the_dzidka 11.08.04, 12:10 sympatia.onet.pl/cafe/read.php?f=1&i=2383050&t=2383050&v=f Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raduch Re: Sympatia z jajami 11.08.04, 15:08 Powitać. the_dzidka napisała: > sympatia.onet.pl/cafe/read.php?f=1&i=2383050&t=2383050&v=f Nic tam nie ma. Na randkę się wybrał(a)? ;-) R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Sympatia z jajami 11.08.04, 15:12 > Nic tam nie ma. Bo juz skasowały adminy niemyte. "Wygląda na to, że Sympatia.pl ma duży problem. Z postów użytkowników na tym wątku(już skasowany) wynika, że mogą oni czytać zawartość obcych skrzynek. To generalnie nie wzmocni zaufania do serwisów internetowych" W tym wątku jedna osoba zalogowała się chyba z 10 razy na nieswoje konta, żeby pokazać adminom, co się dzieje. Brzydka sprawa. > Na randkę się wybrał(a)? ;-) Etap randek internetowych mam _zdecydowanie_ za sobą!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Sympatia z jajami 11.08.04, 15:16 the_dzidka napisała: > W tym wątku jedna osoba zalogowała się chyba z 10 razy na nieswoje konta, żeby > pokazać adminom, co się dzieje. Brzydka sprawa. Aha. > > Na randkę się wybrał(a)? ;-) > > Etap randek internetowych mam _zdecydowanie_ za sobą!! :) > O, popatrz. To tak jak z moim zaufaniem do Onetu w ogóle. :-)) R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Sympatia z jajami 11.08.04, 15:25 > O, popatrz. To tak jak z moim zaufaniem do Onetu w ogóle. :-)) Na Onet to ja wchodzę tylko po to, żeby chicotać jak hiena nad komentzrazmi dzieciaków - głuponautów :) Sulatyckiego w dzisiejszym nocniku czytał, a? Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Sympatia z jajami 11.08.04, 15:31 the_dzidka napisała: > Sulatyckiego w dzisiejszym nocniku czytał, a? > Taaa: "...zgromadziła wbrew wszelkim przypuszczeniom ponad pół miliona Polaków. Był to na pewno następny zryw Polaków ku wolności. " Broni im kto? :-D R Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Sympatia z jajami 11.08.04, 15:53 Tez mnie wcielo. No normalnie, mimo euroknuta i pod liberlanym butem, a jednak sie nie zlekli, berety mohairowe na glowe i chodu! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Sympatia z jajami 11.08.04, 16:07 brezly napisał: > Tez mnie wcielo. No normalnie, mimo euroknuta i pod liberlanym butem, a jednak > sie nie zlekli, berety mohairowe na glowe i chodu! A ja słyszałam kptż S w Radyju. "Była piękna pogoda, mimo że media TWIERDZIŁY, że będzie padać". IMGW nalezy do struktur judeokomunistycznej Piątej Kolumny i szerzyło przedpielgrzymkowy defetyzm? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Sympatia z jajami 11.08.04, 16:15 > Czy to ten Kapitan z 'Rejsu'? A czy tamten był równie zdolny? "Trwają ataki na najlepszych synów naszej Ojczyzny. Gdy Polacy zaczynają się budzić i otrząsać z niemocy, gdy okazuje się, że potrafią się zmobilizować, by porządkować sprawy we własnym państwie, natychmiast wrogie Polsce i Kościołowi katolickiemu polskojęzyczne media przystępują do szkalowania patriotów, rzeczywistych polskich autorytetów - osób stojących na straży interesów Rzeczypospolitej. Tym oszczerczym działaniom towarzyszy zakrojona na szeroką skalę akcja deprawacji polskiej młodzieży. Polskojęzyczni oszczercy wychodzą najwyraźniej z założenia, że "rzucając błotem, coś zawsze przykleją" swej ofierze, a społeczeństwo zacznie to komentować. W ten sposób polityczni oszuści odwrócą uwagę społeczeństwa, aby mieć czas i spokój na załatwianie swoich "interesów". Natomiast ludzie zniesławieni będą zmuszeni tłumaczyć się przed tym społeczeństwem. Będą musieli niejako udowodnić, że nie są "wielbłądami". W tej metodzie używa się jeszcze bardzo perfidnego języka. Oczywiście szkalując daną osobę, nie mówi się wprost, że zarzuty są zgodne z prawdą. Dzisiejsze paszkwile zawierają tylko obłudne pytania typu: "Czy to prawda, że...?". Jest to tym bardziej obrzydliwe, że proceder ten prowadzony jest przez ludzi posługujących się polskim językiem, którzy najczęściej próbują się przedstawić jako obrońcy Kościoła i Ojczyzny. Coraz to nowe, coraz to lepsze metody zniesławiania." Już nie chce mi się cytować całości :) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Sympatia z jajami 12.08.04, 09:38 the_dzidka napisała: > > Czy to ten Kapitan z 'Rejsu'? > > A czy tamten był równie zdolny? > O nie, ten tekst to już raczej pasowałby do "głupiego kaowca" :-D R Odpowiedz Link Zgłoś