to będzie gorzej niż teraz. Zgadzam się, że MiDowe życie powinno toczyć się w jednym miejscu, na forum. Chyba, że konto na FB będzie miało tylko charakter wizytówki z wyraźnym odesłaniem do właściwego forum. W kwestii FB przyznaję, że nie jestem ani za grosz obiektywna, bo go nie lubię. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
draka00 Re: jeszcze o Facebook'u 04.02.12, 10:10 Zgadzam się z Alutką w 100% w tej części: > Zgadzam się, że MiDowe życie powinno toczyć się w jednym miejscu, na forum. Chy > ba, że konto na FB będzie miało tylko charakter wizytówki z wyraźnym odesłaniem > do właściwego forum. . Odpowiedz Link Zgłoś
luk-kasia Re: jeszcze o Facebook'u 04.02.12, 15:31 Popieram pomysł odnośników/linków na FB, ale właściwa akcja forum powinna być wg. mnie skupiona w jednym miejscu, tym samym nikt nie będzie zmuszony do bycia na FB, jeśli nie chce tam być. Odpowiedz Link Zgłoś
tusiagnom Re: jeszcze o Facebook'u 05.02.12, 10:08 Mimo że korzystam z Facebooka nie polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulina80s Re: jeszcze o Facebook'u 05.02.12, 22:06 mimo, że mam konto to bardzo rzadko tam zaglądam i wnerwia mnie to jak znajomi mi linki podsyłają z jakąś informacją, która niestety znajduje się właśnie na FB ;/ wówczas w ogóle olewam temat dlatego nie jestem zainteresowana żeby MID miał coś wspólnego z FB Odpowiedz Link Zgłoś