Dodaj do ulubionych

zabki raz jeszcze !

24.08.04, 15:17
Obserwuj wątek
    • andzelika2 Re: zabki raz jeszcze ! 24.08.04, 15:23
      Prosze o odp. w ponizszej sprawie:
      mojej Oliwce pierwszy zabek wyszedl kiedy skonczyla rowno 11 miesiecy dolna
      jedynka, 17.08 moja kochana zabcia skonczyla roczek i nic, dlaej swieci
      jednym klem, w zwiazku z tym moje pytanie, w jakich odstepach czasu waszym
      pociechom wychodzily zabki. ponoc wychodzi szybko jeden za drugim a tymczasem
      u nas nic...
      serdeczne zyczenia dla wszystkich roczniakow!
      z gory dzikeuje za odp.
      • sjoan Re: zabki raz jeszcze ! 24.08.04, 21:03
        Hej , hej,
        Mojemu synkowi (rok i 2 tyg.)pierwszy zabek wyszedl jak mial 7/8 miesiecy,za
        miesiac drugi a potem 3 i 4 tez w odstepach miesiecznych natomiast pozostale
        cztery naraz w kolejnym miesiacu (katastrofa byla z tyloma zabkami naraz)a
        teraz czekamy na 9 - cos sie rusza po dluzszej przerwie. Mam znajomych ktorych
        synkowi wyszedl 1 -szy zabek dokladnie dzien przed pierwszymi urodzinkami.
        Kazde dziecko jest indywidulane :)
        Pozdrawiamy serdecznie,
        Asia i Sebus.
        • cz.wrona Re: zabki raz jeszcze ! 24.08.04, 23:01
          Z tymi ząbkami to różnie jest... U nas pierwsze wyszły jak Sławuś miał 4
          miesiące (dwa naraz) potem znów dwa 2 miesiące później, potem za miesiąc znów i
          cisza.....Aż tu w niedzielę znów nowy ;-)
          Teraz mamy 7 zęboli ;-D
    • daaisy1 Ząbki Olusia... 27.08.04, 14:07
      jak pisałam kiedyś w wątku o ząbkach..Olo bardzo długo nie miał ani jednego.
      Pierwszy ząbek wyszedł na tydzień przed roczkiem, Od tego czasu minął miesiąc a
      Olo ma już 6 ząbków...to ekspersowe tempo..a więc..jak sama widzisz bywa różnie
      z tymi ząbkami..i na pewno nie masz się co martwić..w końcu na pewno wyjdą!
      Pozdrawiam gorąco Ciebie i Twoje maleństwo
      Edyta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka