Dodaj do ulubionych

CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 17:20
Co zaglada dupek (dupka) zoledny (a) jak nie do niego (niej) adresowane ?!
Crimen, zapodaj mi Twoj e-adres jesli jeszcze go pamietasz, pijusie !
No to siema
P.S. janem58@wanadoo.fr
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 17:23
      a ty za konszachy masz z Cuksikiem he?:))))))) Dzieki za karteczke!:)
      • Gość: bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 17:32
        Witaj Samanto ! Zubroweczka juz sie chlodzi na Swieta ? A konszachty z
        Cuksikiem mam takie, ze chcemy obrobic dupe pewnej wspolnej znajomej :-))))))
        Hej ! A moze Ty mozesz mi dac jego adres, mila ? pliiiiiiiiiiiiiiiiiiz!
        • Gość: samanta Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 17:36
          Oj ,Biziu....przeciez Crimen zawsze sie loguje!:) crimen@poczta.gazeta.pl
          Ziubroweczka zawsze w lodoweczce gotowa do spozycia;)))A u Ciebie lodowka pelna piwka i zeberek?
          • Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 17:41
            Ech, Kochanie, to juz nie te czasy ! ktos mi powiedzial w Polsce, ze przytylem
            (a kto taki, Koteczku?), ktos inny, ze sie zrobilem nalany na ryju, piwa wiec
            pije tyle tylko zeby z pragnienia nie umrzec a zeberka czekaja na lepsze czasy
            w zamrazalniku !
            buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
            uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
            • Gość: samanta Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 17:44
              hahahahahaha...odchudzasz sie?????????:)))))))))))))))))) No i bardzo dobrze,bo nie do twarzy Ci z tym
              tluszczykiem:)))))) Zapros gosci to zjedza twoje zeberka zeby Cie nie kusily;))))
              • Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 17:48
                chyba tak zrobie a sam pojde do jakiegos baru salatkowego gdzie podaja
                niskokaloryczne ogorki w sosie z wody... ja sie chyba pochlastam ! Cale
                szczescie, ze przez najblizsze 3 dni zapierdalam w pracy jak maly parowozik i
                nie bede myslal o tym jak Wy tam ladujecie w siebie same pysznosci:-((((((((((
                • Gość: samanta Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 17:51
                  ty sie Bizon nie wyglupiaj i nie przesadzaj z tym odchudzaniem bo sie pomarszczysz jak stara gruszka;))) Znowu
                  nabrales dyzurow na swieta...? :(
                  • Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 17:55
                    Jaka stara ???!!!! Jaka stara ???!!! A to sobie smarkata jedna pozwala ! A co
                    tu dla mnie za Swieta ? Jajek se nagotuje chyba na twardo i w pracy zezre... no
                    i poledwiczki kawalek z zamrazalnika wyjme jednak....
                    • Gość: samanta Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 17:58
                      Nie obrazaj sie Biziaczku...;)))))))) Fakt masz przeciez moja gladka brode;)))))))))
                      • Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 18:02
                        Samanto ! Dziewcze z oparow i mgiel Zalewu cosmy go razem ogladali czekajac na
                        szostke (ech ! czasy ! czasy! )przeciez wiesz, ze ja sie na Ciebie NIGDY nie
                        obraze... A bilecik (snif!) nosze, sabe, chiquita ?
                        P.S. cholera musze sie wylogowac i zalogowac z powrotem bo cos mi blokuje,
                        badziewie jedno !
                        • Gość: samanta Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 18:08
                          Bizonie,zwierze zmyslne i nader szybkie( az nadto) ,zamieniles Samante na bilecik noszony w portfelu a
                          przeciez.......
                          • Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 18:16
                            Wcale nie takie szybkie, Samanto... To Ty nadalas mi takiego przyspieszenia,
                            rakieto portowa ! :-)))))))) przy okazji trzasnij w skrzynke jak za dawnych
                            dobrych czasow ( ech ! lza sie w oku kreci !) czym tam masz pod reka !
                            • Gość: samanta Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 18:21
                              hahahaha:)))))))) Myslalby kto ze Ty taki wrazliwy jestes. :)))))) Ja teraz Bizonku jestem zimna suka i dziekuje
                              twojemu Antoskowi ze nie zamotalam sie za bardzo .Jestes Cudowny:)
                              • Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 18:26
                                NAPRAWDE tak myslisz ?! Eeeeeee, nie wierze ! Gdyby dobrze przeswietlic to co
                                napisalas, wylazlaby z tego tona ironii... Wiem, iz myslisz, ze jestem zimnym
                                skurwysynem... JA ! Biedny, opuszczony i pozbawiony zeberek mis.... :-(((((((
                                • Gość: samanta Biziaczku:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 18:29
                                  Przesylke odebralam ,ale chyba nie o tym bileciku mowilismy moj drogi;)))) A co do tej
                                  cudownosci..he,he,he..zawsze mnie rozczulaja faceci ,ktorym sie wydaje ,ze jestem typowa blondynka;)))) Ale i
                                  tak Cie lubie draniu,wiesz o tym........;)
                          • Gość: aniolstr Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.0.* 29.03.02, 18:22
                            Gość portalu: samanta napisał(a):

> Bizonie,zwierze zmyslne i nader szybkie( az nadto) ,zamieniles Samante na bilec
                            > ik noszony w portfelu a
                            > przeciez.......
                            Cześć! Przepraszam,że się wcinam,miałem pięć minut wolnego,chciałem cię
                            pozdrowić,pa,pa:))))

• Gość: samanta Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 18:26

**Czesc Aniolku:) Jak tam ,poradziles sobie z otwarciem pliku??:)))))

Gość portalu: aniolstr napisał(a):

> Gość portalu: samanta napisał(a):
                              >
                              > > Bizonie,zwierze zmyslne i nader szybkie( az nadto) ,zamieniles Samante na
                              > bilec
                              > > ik noszony w portfelu a
                              > > przeciez.......
                              > Cześć! Przepraszam,że się wcinam,miałem pięć minut wolnego,chciałem cię
                              > pozdrowić,pa,pa:))))
                              >

• Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 18:27
                              "cie" czyli mie czy Samante ?
                              • Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 18:34
                                Podwieszam sie tu bo nie chce cie szukac wsrod innych... Co do bilecikow...
                                jasne ! nosze ten maly, pachnacy sledziami z Zalewu Szczecinskiego. Zmailowany
                                przeslalem na dowod, ze NAPRAWDE nie moglem zostac...
                                P.S. NIGDY ! slyszysz ? NIGDY nie traktowalem Cie jak faceci traktuja
                                blondynki ! Alez Ty masz zwroty o 180°, Samanto ! Probowalas kiedys jazde
                                figurowa na lodzie i rozliczne piruety ? :-)))))))))))))))))))))))))))))))
                                • Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 18:36
                                  no to do gory ! dla Samanty !
                                  • Gość: samanta Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 18:40
                                    Gość portalu: Bizon napisał(a):

> no to do gory ! dla Samanty !
                                    Ja.tfu ! .Bizon...nie dobijaj....;))))))))))))))
                                • Gość: samanta Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 18:39
                                  Zawsze lubilam Twoje poczucie humoru:)) mialam zamiar sprobowac jazdy figurowej ale instynkt
                                  samozachowawczy kazal mi zejsc z lodu... Lepiej wczesniej opuscic tafle zanim sie upadnie....;)))))))

ość portalu: Bizon napisał(a):

> Podwieszam sie tu bo nie chce cie szukac wsrod innych... Co do bilecikow...
                                  > jasne ! nosze ten maly, pachnacy sledziami z Zalewu Szczecinskiego. Zmailowany
                                  > przeslalem na dowod, ze NAPRAWDE nie moglem zostac...
                                  > P.S. NIGDY ! slyszysz ? NIGDY nie traktowalem Cie jak faceci traktuja
                                  > blondynki ! Alez Ty masz zwroty o 180°, Samanto ! Probowalas kiedys jazde
                                  > figurowa na lodzie i rozliczne piruety ? :-)))))))))))))))))))))))))))))))

• Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 18:43
                                    WAHOUW ! Samanto ! Podziwiam parabole ! :-))))))))))))))))))))) masz u mnie
                                    same 10-ki !
                                    • Gość: samanta Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 18:45
                                      widze ze dieta zapstrzyla twoja zjadliwosc zwierzaczku ;)))))) Moj egoizm w tym wypadku nie godzil sie na
                                      dzielenie zwierzyna;))))) Nie znam punktacji ale u mnie masz najlepsze noty ze ..slalomu;))))))
                                      • Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 18:51
                                        Ech, Ty malpo zlosliwa ! :-)))))))) a ja mam dla Ciebie limeryczek niezgrabny :
                                        Pewna Samanta z mijanki*
                                        malowala na Wielkanoc pisanki.
                                        Lecz malujac nie darowala
                                        i Bizia opierdalala
                                        w slowne z nim stajac szranki.

* pamietasz jeszcze ?
                                        • samanta1 Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 18:53
                                          jak jeszcze zaproponujesz mi gucwinskich to Cie zabije !!!!!!!!!;))))))))))))))))))))) Ech..Bizon,Bizon.....;)))))))
                                          • Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 18:56
                                            To ile razy Ty chcesz mnie zabijac, kobieto okrutna ? A masz 10 minut na
                                            gucwinskich czy moze szok jest zbyt wielki i odlozymy to na kiedy indziej ?
                                            • samanta1 Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 18:57
                                              szok? Szok to ja mam za soba Bizonku i mam 10 min:)
                                              • Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 18:58
                                                Nie odpusci sobie, cholera jedna ! :-))))))) ide do zoo ....
                                                • samanta1 Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 18:59
                                                  oczywiscie ze nie odpusci,zemsta jest rozkosza bogow Biziu;)))))))))
                                                  • Gość: bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 19:01
                                                    bylem... zniknelas... :-(((((((((((((((((
                                                  • Gość: samanta Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 20:26
                                                    zaspiewaj sobie jak moja imienniczka..:pojawiasz sie i znikasz i znikasz,mam na..lalalala:))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka