schi_z_o_o 25.05.12, 09:33 szukam takich osób ,a właściwiej jakiejś anormalnej:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facettt Re: anormalni 25.05.12, 10:52 schi_z_o_o napisał: > szukam takich osób , a właściwiej jakiejś anormalnej:) No przecie jedna sie zglosila. Tylko nie wiem, co bedziesz z nia robil ? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt A co to je ta normalnosc ? 25.05.12, 14:34 schi_z_o_o napisał: > ona jest właśnie normalna :))) no mamy inne wyczucie moralnosci :) nie dam sie zwiesc podobnie smutnym jak i Twoje doswiadczeniom i bede sie upieral, ze normalne to NIE jest to co jest czeste (pijanstwo i zlodziejstwo tez sa czeste), ale ze normalnosc jest kategoria INTELEKTUALNA. Jest to stan zgodny z wyzsza natura rzeczy. A w Biblii i w babskich genach jest przeciez napisane: - baba ma sluzyc mezczyznie. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: A co to je ta normalnosc ? 25.05.12, 15:28 No to niech tam sobie sluzy mezczyznie,byle by zbyt czesto nie wybierala kasy z portfela twierdzac ze sie jej nalezy tylko dlatego ze daje czasami dupci. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: A co to je ta normalnosc ? 25.05.12, 16:10 leziox napisał: No to niech tam sobie sluzy mezczyznie,byle by zbyt czesto nie wybierala kasy z > portfela twierdzac ze sie jej nalezy tylko dlatego ze daje czasami dupci. chcesz niemozliwego :) ale i tak wole prostytucje malzenska od tej normalnej, bo pominajac mniejsze ryzyko chorob, Panienka jest (przynajmniej teoretycznie) zawsze pod reka i do uslug, - za nalezyta oplata, razumiejetsa :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: A co to je ta normalnosc ? 25.05.12, 17:38 W takiej sytuacji nieodparcie nasuwa mnie sie ten kawal: Mówi zona do meza: -Kochanie,chcialabym miec piekne futro... -To zryj whiskas! Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: A co to je ta normalnosc ? 31.05.12, 22:35 Hmmmmm. Witam wytrwałych! I podziwiam zarazem:) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt thanks.... 07.06.12, 14:37 emilka222 napisała: Hmmmmm. Witam wytrwałych! I podziwiam zarazem:) Odpowiedz Link Zgłoś
desire2012 Re: anormalni 07.06.12, 09:20 To ja. Ja jestem dumna z Naszego Premiera i jego zaangażowanie we wszystkie najistotniejsze dla Polski sprawy. Są autostrady, są stadiony, są Orliki, jest wszystko a za Kaczyńskiego tylko afery były. Nasz Premier ma nawet czas aby zjeść obiad z Afrykaninem dla podkreślenia polskiej tolerancji i wielorasowości w najwyższym organie państwa. Duma mnie rozpiera z dokonań ostatnich lat a sam premier jest bardzo przystojnym mężczyzną i pasuje do pani Kopacz. Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: anormalni 07.06.12, 17:11 desire2012 napisała: > To ja. Ja jestem dumna z Naszego Premiera i jego zaangażowanie we wszystkie naj > istotniejsze dla Polski sprawy. Są autostrady, są stadiony, są Orliki, jest wsz > ystko a za Kaczyńskiego tylko afery były. Nasz Premier ma nawet czas aby zjeść > obiad z Afrykaninem dla podkreślenia polskiej tolerancji i wielorasowości w naj > wyższym organie państwa. Duma mnie rozpiera z dokonań ostatnich lat a sam premi > er jest bardzo przystojnym mężczyzną i pasuje do pani Kopacz. zaimponowałaś mi....już Cię LOVE ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio para-normalni 08.06.12, 00:26 schi_z_o_o napisał: zaimponowałaś mi....już Cię LOVE ;))) Nie bondz naHALNY - bo tu nie Tatery a naHORNYM - to i tak nie bendziesz. roga ci brak. Odpowiedz Link Zgłoś