aroden 17.07.13, 01:07 i zdradz efekty - l jak idzie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khinga Re: maria, proponujesz sponsorowanie mezczizn... 17.07.13, 17:16 a Mariolki to już nie zapytasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Mario, Mariolo proponujecie sponsoring mezczizn.. 17.07.13, 21:22 khinga napisała: > a Mariolki to już nie zapytasz? ;) hollender, rzeczywiscie - ale wzrok jusz nie ten... Mariolo - Ty tesz sie melduj do raportu ! za te 100 zeta - to gratis moge jeszcze podloge w kuchni umyc ! Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Mario, Mariolo proponujecie sponsoring mezcz 18.07.13, 00:09 aroden napisał: > za te 100 zeta - to gratis moge jeszcze podloge w kuchni umyc ! naczynia byś jeszcze pozmywał, co! Odpowiedz Link Zgłoś
aroden chetnie. 18.07.13, 18:00 khinga napisała: > naczynia byś jeszcze pozmywał, co! u Ciebie to chetnie i nawet bez tych 100 zeta a´ konto. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: chetnie. 19.07.13, 13:49 Zapraszam, okna sa do umycia, z reszta sobie poradzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: chetnie. 19.07.13, 17:00 khinga napisała: > Zapraszam, okna sa do umycia, z reszta sobie poradzę:) I dogodz tu kobiecie... podasz jej paluszek - to wstawi Ci cala reke w futryne (okienna). no piekne widoki masz chociaz przez to okno ? Odpowiedz Link Zgłoś
aroden nadal chetnie, ale... 19.07.13, 20:47 khinga napisała: > Mój powinien Ci wystarczyć :) No po cichu - to na to licze... Ale potrzymasz mnie - gdy bede stal na taborecie i myl Ci to okno ? - bo gdy sie w Ciebie tak zapatrze - to o poslizg i wypadniecie przez to okno nietrudno bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: nadal chetnie, ale... 20.07.13, 00:57 aroden napisał: > khinga napisała: > > Mój powinien Ci wystarczyć :) > > > No po cichu - to na to licze... > Ale potrzymasz mnie - gdy bede stal na taborecie i myl Ci to okno ? > - bo gdy sie w Ciebie tak zapatrze - to o poslizg i wypadniecie przez to okno n > ietrudno bedzie... Potrzymam potrzymam ;) Spokojnie taras mam, więc tak szybko nie wypadniesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden eehh... 20.07.13, 16:39 khinga napisała: > Spokojnie taras mam... eehh... rozmarzylem sie... uwielbiam panienki z Dobrych Domow... Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: eehh... 22.07.13, 19:20 khinga napisała: > Tia.. > i w grzsznych sukienusiach :D Tia... i przy spiewie slowikow na tarasie... a wscibscy sasiedzi to nie maja podgladu na ten taras? Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: eehh... 23.07.13, 01:00 aroden napisał: > a wscibscy sasiedzi to nie maja podgladu na ten taras? niestety wścibskich sąsiadów mam- taka dzielnica. Myślę, że jak Pani Marysia dala radę to Ty na pewno powinienes:) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden nie baj zaby... 23.07.13, 18:13 khinga napisała: Myślę, że jak Pani Marysia dala radę to Ty na pewno powinienes:) jasne, ze tak. buchne jakis ekran z okolicznej budowy i zamontuje Ci go przy tarasie :) www.rotomat.pl/index.php?mod=o&i=4 Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: nie baj zaby... 23.07.13, 18:45 aroden napisał: > khinga napisała: > Myślę, że jak Pani Marysia dala radę to Ty na pewno powinienes:) > > jasne, ze tak. > buchne jakis ekran z okolicznej budowy i zamontuje Ci go przy tarasie :) mniejszy tez się znajdzie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
aroden vidze, ze musze sie spieszyc... 23.07.13, 19:25 khinga napisała: > mniejszy tez się znajdzie? :P podlug zyczen... ale vidze, ze musze sie spieszyc z montazem tego ekranu... bo zostaw tu kobite na chwile na tarasie sama i jusz zaczyna flirtowac z sasiadem... eehh... Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: vidze, ze musze sie spieszyc... 24.07.13, 14:18 aroden napisał: > > mniejszy tez się znajdzie? :P > > > podlug zyczen... jak już mieć to konkretny;) > ale vidze, ze musze sie spieszyc z montazem tego ekranu... > > bo zostaw tu kobite na chwile na tarasie sama i jusz zaczyna flirtowac z sasiad > em... > > eehh... jej.. tylko proszę nie zamykaj się w sobie..;) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden zle vidzialem, bo nie musze sie spieszyc... 24.07.13, 18:13 khinga napisała: > jej.. tylko proszę nie zamykaj się w sobie..;) Twoja prosba jest dla mnie rozkazem, a jej spelnienie daje mi nadzieje, ze i moje beda spelniane... Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: zle vidzialem, bo nie musze sie spieszyc... 25.07.13, 13:57 aroden napisał: > Twoja prosba jest dla mnie rozkazem, a jej spelnienie daje mi nadzieje, > ze i moje beda spelniane... juz kiedyś pisałam-nie raz-cierpliwość kluczem do radości.. Odpowiedz Link Zgłoś
aroden nie, no... 25.07.13, 23:53 khinga napisała: > juz kiedyś pisałam-nie raz-cierpliwość kluczem do radości.. Ty - z Twoim temperamentem i cierpliwosc ? revelacja. ale dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: nie, no... 26.07.13, 12:48 aroden napisał: > Ty - z Twoim temperamentem i cierpliwosc ? > revelacja. > ale dobrze. Ykhm, pisałam o Tobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aroden Re: nie, no... 26.07.13, 17:28 khinga napisała: > Ykhm, pisałam o Tobie :) a jusz sie zamyslilem - wlasnie w Tobie widzac polaczenie ognia z woda... eehh... Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: nie, no... 28.07.13, 23:58 aroden napisał: > a jusz sie zamyslilem - wlasnie w Tobie widzac polaczenie ognia z woda... > > eehh... nie narzekaj Kotku :P :D Odpowiedz Link Zgłoś
aroden szwendasz mi sie w łikendy nie wiadomo - gdzie... 29.07.13, 09:21 khinga napisała: > nie narzekaj Kotku :P :D musze... szwendasz mi sie w łikendy nie wiadomo - gdzie... nie to, zebym to z zazdrosci pisal, ale w Trosce o Twe bezpieczenstwo ... Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: szwendasz mi sie w łikendy nie wiadomo - gdz 30.07.13, 00:53 aroden napisał: > musze... > szwendasz mi sie w łikendy nie wiadomo - gdzie... > nie to, zebym to z zazdrosci pisal, ale w Trosce o Twe bezpieczenstwo ... miło, że dbasz o me bezpieczeństwo, dziękuję. Na pewno nie piszesz tego z zazdrości - nawet nie śmiałabym tak pomyśleć - nie nie nie! wcale :P hmm, ale "mi się"?? weekend? nie przypominam sobie, bym gdziekolwiek - jak napisałes- sie szwendała... Odpowiedz Link Zgłoś
khinga a nie było to jakoś tak.. 30.07.13, 01:05 szlajasz? :DD btw. jak tak bardzo się martwiłeś można było "u źródła zapytać" Odpowiedz Link Zgłoś
aroden zawsze bylo jakoś :) 30.07.13, 14:52 khinga napisała: > szlajasz? :DD - jakze bym smial, Mila ? "szwendarz" - jest neutralne... mozna sie czasem szwendac, nie wiedzac, co w danej chwili ze soba zrobic... -"szlajarz" - zaklada w sobie jakis cel... najczesciej niecny... nigdy bym Cie o takie cos nie posadzal :) > btw. jak tak bardzo się martwiłeś, można było "u źródła zapytać" - viem, ze masz serce jak na dloni. wole grzecznie poczekac :) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: zawsze bylo jakoś :) 30.07.13, 16:05 aroden napisał: > - viem, ze masz serce jak na dloni. wole grzecznie poczekac :) własnym oczom nie wierzę, jakiż uległy, poddany ;) wiem, wiem, tylko dla mnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
aroden zawsze bylo jakoś - ale niekiedy nawet lepiej :) 30.07.13, 16:31 khinga napisała: własnym oczom nie wierzę, jakiż uległy, poddany ;) - nie, nie - z natury mam zgodny charakter (gdy chodzi o metody...) co nie wyklucza hartu ducha - jesli chodzi o przeforsowanie swoich celow :) > >wiem, wiem, tylko dla mnie :D - zaczyna byc niebezpiecznie, bo czytasz w moich myslach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: zawsze bylo jakoś - ale niekiedy nawet lepiej 30.07.13, 16:54 aroden napisał: > - nie, nie - z natury mam zgodny charakter (gdy chodzi o metody...) > co nie wyklucza hartu ducha to się chwali :) > - zaczyna byc niebezpiecznie, bo czytasz w moich myslach ;) ależ ja to wiem od dawien dawna :) bystra dziewczynka jestem :P Odpowiedz Link Zgłoś
aroden no to podobnie jezd - jak z Merlel z Obama :) 30.07.13, 17:33 > aroden napisał: > - zaczyna byc niebezpiecznie, bo czytasz w moich myslach ;) khinga napisała: > ależ ja to wiem od dawien dawna :) No to podobnie z nami jezd - jak z Merlel i i Obama...:) Merkel do Obamy: - no z tym sledzeniem emaili... - to nie za bardzo mnie sie to podoba... Obama do Merkel: - ależ ja to wiem od dawien dawna :) www.titanic-magazin.de/uploads/pics/Merkel-konfrontiert-Obama.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: no to podobnie jezd - jak z Merlel z Obama :) 30.07.13, 18:15 aroden napisał: > > aroden napisał: > > - zaczyna byc niebezpiecznie, bo czytasz w moich myslach ;) > > khinga napisała: > > ależ ja to wiem od dawien dawna :) > > > No to podobnie z nami jezd - jak z Merlel i i Obama...:) > > Merkel do Obamy: - no z tym sledzeniem emaili... - to nie za bardzo mnie sie to > podoba... > Obama do Merkel: - ależ ja to wiem od dawien dawna :) hehe, dobre dobre :) patrząc na zdjęcie dopowiedziałabym : nie bój żaby Angela ;)) Odpowiedz Link Zgłoś