Gość: Bizon IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 17:20 Co zaglada dupek (dupka) zoledny (a) jak nie do niego (niej) adresowane ?! Crimen, zapodaj mi Twoj e-adres jesli jeszcze go pamietasz, pijusie ! No to siema P.S. janem58@wanadoo.fr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 17:23 a ty za konszachy masz z Cuksikiem he?:))))))) Dzieki za karteczke!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 17:32 Witaj Samanto ! Zubroweczka juz sie chlodzi na Swieta ? A konszachty z Cuksikiem mam takie, ze chcemy obrobic dupe pewnej wspolnej znajomej :-)))))) Hej ! A moze Ty mozesz mi dac jego adres, mila ? pliiiiiiiiiiiiiiiiiiz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 17:36 Oj ,Biziu....przeciez Crimen zawsze sie loguje!:) crimen@poczta.gazeta.pl Ziubroweczka zawsze w lodoweczce gotowa do spozycia;)))A u Ciebie lodowka pelna piwka i zeberek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 17:41 Ech, Kochanie, to juz nie te czasy ! ktos mi powiedzial w Polsce, ze przytylem (a kto taki, Koteczku?), ktos inny, ze sie zrobilem nalany na ryju, piwa wiec pije tyle tylko zeby z pragnienia nie umrzec a zeberka czekaja na lepsze czasy w zamrazalniku ! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 17:44 hahahahahaha...odchudzasz sie?????????:)))))))))))))))))) No i bardzo dobrze,bo nie do twarzy Ci z tym tluszczykiem:)))))) Zapros gosci to zjedza twoje zeberka zeby Cie nie kusily;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 17:48 chyba tak zrobie a sam pojde do jakiegos baru salatkowego gdzie podaja niskokaloryczne ogorki w sosie z wody... ja sie chyba pochlastam ! Cale szczescie, ze przez najblizsze 3 dni zapierdalam w pracy jak maly parowozik i nie bede myslal o tym jak Wy tam ladujecie w siebie same pysznosci:-(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 17:51 ty sie Bizon nie wyglupiaj i nie przesadzaj z tym odchudzaniem bo sie pomarszczysz jak stara gruszka;))) Znowu nabrales dyzurow na swieta...? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 17:55 Jaka stara ???!!!! Jaka stara ???!!! A to sobie smarkata jedna pozwala ! A co tu dla mnie za Swieta ? Jajek se nagotuje chyba na twardo i w pracy zezre... no i poledwiczki kawalek z zamrazalnika wyjme jednak.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 17:58 Nie obrazaj sie Biziaczku...;)))))))) Fakt masz przeciez moja gladka brode;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 18:02 Samanto ! Dziewcze z oparow i mgiel Zalewu cosmy go razem ogladali czekajac na szostke (ech ! czasy ! czasy! )przeciez wiesz, ze ja sie na Ciebie NIGDY nie obraze... A bilecik (snif!) nosze, sabe, chiquita ? P.S. cholera musze sie wylogowac i zalogowac z powrotem bo cos mi blokuje, badziewie jedno ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 18:08 Bizonie,zwierze zmyslne i nader szybkie( az nadto) ,zamieniles Samante na bilecik noszony w portfelu a przeciez....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 18:16 Wcale nie takie szybkie, Samanto... To Ty nadalas mi takiego przyspieszenia, rakieto portowa ! :-)))))))) przy okazji trzasnij w skrzynke jak za dawnych dobrych czasow ( ech ! lza sie w oku kreci !) czym tam masz pod reka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 18:21 hahahaha:)))))))) Myslalby kto ze Ty taki wrazliwy jestes. :)))))) Ja teraz Bizonku jestem zimna suka i dziekuje twojemu Antoskowi ze nie zamotalam sie za bardzo .Jestes Cudowny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 18:26 NAPRAWDE tak myslisz ?! Eeeeeee, nie wierze ! Gdyby dobrze przeswietlic to co napisalas, wylazlaby z tego tona ironii... Wiem, iz myslisz, ze jestem zimnym skurwysynem... JA ! Biedny, opuszczony i pozbawiony zeberek mis.... :-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Biziaczku:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 18:29 Przesylke odebralam ,ale chyba nie o tym bileciku mowilismy moj drogi;)))) A co do tej cudownosci..he,he,he..zawsze mnie rozczulaja faceci ,ktorym sie wydaje ,ze jestem typowa blondynka;)))) Ale i tak Cie lubie draniu,wiesz o tym........;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolstr Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.0.* 29.03.02, 18:22 Gość portalu: samanta napisał(a): > Bizonie,zwierze zmyslne i nader szybkie( az nadto) ,zamieniles Samante na bilec > ik noszony w portfelu a > przeciez....... Cześć! Przepraszam,że się wcinam,miałem pięć minut wolnego,chciałem cię pozdrowić,pa,pa:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 18:26 **Czesc Aniolku:) Jak tam ,poradziles sobie z otwarciem pliku??:))))) Gość portalu: aniolstr napisał(a): > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > Bizonie,zwierze zmyslne i nader szybkie( az nadto) ,zamieniles Samante na > bilec > > ik noszony w portfelu a > > przeciez....... > Cześć! Przepraszam,że się wcinam,miałem pięć minut wolnego,chciałem cię > pozdrowić,pa,pa:)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 18:27 "cie" czyli mie czy Samante ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 18:34 Podwieszam sie tu bo nie chce cie szukac wsrod innych... Co do bilecikow... jasne ! nosze ten maly, pachnacy sledziami z Zalewu Szczecinskiego. Zmailowany przeslalem na dowod, ze NAPRAWDE nie moglem zostac... P.S. NIGDY ! slyszysz ? NIGDY nie traktowalem Cie jak faceci traktuja blondynki ! Alez Ty masz zwroty o 180°, Samanto ! Probowalas kiedys jazde figurowa na lodzie i rozliczne piruety ? :-))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 18:36 no to do gory ! dla Samanty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 18:40 Gość portalu: Bizon napisał(a): > no to do gory ! dla Samanty ! Ja.tfu ! .Bizon...nie dobijaj....;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 18:39 Zawsze lubilam Twoje poczucie humoru:)) mialam zamiar sprobowac jazdy figurowej ale instynkt samozachowawczy kazal mi zejsc z lodu... Lepiej wczesniej opuscic tafle zanim sie upadnie....;))))))) ość portalu: Bizon napisał(a): > Podwieszam sie tu bo nie chce cie szukac wsrod innych... Co do bilecikow... > jasne ! nosze ten maly, pachnacy sledziami z Zalewu Szczecinskiego. Zmailowany > przeslalem na dowod, ze NAPRAWDE nie moglem zostac... > P.S. NIGDY ! slyszysz ? NIGDY nie traktowalem Cie jak faceci traktuja > blondynki ! Alez Ty masz zwroty o 180°, Samanto ! Probowalas kiedys jazde > figurowa na lodzie i rozliczne piruety ? :-))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 18:43 WAHOUW ! Samanto ! Podziwiam parabole ! :-))))))))))))))))))))) masz u mnie same 10-ki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 18:45 widze ze dieta zapstrzyla twoja zjadliwosc zwierzaczku ;)))))) Moj egoizm w tym wypadku nie godzil sie na dzielenie zwierzyna;))))) Nie znam punktacji ale u mnie masz najlepsze noty ze ..slalomu;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 18:51 Ech, Ty malpo zlosliwa ! :-)))))))) a ja mam dla Ciebie limeryczek niezgrabny : Pewna Samanta z mijanki* malowala na Wielkanoc pisanki. Lecz malujac nie darowala i Bizia opierdalala w slowne z nim stajac szranki. * pamietasz jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 18:53 jak jeszcze zaproponujesz mi gucwinskich to Cie zabije !!!!!!!!!;))))))))))))))))))))) Ech..Bizon,Bizon.....;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 18:56 To ile razy Ty chcesz mnie zabijac, kobieto okrutna ? A masz 10 minut na gucwinskich czy moze szok jest zbyt wielki i odlozymy to na kiedy indziej ? Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 18:57 szok? Szok to ja mam za soba Bizonku i mam 10 min:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 18:58 Nie odpusci sobie, cholera jedna ! :-))))))) ide do zoo .... Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.03.02, 18:59 oczywiscie ze nie odpusci,zemsta jest rozkosza bogow Biziu;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 29.03.02, 19:01 bylem... zniknelas... :-((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: CRIMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 20:26 zaspiewaj sobie jak moja imienniczka..:pojawiasz sie i znikasz i znikasz,mam na..lalalala:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś