Dodaj do ulubionych

Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26.03.02, 07:40
Kwiecie wiosną i młodością pachnący !!!! :)
Ja się Ciebie nie boję, a lubię, podziwiam urok i czar osobisty, wspaniały
humor, własne zdanie, elokwencję i takt .., o czymś zapomniałem, hę ?:)))

Aaaaaaaa, lecę pod zimny prysznic, bo się jeszcze przekocham, O !:))))

Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 10:35
      Men predzej by sie udlawil tymi slowami niz je powiedzial czy napisal;)))))))
      • men_ Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 13:27
        Ja to pisałem, może - ale kurde, ja rano tylko herbatkę pijam !!!!!:)))
        • mario2 Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 13:33
          Czesc Menik. Wita Cie rnario :o))
          • men_ No to juz napewno nadajesz się na kozetkę 26.03.02, 13:37
            do Kitka albo Miny !!!
          • Gość: oona Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 13:38
            Men ja w żaden sposób nie mogę się tam r n dopatrzyc?:(
            :)))))
            • men_ Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 13:40
              Już nie wiem, dostaje oczopląsów :)))
              • mario2 Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 13:41
                orginal wolku zbozowy do Ciebie pisze! :o(((
                • Gość: oona Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 13:42
                  ze tez mu serce tego nie podpowiedziało:)))
                • silverstone meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen 26.03.02, 13:42
                  czesc aniolku!!!!
                  dawaj buziaka!!!! gdzie zes sie podziewal, co???
                  • men_ Re: meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen 26.03.02, 13:43
                    A ty prawdziwa ?????????????????:))))
                    • mario2 Re: meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen 26.03.02, 13:44
                      do spowiedzi na tel :o((( bo sie taryfa do Ciebie wybiore :o)))
                      • silverstone Re: meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen 26.03.02, 13:56
                        ale kto???? jaaaaaaaaaaaaaaaa????? ja prawdziwa! no co wy chlopaki!!!!

mario2 napisał(a):

> do spowiedzi na tel :o((( bo sie taryfa do Ciebie wybiore :o)))

• men_ Re: Jasminko !!!!!! 26.03.02, 13:58
                          Musiałbym Ciebie zobaczyć, a przynajmniej dotknąć (nawet z zamkniętymi oczami)-
                          żeby być pewnym :)))))
                          • silverstone Re: Jasminko !!!!!! 26.03.02, 14:11
                            jestem tak brzydka ze przy dotykaniu trzeba zamykac oczy???????:((((((((((

men_ napisał(a):

> Musiałbym Ciebie zobaczyć, a przynajmniej dotknąć (nawet z zamkniętymi oczami)-
                            >
                            > żeby być pewnym :)))))

• men_ Re: Jasminko !!!!!! 26.03.02, 14:12
                              Kurde !!!!!!! Ty znowu odkręcasz? - mówiłem, że Ciebie z zamkniętymi oczami
                              nawet rozpoznam, O !:))))
                              • silverstone Re: Jasminko !!!!!! 26.03.02, 14:14
                                a niby po czym????

men_ napisał(a):

> Kurde !!!!!!! Ty znowu odkręcasz? - mówiłem, że Ciebie z zamkniętymi oczami
                                > nawet rozpoznam, O !:))))

• men_ Re: Jasminko !!!!!! 26.03.02, 14:18
                                  Zgadnij :)))))
                                  • silverstone Re: Jasminko !!!!!! 26.03.02, 14:22
                                    po IQ???? :)))

men_ napisał(a):

> Zgadnij :)))))

• men_ Re: Jasminko !!!!!! 26.03.02, 15:56
                                      nooooooooooooo :))) też
              • Gość: oona Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 13:41
                gdzies miałam lupe w biurku
                będę sobie nią pomagac na forum będąc:))
                • men_ Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 13:44
                  A ja zmieniam se zaraz monitorek na lepszą rozdzielczość - jeśli mi siem uda
                  taki dostać :))
                  • Gość: oona Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 13:46
                    po co,lupe do rączki wystarczy wziąć:)
                    • silverstone za bardzo po oczach wali tym czarnym 26.03.02, 13:56
                      ja protestuje!!!!
                      • men_ Re: za bardzo po oczach wali tym czarnym 26.03.02, 14:00
                        A nie pasuje Ci do twarzy ?:))
                    • men_ Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 13:59
                      Ja tam nie lubię lupy brać do rączki, O !:))

Gość portalu: oona napisał(a):

> po co,lupe do rączki wystarczy wziąć:)

• Gość: oona Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 14:01
                        ja w zasadzie tez nie:))))
                        • men_ Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 14:03
                          No co Ty ?:(
                          :)))
                          • Gość: oona Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 14:07
                            a chcesz oberwać w ucho?:))
                            • men_ Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 14:09
                              Zaaaaaa co ????????
                              A w ogóle o czym my rozmawiamy, bo sie pogubiłem, hę ?:))
                              • Gość: oona Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 14:12
                                ja tez
                                ale i tak miło sie rozmawia:)))
                                • men_ Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 14:13
                                  Ale dzisiaj już parę kolejnych szczegółów na tych dwóch wątkach sobie
                                  wyjaśniliśmy, tak na porzyszłość najbliższą :))

p.s.: znikam, chwilowo
                                  • Gość: oona Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 16:00
                                    tym razem chwilowo,uff:)
                                    • men_ Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 16:01
                                      A co to szok , że na tak krótko ? - mam na dłużej, żeby Uneczki nie szokować,
                                      hę ?:))
                                      • Gość: oona Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 16:04
                                        taaak,jak znikasz to znikaj na jakies dwa dni
                                        za kazdym razem
                                        i to bez pozegnania:)
                                        • men_ Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 16:08
                                          O.K. - poprawię się :))) tylko, że to działa jak ciąg matematyczny :))
                                          • Gość: oona Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 16:11
                                            z matematyki jestem wprawdzie noga
                                            i to stołowa
                                            ale tu chyba akurat wiem o co chodzi:(
                                            ???!!!
                                            :))
                                            • men_ Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 16:12
                                              No własnie :))
                                              Poczekam, jak mi się skończy ostatnia płyta cd z muzyką (juz leci) :)))
                                              • Gość: oona Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 16:14
                                                i znikniesz na 4 dni??:(
                                                :)
                                                • men_ Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 16:19
                                                  No jak ktoś mnie do tego zachęca, Kitek mnie nazywa renem :(
                                                  p.s.: a to długo ?:))
                                                  • Gość: oona Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 16:23
                                                    Nnno nie wiem,tego jeszcze nie przerabialismy
                                                    no i wiele sie moze zdarzyc przez 4 dni...:))
                                                  • kitek1 a co juz przerabialiscie..................... 26.03.02, 16:25
                                                    moze, by uneczka krotko strescila:)
                                                  • men_ Re: a co juz przerabialiscie..................... 26.03.02, 16:27
                                                    seks wirtualny, seks forumowy, sekstelefon .., chcesz dalej słuchać, hę ?:))
                                                  • Gość: oona SEXTELEFON??????????????? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 16:29
                                                    to chyba nie ze mną!:((((
                                                    ze mna był tylko fon
                                                    ja chce sextele....buuuu
                                                  • kitek1 Re: SEXTELEFON??????????????? 26.03.02, 16:32
                                                    a videokonferencje,
                                                    juz mieliscie:)
                                                  • men_ Re: SEXTELEFON??????????????? 26.03.02, 16:33
                                                    To masz jakąś siostrę, co odbiera Twoje telefoniki ? Pomyliłem siem ?:)
                                                  • kitek1 Re: SEXTELEFON??????????????? 26.03.02, 16:35
                                                    to uneczka,
                                                    za bardzo drzaco moj numerek wykreca i stad pomylki:)
                                                  • Gość: oona Re: SEXTELEFON??????????????? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 16:36
                                                    ja mam tylko brrrrraciszka!
                                                    co z nią wyprawiałeś????!!!:))
                                                  • men_ Re: SEXTELEFON??????????????? 26.03.02, 16:43
                                                    To do mnie czy do Kitka ?:))
                                                  • Gość: oona Re: SEXTELEFON??????????????? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 16:48
                                                    Kitek nie ma do mnie domowego nr:))
                                                    czo nie?:)
                                                  • men_ Re: SEXTELEFON??????????????? 26.03.02, 16:49
                                                    No to kurde zkim ja gadałem o pszczółkach i kwiatkach - napewno był to damski
                                                    głos,bardzo podobny do Twojego :))
                                                  • Gość: oona Re: SEXTELEFON??????????????? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 16:54
                                                    bez sciemy!pszczółki i kwiatki...aha
                                                    zwłaszcza jesli to było wieczorem:((
                                                  • men_ Re: SEXTELEFON??????????????? ???????????????????? 26.03.02, 20:09
                                                    A co to znaczy bez sciemy ??????????
                                                    tzn. przy zapalonym świetle ?:))))
                                                  • men_ Re: SEXTELEFON??????????????? ???????????????????? 26.03.02, 20:31
                                                    men_ napisał(a):

> A co to znaczy bez sciemy ??????????
                                                    > tzn. przy zapalonym świetle ?:))))

• men_ Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 16:25
                                                    Noooooooooooo :))
                                                    Oj, korci Ooną, cio ?:))
                                                  • Gość: oona Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 16:31
                                                    lepiej niech nie ryzykuje:))
                                                    w swiecie wirtualnym 4 dni
                                                    to jak w realnym...hoho:))
                                                  • men_ Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 16:35
                                                    No dobra, to nacisnąc taki przycisk "repeat" na pilocie od wieży, hę ?:))
                                                  • Gość: oona Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 16:38
                                                    to zależy co Ci tam gra,
                                                    niektórych płyt lepiej nie słuchac dwa razy
                                                    pod rząd:)))
                                                  • men_ Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 16:43
                                                    Ahaaaaaaa !!!!! poniał
                                                  • Gość: oona Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 16:49
                                                    o kurcze,zabrzmiało rzeczywiście dwuznacznie:)))
                                                  • men_ Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 16:50
                                                    Nio :))) Twój poprzedni wpis też , nawet wręcz zachęcająco :(
                                                  • Gość: oona Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 16:56
                                                    nie stawiaj":("
                                                    bo ja od razu w płacz uderzam:(
                                                  • men_ Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 17:50
                                                    przeciez liczy sie ostatnie słowo, tfu znak !!!!!!!

))))))))))))))))))))))))))))
                                                    ))))))))))))))))))))))))))))
                                                    )))))))))))))*)))))))))))))) tak już O.K. ?:)

nie chcem, ale muszem troche popracować (z godzinkę)

• Gość: oona Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 17:53
                                                    men_ napisał(a):

> przeciez liczy sie ostatnie słowo, tfu znak !!!!!!!
                                                    >
                                                    > ))))))))))))))))))))))))))))
                                                    > ))))))))))))))))))))))))))))
                                                    > )))))))))))))*)))))))))))))) tak już O.K. ?:)
                                                    >
                                                    łał,tak właśnie poprosze po każdym wpisie!
                                                    plus trochę wiecej gwiazdek:)))))**
                                                  • men_ Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 18:05
                                                    yhm :))

Ta jedna była tak celowo zakonspirowana przed
                                                    ciekawskim panem K. :)

p.s.: a w oole co oznaczają te gwiazdki ?:))

:))))))))))))*))))))))))))
                                                    :))))))))))))@))))))))))))
                                                  • kitek1 oooo, robaczki moje kochane..................... 26.03.02, 18:15
                                                    gwiazdeczkujecie juz pol roku,
                                                    i nie wiecie co to znaczy:)
                                                  • Gość: oona Re: oooo, robaczki moje kochane..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 18:17
                                                    nio nie,ni w ząb:)))))
                                                  • Gość: oona Re: oooo, robaczki moje kochane..................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 18:28
                                                    i dwa miesiace,a nie pól roku:))
                                                    wiemy,wiemy,ze wam sie dłuzy nasz serial:))
                                                  • men_ Re: oooo, robaczki moje kochane..................... 26.03.02, 18:38
                                                    Może czekaja już na chrzciny, ale to jeszcze trochie brakuje :))
                                                  • men_ I ten powyższy tez przeczytaj :))) 26.03.02, 19:41
                                                    men_ napisał(a):

> Może czekaja już na chrzciny, ale to jeszcze trochie brakuje :))

• Gość: oona Re: I ten powyższy tez przeczytaj :))) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 19:48
                                                    nie!!
                                                    znaczy nie przeczytam:))
                                                  • men_ Re: I ten powyższy tez przeczytaj :))) 26.03.02, 19:54
                                                    No dobrze, wiem, że nie czytałaś :))
                                                  • Gość: oona Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 18:24
                                                    :)))))@)))))*))*))*))))))))
                                                    chiba nikt nie zauwazy?:)
                                                  • men_ Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 18:33
                                                    O jedną * za dużo, Kitek zauważy, do trzech umie chłopak już liczyć :))

:)))))*)))))@)))))))
                                                  • Gość: oona Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 18:43
                                                    ok,wezme to pod uwage
                                                    :))))*)))@)))*))))

*
                                                  • men_ Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 18:51
                                                    Konspiratorka, myślisz, że ktos, kto nie ma zeza to tego trzeciego nie
                                                    zobaczy ?:))

:)))*)@))*))
                                                  • Gość: oona Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 19:05
                                                    @@@@@@@@@@*@@@@@@:)@@@@@@@@@*@@@@@@@@
                                                    chyba mi sie coś pomyliło??
                                                    to wszystko z przepracowania...:)
                                                  • Gość: oona Re: Samcia, Stokrotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 19:06
                                                    ale gwiazdek prawie nie widac:)))
                                                  • men_ Re: Uneczko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 19:09
                                                    Ja tylko zwracam uwagę, żeby zamiast m nie naoisac r+n, reszta tez mi sie
                                                    plącze :)@)*)*)*)*)*)*)*)*)- oj, klawiaturka sie zacieła
                                                  • Gość: oona Re: Uneczko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 19:39
                                                    @:))
                                                    bede sie upierac,
                                                    do krwi no przedostatniej:)
                                                  • men_ Re: Uneczko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 19:41
                                                    @- to przeczytaj, co napisałem :))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 19:47
                                                    nio własnie
                                                    tyż@
                                                  • men_ Re: Uneczko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 19:53
                                                    kurcze, znowu siem zg@dzamy, podejrzanie to wygląda :))))))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 19:54
                                                    jakie znów,nie przesadzaj:))
                                                  • men_ Re: Uneczko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 20:05
                                                    No juz chyba z trzeci raz w sumie podczas wszystkich odcinków telenoweli :))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 20:16
                                                    a było ich...:))
                                                  • men_ Re: Uneczko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 20:18
                                                    i dla dorosłych i dla młodzieży :))
                                                    I wznowienia !!!
                                                    Ale jeszcze jedna część czeka na relizację :) na ładniejsza pogodę :))
                                                  • Gość: oona Re: Uneczko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 20:21
                                                    na szczęscie straszliwie zimno jest
                                                    na razie:)))))
                                                  • men_ Re: Uneczko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.03.02, 20:23
                                                    Zaraz po świetach zapowiadaja stałe, duże ocieplenie :))))
                                                    poza tym kręcenie zawsze mozna przenieśc w cieplejsze klimaty :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka