andzelika2 Re: zabki raz jeszcze ! 24.08.04, 15:23 Prosze o odp. w ponizszej sprawie: mojej Oliwce pierwszy zabek wyszedl kiedy skonczyla rowno 11 miesiecy dolna jedynka, 17.08 moja kochana zabcia skonczyla roczek i nic, dlaej swieci jednym klem, w zwiazku z tym moje pytanie, w jakich odstepach czasu waszym pociechom wychodzily zabki. ponoc wychodzi szybko jeden za drugim a tymczasem u nas nic... serdeczne zyczenia dla wszystkich roczniakow! z gory dzikeuje za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
sjoan Re: zabki raz jeszcze ! 24.08.04, 21:03 Hej , hej, Mojemu synkowi (rok i 2 tyg.)pierwszy zabek wyszedl jak mial 7/8 miesiecy,za miesiac drugi a potem 3 i 4 tez w odstepach miesiecznych natomiast pozostale cztery naraz w kolejnym miesiacu (katastrofa byla z tyloma zabkami naraz)a teraz czekamy na 9 - cos sie rusza po dluzszej przerwie. Mam znajomych ktorych synkowi wyszedl 1 -szy zabek dokladnie dzien przed pierwszymi urodzinkami. Kazde dziecko jest indywidulane :) Pozdrawiamy serdecznie, Asia i Sebus. Odpowiedz Link Zgłoś
cz.wrona Re: zabki raz jeszcze ! 24.08.04, 23:01 Z tymi ząbkami to różnie jest... U nas pierwsze wyszły jak Sławuś miał 4 miesiące (dwa naraz) potem znów dwa 2 miesiące później, potem za miesiąc znów i cisza.....Aż tu w niedzielę znów nowy ;-) Teraz mamy 7 zęboli ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 Ząbki Olusia... 27.08.04, 14:07 jak pisałam kiedyś w wątku o ząbkach..Olo bardzo długo nie miał ani jednego. Pierwszy ząbek wyszedł na tydzień przed roczkiem, Od tego czasu minął miesiąc a Olo ma już 6 ząbków...to ekspersowe tempo..a więc..jak sama widzisz bywa różnie z tymi ząbkami..i na pewno nie masz się co martwić..w końcu na pewno wyjdą! Pozdrawiam gorąco Ciebie i Twoje maleństwo Edyta Odpowiedz Link Zgłoś