Gość: mina IP: *.turboline.skynet.be 14.03.02, 14:55 ja sobie to rozrozniam tak: jesli pije przed 13, to jest to alkoholizm, jesli po, zwykle pijanstwo. dzis pije od 13.15, jestem wiec zwyklym pijokiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek1 alkoholik zawsze potrafi sobie wytlumaczyc........ 14.03.02, 14:57 ze jest tylko pijakiem, to nie do Ciebie Minko, taka ogolna refleksja mnie naszla:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: alkoholik zawsze potrafi sobie wytlumaczyc........ IP: *.turboline.skynet.be 14.03.02, 14:58 jo zech jes slunzora, to jo jes pijok nie pijak, ty gorolu ty:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pijanstwo a alkoholizm 14.03.02, 14:59 jak pije 5 x w tygodniu to pijanstwo, jak 6 to alkoholizm, aby nie wpasc ani w alkoholizm ani w pijanstwo to pije na okraglo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: pijanstwo a alkoholizm IP: *.turboline.skynet.be 14.03.02, 15:01 chuja tam, to i tak sa geny wszystko. uzaleznia sie tylko 20-30% naduzywajacych. ja to nawet jakbym sie zesrala, to alkoholiczka nie zostane, szkoda, bo wolalabym zdechnac kulturalnie na marskosc niz na to, na co bede zdychac:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 dobrze mina gada................ 14.03.02, 15:03 i moze pic spokojnie dalej, ale od czegos na pewno jest uzalezniona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: dobrze mina gada................ IP: *.turboline.skynet.be 14.03.02, 15:06 od papierosow, ale nie mam najmniejszego zamiaru z tym walczyc. po babci mam tez predyspozycje do uzaleznienia od hazardu, ale od czasu pierwszej wizyty w kasynie ocenilam rozmiar zjawiska jako niebezpieczny i juz tam wiecej nie wlazlam, albowiem silna wola to tez geny u nas - babcia jak sie zorientowala, ze jej fajki za bardzo smakuja, rzucila z dnia na dzien:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: dobrze mina gada................ 14.03.02, 15:08 to dokladnie jak ja, tylko w pokerka zdziebko za duzo kiedys przepuscilem, nie swojej kasy i mi przeszlo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: dobrze mina gada................ IP: *.turboline.skynet.be 14.03.02, 15:10 mnie pokerka ouczylo uczestnictwo w takowym w pewnej placowce medycznej... kurwa, chlopcy rzneli za ostro troche, przestraszylam sie i juz nie gram od tego czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: dobrze mina gada................ IP: *.turboline.skynet.be 14.03.02, 15:14 ale wiesz co kitus? ja sobie obiecalam, ze jak starosci dozyje zasobnej, to przepierdole wszystko w monte carlo. a chlac bede od 9 rano. caly czas bede napierdolona chodzic. taki mam kurwa plan. a moja babcia za zycia, a miala juz wtedy troche po osiemdziesiatce, prowadzila nielegalny dom gry, jak reszta domownikow na wakacje wykurwiala - wydalo sie przypadkiem, jak moja przyjaciolka przyszla z naszym psem wyjsc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: pijanstwo a alkoholizm 14.03.02, 15:27 Mina- a jak sie pije od 14 do 13 to co to jest? Mnie sie wydaje, ze to unkcjonuje na zasadzie. Mam jednego chlopa to sie z nim pierdole. Przy drugim juz sie kurwie :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: pijanstwo a alkoholizm 15.03.02, 02:42 Gość portalu: mina napisał(a): > ja sobie to rozrozniam tak: jesli pije przed 13, to jest to alkoholizm, jesli > po, zwykle pijanstwo. dzis pije od 13.15, jestem wiec zwyklym pijokiem. teraz juz wiem skad te twoje wypowiedzi na watku: "najbogatszy kraj swiata" i "pomoc dla biednych dzieci".... powodzenia w.... piciu (pewno to ci lepiej wychodzi:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: pijanstwo a alkoholizm IP: *.turboline.skynet.be 15.03.02, 02:45 szkoda, ze na trzezwo nie potrafisz kontrargumentowac moich pijackich w koncu wywodow, ale matka natura nie jest sprawiedliwa w przydziale synaps, wiec sie nie przejmuj, to nie twoja wina. inteligencje tez sie dziedziczy, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: pijanstwo a alkoholizm 15.03.02, 03:03 Gość portalu: mina napisał(a): > szkoda, ze na trzezwo nie potrafisz kontrargumentowac moich pijackich w koncu > wywodow, ale matka natura nie jest sprawiedliwa w przydziale synaps, wiec sie > nie przejmuj, to nie twoja wina. inteligencje tez sie dziedziczy, niestety. nie potrafie, albo nie chce:)))) gdybym probowala "kontrargumentowac" kazdego napotkanego pijaka, nie starczyloby mi czasu, ani energi na rozmowe z ludzmi, ktorzy faktycznie maja cos do powiedzenia:))) co do matki natury to jak najbardziej sie nie przejmuje... wrecz przeciwnie:)))) (co do twojego "dziedzictwa" to... rozumiem twoj zal, ale trudno mi cie pocieszyc:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: pijanstwo a alkoholizm IP: *.turboline.skynet.be 15.03.02, 03:19 dziewczyno, daj sobie spokoj i nie kompromituj sie wiecej. lotnosc twojego umyslu ilustruje juz chociazby fakt, ze nie potrafisz odroznic jaj od powaznej wypowiedzi. no i to wyciagniecie ni z chuja ni z pietruszki zmurszalego watku... jestes moja fanka? autografy rano, bo teraz ide spac. ty zrob to samo. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: pijanstwo a alkoholizm 15.03.02, 12:53 Gość portalu: mina napisał(a): > dziewczyno, daj sobie spokoj i nie kompromituj sie wiecej. lotnosc twojego > umyslu ilustruje juz chociazby fakt, ze nie potrafisz odroznic jaj od powaznej > wypowiedzi. no i to wyciagniecie ni z chuja ni z pietruszki zmurszalego > watku... jestes moja fanka? autografy rano, bo teraz ide spac. ty zrob to > samo. dobranoc. > jak to nie potrafie? o pijanstwie to bylo na powaznie, a reszta dla jaj:))) dlatego nie kusilam sie o "kontrargumentowanie":))) co do fanklubu - mozesz sobie zalozyc, ale czego chcialbys byc idolem? wulgaryzmu? eeee... nawet w tym nie jestes zbyt orginalna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: pijanstwo a alkoholizm IP: *.turboline.skynet.be 15.03.02, 20:18 problem messja w tym, ze ja nie sile sie ani na oryginalnosc, bo z banalnoscia mi do twarzy, ani tym bardziej na za przeproszeniem - messjanstwo. perspektywa bycie czyimkolwiek tfu, idolem mnie przeraza i przerasta. ale moge sie z toba ozenic, jak mnie pomcia rzuci, chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: pijanstwo a alkoholizm 16.03.02, 01:06 Gość portalu: mina napisał(a): > problem messja w tym, ze ja nie sile sie ani na oryginalnosc, bo z banalnoscia > mi do twarzy, ani tym bardziej na za przeproszeniem - messjanstwo. perspektywa > bycie czyimkolwiek tfu, idolem mnie przeraza i przerasta. ale moge sie z toba > ozenic, jak mnie pomcia rzuci, chcesz? ratunku!!!!!!!nie!!!!!!!!:)))))) podaje sie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś