the_dzidka 12.08.04, 12:10 info.onet.pl/963560,11,item.html Francuzi zwiększają liczbę cieciów wokół Wieży Eiffla... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Polak potrafi? ;-P 12.08.04, 12:30 'Jak się dowiedziała nieoficjalnie PAP ze źródeł zbliżonych do organów ścigania, o kradzież mostu podejrzewana jest gdańska spółka odpowiedzialna za jego przechowywanie.' :-)) Kazali lisowi gesi pilnowac czy jakos tak :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Polak potrafi? ;-P 12.08.04, 13:09 the_dzidka napisała: > info.onet.pl/963560,11,item.html > Francuzi zwiększają liczbę cieciów wokół Wieży Eiffla... > No co? Panowie się zajęli zanim ktoś podpierniczy. ;-) A poważniej, to sprzedawałem trochę miedzi na złom. Spisano na wszelki wypadek moje dane z dowodu, po czym druty wylądowały w jednym kontenerze z innymi. Dopóki skupy zapewniają praktycznie anonimowość takie rzeczy będą się działy. R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Polak potrafi? ;-P 12.08.04, 13:12 Ja tylko jestem ciekawa, kiedy zniknie stary Most Rocha, który leży na brzegu Warty koło Politechniki. Inżyniery juz zaczynają dowcipy przerabiać :) Odpowiedz Link Zgłoś