Dodaj do ulubionych

A BLONDI Z KLOPA MA ZEZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12.03.02, 18:43
Nie moge!! ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • malkotent podeslesz mi fotke 12.03.02, 18:49
      przygotowywuje wystawe: "Zez zbiezny, w sexie oralnym"
      • maryjo2 Re: podeslesz mi fotke 12.03.02, 18:56
        Myślisz, że to wtórnie uwarunkowany zez?
        • jasmina_tdi Re: podeslesz mi fotke 12.03.02, 18:57
          sadze ze pan chudii niezle jej w glowie namieszal:)))))))

maryjo2 napisał(a):

> Myślisz, że to wtórnie uwarunkowany zez?

• maryjo2 Re: podeslesz mi fotke 12.03.02, 19:02
            Nie chudi, tylko jego pewna część :)
            • jasmina_tdi Re: podeslesz mi fotke 12.03.02, 19:04
              ale ona ma zeza zbieznego a nie rozbieznego hahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!
              widok musial byc cokolwiek...eeeeeeeeee.... no taki, ze jej sie zbieglo:)))))

maryjo2 napisał(a):

> Nie chudi, tylko jego pewna część :)

• maryjo2 Re: podeslesz mi fotke-Jasmina? 12.03.02, 19:08
                Ty chyba niedzisiejsza jesteś? Toż właśnie odpowiedniego zeza dostała :)
                • jasmina_tdi Re: podeslesz mi fotke-Jasmina? 12.03.02, 19:10
                  eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... jakby miala dostac odpowiedniego, dostala by
                  rozbieznego!

maryjo2 napisał(a):

> Ty chyba niedzisiejsza jesteś? Toż właśnie odpowiedniego zeza dostała :)

• maryjo2 Re: podeslesz mi fotke-Jasmina? 12.03.02, 19:11
                    To pod warunkiem, że piłeczki by latały jak tiki-tiki. Ale ona na iglicę się
                    zapatrzyła, jak na mój gust :)
                    • jasmina_tdi Re: podeslesz mi fotke-Jasmina? 12.03.02, 19:12
                      aaaaaaaaaaaaa.... no ja tak po przekatnej pomyslalam:))))))))

maryjo2 napisał(a):

> To pod warunkiem, że piłeczki by latały jak tiki-tiki. Ale ona na iglicę się
                      > zapatrzyła, jak na mój gust :)

• Gość: Xp Re: A BLONDI Z KLOPA MA ZEZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 19:06
      a jakby
      to was spotkało!???
      SIĘ NAŚMIEWACIE...

:))
      • maryjo2 Re: A BLONDI Z KLOPA MA ZEZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.02, 19:10
        A co by nas miało spotkać, Xp?
        • Gość: xp Re: A BLONDI Z KLOPA MA ZEZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 19:11
          no sposobność, rzeczona...
          :0)
          • maryjo2 Re: A BLONDI Z KLOPA MA ZEZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.02, 19:12
            A ja myślałam, że zez :0
      • jasmina_tdi Re: A BLONDI Z KLOPA MA ZEZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.02, 19:10
        wcale sie nie nasmiewamy - juz mowilam nawet ze blondi jest sto razy bardziej
        fotogeniczna niz ja!

Gość portalu: Xp napisał(a):

> a jakby
        > to was spotkało!???
        > SIĘ NAŚMIEWACIE...
        >
        >
        > :))

• samanta1 Re: A BLONDI Z KLOPA MA ZEZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.02, 19:10
        ale ze mnie przystojny facet;))))))
        • Gość: xp Re: A BLONDI Z KLOPA MA ZEZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 19:12
          idealna równoległość! najprostsze przeniesienie!
          • samanta1 Re: A BLONDI Z KLOPA MA ZEZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.02, 19:14
            Kurcze,jak to sie robi??ja tez tak chce umiec!Bardzo by mi sie to przydalo!:)))))))))
            • maryjo2 Re: A BLONDI Z KLOPA MA ZEZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.02, 19:15

Samcia, no wiesz!? To Ty nie wiesz? :o)
              • samanta1 Re: A BLONDI Z KLOPA MA ZEZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.02, 19:18
                Pewnie ze ni potrafie:(((((
          • maryjo2 Re: A BLONDI Z KLOPA MA ZEZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.03.02, 19:14
            jakby tak było, to by zeza nie było :O)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka