maly.jasio 02.03.12, 12:14 Mam wprawdzie jedna na podoredziu, ale nie wiem, jak to korzystnie i bez strat wlasnych sprzedac. ma ktos jakies pomysly ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schi_z_o_o Re: NIE szukam zony 02.03.12, 13:02 łatwizna....robisz ustawkę,czyli podstawiasz żonie przystojnego amanta.....i rozwód z jej winy ;) dalej już sobie poradzisz:-) p.s. jakąś małą łisky za doradztwo śmiało możesz wysłać; Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: NIE szukam zony 02.03.12, 13:21 Mozna jeszcze wyslac ja na wycieczke do Afryki.Najlepiej do goscinnego plemienia lowców glów,zajmujacego sie na boku ludozerstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio kupuje 02.03.12, 15:59 bo z pomyslu lezioxa to nie chcialbym skorzystac, w koncu matka dzieciom jezd... A Danziger Goldwasser moze byc ? www.gdansk-life.com/poland/goldwasser Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: kupuje 02.03.12, 19:57 maly.jasio napisał: > A Danziger Goldwasser moze byc ? > > www.gdansk-life.com/poland/goldwasser nie ma problemu,jakoś ją zmęczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: kupuje 02.03.12, 20:17 Poza tym,jesli nie chce zona jechac do Afryki,to czy nie lepiej ja sprzedac pare razy? Odpowiedz Link Zgłoś
strong77 Re: NIE szukam zony 20.03.12, 22:59 Ale z ciebie frajer prostaku. Nawet nie jest mi ciebie szkoda, bo masz mózg jak orzeszek ziemny! Trudno. Tacy też rodzą się na świecie. Niestety oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz35 Re: NIE szukam zony 21.03.12, 12:58 Strong77 ogólnie jestem normalnym facetem który nie zabiera głosu na formu jednkże skąd ty się zjebałeś ze swoimi tekstami i kto cie spaprał tego nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio i tu jest problem 21.03.12, 17:47 strong77 napisał: > Ale z ciebie frajer prostaku. > Nawet nie jest mi ciebie szkoda, bo masz mózg jak orzeszek ziemny! > Trudno. Tacy też rodzą się na świecie. Niestety oczywiście. Oczywiscie tak. palisz skrety z morwy ? Odpowiedz Link Zgłoś
strong77 Ktoś kto 21.03.12, 21:41 zdradza żoną lub szuka zdrady to dla mnie jest szmatą. Chyba proste i oczywiste nawet dla tych z mózgiem orzeszka i kaz (pewnie też mały) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Ktoś kto cuś ? 22.03.12, 20:00 strong77 napisał: > zdradza żoną lub szuka zdrady to dla mnie jest szmatą. a jak sie zdradza żoną ? - bo jeszcze tego nie probowalem. szmatą ?, w sumie masz racje - by byc macho - trzeba byc szmatą. jakies recepty ? Odpowiedz Link Zgłoś