kika_19 10.07.04, 22:27 co radzicie: chodzi glownie o periodyki kulturalne oprocz zeszytow literackich... ratunku!! po 1 roku zakuwania na studiach czuje sie ciemna! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka zaposzczenia nasze 10.07.04, 23:17 dookolnie przeca niedoszli/przyszli* nobliści ;) PS. * niepotrzebne skreślić.. Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: zaposzczenia nasze 11.07.04, 12:26 To może jeszcze przyjdą. ALbo dojdą. ALbo coś tam. Odpowiedz Link Zgłoś
netofil Lista odchamiaczy. 11.07.04, 20:18 ARCHITEKTURA ART & BUSINESS ARTEON BIULETYN HISTORII SZTUKI CANOR CZAS KULTURY DEKADA LITERACKA DIALOG DIDASKALIA DYSONANSE EXIT FA-ART FILM FORMAT FOTOGRAFIA FOTOTAPETA GAMA GAZETA ANTYKWARYCZNA KAMERTON KINO KONTEKSTY KRASNOGRUDA KRESY KWARTA KWARTALNIK FILMOWY LE THEATRE EN POLOGNE / THE THEATRE IN POLAND LITERATURA NA ŚWIECIE MAGAZYN SZTUKI + OBIEG MONOCHORD MUZYKA MUZYKA21 NOTATNIK TEATRALNY NOWE KSIĄŻKI OCHRONA ZABYTKÓW ODRA OPCJE POGRANICZA POKAZ POLISH CULTURE RASTER RUCH MUZYCZNY RUCH TEATRALNY SPOTKANIA Z ZABYTKAMI STUDIUM TEATR TEKSTY DRUGIE TOPOS TWÓJ MAGAZYN FOTOGRAFICZNY TWÓRCZOŚĆ TYGODNIK POWSZECHNY WIĘŹ WYCHOWANIE MUZYCZNE ZESZYTY LITERACKIE - zaliczone! :) ZNAK ŻYCIE MUZYCZNE ... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Lista odchamiaczy. 11.07.04, 23:10 W jaki sposob Netofilu odchamia wymieniona przez Ciebie Krasnogruda? Odpowiedz Link Zgłoś
netofil Re: Lista odchamiaczy. 12.07.04, 09:10 Jest to w końcu pismo kulturalne a nawet wielokulturowe . Jak nie odchami to rozbawi: "Posłali mnie na wesele - tom poszedł Posadzili gołą dupą na oset A ja zamiast na weselu używać Musiałem se z dupy oset dobywać Hej..." ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Lista odchamiaczy. 13.07.04, 12:01 śpiewnik rajdowy AD 1984 zaginął mi ostatni egzemplarz dośc dawno lepszego odchamiacza w życiu nie widziałem i jeszcze Tora może być, choć tylko zastępczo ;) Odpowiedz Link Zgłoś