czarny.onyks 22.06.15, 22:25 dzień.. robicie sobie podsumowania na koniec? a to na dobranoc... www.youtube.com/watch?v=BS6uKBxsGAI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tdf-888 Re: Dobry to był 22.06.15, 22:30 no nie. nie ma czego podsumowywać. pochwal się w końcu! co dziś zdziałałaś? :> Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Dobry to był 22.06.15, 22:34 Tadek, Tadek...nie czuję takiej potrzeby, by głosić całemu światu o tym i owym;) o..ale mogę się podzielić tym, że okna umyłam:P Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Dobry to był 22.06.15, 22:36 ale że był dobry dzień, to nie omieszkałaś nas poinformować? to ja bym chciał wiedzieć, co znaczy dobry dzień w twoim wykonaniu, tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Dobry to był 22.06.15, 22:46 no widzisz taka lakoniczna jestem :P Odpowiedz Link Zgłoś
flirting.shadow Re: Dobry to był 22.06.15, 22:40 czasem sie mozna zastanawiac po co tu zagladasz :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Dobry to był 22.06.15, 22:45 odezwał się ten, co mówi o wszystkim :D :P A Ty i Tadek brzmicie czasem jak bracia;) ...........wpadam, bo lubię tutejszych forumków..bo chce mi się poczytać..popisać... Odpowiedz Link Zgłoś
flirting.shadow Re: Dobry to był 22.06.15, 23:01 Bo przemawia przez nas nieskonczona madrosc i nieopisana wrazliwosc :P Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Dobry to był 22.06.15, 22:45 O, a cóż to się Silowi przydarzyło, że dzisiejszy dzień tak słabe oceny uzyskał? Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Dobry to był 22.06.15, 22:47 Cała masa drobnych klęsk, które w sumie dają jedną ogromną. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Dobry to był 22.06.15, 22:50 czasem dzień kończy się klęską...co nie oznacza, że każdy kolejny przyniesie to samo... www.youtube.com/watch?v=yybgfYutZUs Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Dobry to był 22.06.15, 22:52 Wiem, wiem.:) Wybiegałem złość i już zeszły ze mnie negatywne emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Dobry to był 22.06.15, 22:55 Na szczęście jutro będzie nowy dzień i życzę Silowi żeby był dużo lepszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Dobry to był 22.06.15, 22:59 A dziękuję. A wie Szarlotta, że maciejka zaczyna u mnie już kwitnąć? Jeszcze są pojedyncze kwiaty ale za dzień czy dwa zacznie pachnieć. Onyks, posiałaś maciejkę?;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Dobry to był 22.06.15, 23:02 A ja nawet nie zdążyłam zerknąć czy moja maciejka kiełkuje? :( Późno wróciłam, zajęłam się truskawkami i o maciejce zapomniałam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Dobry to był 22.06.15, 23:07 Ja też się zająłem truskawkami. Ledwie się ruszam teraz.;) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Dobry to był 22.06.15, 23:11 Truskawkowy dobry jest. Szczególnie do racuchów i mleka. Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Dobry to był 22.06.15, 23:15 Porzeczki już też będą na dniach to będzie kolejna porcja dżemów ;) A potem maliny, wiśnie, jerzyny... Idę sił nabierać ;) Dobranoc :* Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Dobry to był 22.06.15, 23:05 osz f..... zapomniałam na śmierć kupić.....:> Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Dobry to był 22.06.15, 23:09 Trzeba supełki na chustkach do nosa wiązać. To podobno pozytywnie wpływa na poprawę pamięci.;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Dobry to był 22.06.15, 23:11 brakło by chusteczek, tyle rzeczy do zapamiętania.....;);) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Dobry to był 22.06.15, 23:32 To koniecznie jakiegoś asystenta trzeba poszukać.;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Dobry to był 22.06.15, 23:38 No, ale chyba takiego w typie Biedronia, który tak bardzo i coraz bardziej się naszym forumkom podoba... Nie dość, że podejmowałby trafne decyzje, to jeszcze jakoś się przy tym prezentuje , bo jako gej, wiadomo, zadbany. No i można by o modzie podyskutować i na tych okropnych mężczyzn wspólnie ponarzekać :) Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Dobry to był 22.06.15, 23:42 Myślę, że takim typem koleżanki nie byłyby zainteresowane.;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Dobry to był 22.06.15, 23:50 Chyba nie doceniasz. Przecież łatwo wyczytać, że one z tych ambitnych. Postawiłyby sobie za cel jego "nawrócenie", bo jakby się udało... Facet ideał! :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Dobry to był 22.06.15, 23:51 nie wiem, jakie one...:> ale ja pasuję..... od nawracania są kapłani;) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Dobry to był 22.06.15, 23:44 marek-1002 napisał: > No, ale chyba takiego w typie Biedronia, który tak bardzo i coraz bardziej się > naszym forumkom podoba... na razie chyba tylko mi... nie sądziłam, że jestem wg Ciebie aż tak opiniotwórcza, nie pełnie też funkcji rzecznika Waszych forumek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Dobry to był 22.06.15, 23:46 najpierw rzeczniczka Tadka...teraz rzecznik wszystkich kobiet..... Wicia na rzecznika rządu :D !!! Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Dobry to był 22.06.15, 23:51 czarny.onyks napisała: > Wicia na rzecznika rządu :D !!! tego co tonie? dzięki.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Dobry to był 23.06.15, 10:22 niee...tego co powstaje z popiołów.... będziesz mówić: jestem Witka.....WitkaB12:P Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Dobry to był 22.06.15, 23:44 oj, kotecku jak Ty nie znasz kobiet... bo i mężczyzn lubimy, a życie nie upływa nam na gadaniu o modzie.... a że czasem na Was psioczymy...no cóż...czasem trzeba wylać żale;) by potem Was kochać....;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Dobry to był 23.06.15, 00:09 czarny.onyks napisała: > oj, kotecku jak Ty nie znasz kobiet... Ach, kiciu. A wiesz jak to dobrze i roztropnie sprawiać właśnie takie, a nie przeciwne, wrażenie... :) > bo i mężczyzn lubimy, a życie nie upływa nam na gadaniu o modzie.... No przecież wiemy, że ten szczebiocik o fatałaszkach to często tylko przy nas, bo na nasz użytek, aby uśpić naszą czujność, że niby tylko fiu-bździu w ślicznej główce, albo niby tylko sprawy wyższe i imponderabilia. Ale we własnym, zaufanym gronie... knucie w bardzo konkretnych tematach. > a że czasem na Was psioczymy...no cóż...czasem trzeba wylać żale;) Wiemy. Dlatego ignorujemy. Staramy się nie dać poznać. Niby się przejmujemy, ale przecież tak naprawdę to mamy to... > by potem Was kochać....;) A tam potem. Nie ma co czekać. Jak człowiek w miarę zorganizowany, to i potrafi zorganizować sobie to też w tzw. międzyczasie. Nie zawsze da się dobrać dwie takie w przeciw-fazie, ale próbować warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Dobry to był 23.06.15, 10:24 w łóżku też tyle gadasz i rozkładasz na czynniki pierwsze?:>;) Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Dobry to był 22.06.15, 22:43 Robimy. Czy ja wiem, czy taki dobry? Generalnie nic specjalnego. A ode mnie na dobranoc może być to ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Dobry to był 22.06.15, 22:57 To był całkiem niezły dzień. Wiem, bo prawie zawsze robię podsumowania. Trzeba przecież sprawdzić, które taski zrealizowane, a co przesunąć na następny termin. Dziś do przesunięcia tylko jedno zadanie, więc jest nieźle. Lubie poniedziałki. Nowy tydzień, nowe możliwości... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Dobry to był 22.06.15, 23:02 Nie robimy, wolimy obejrzeć jakiś film albo coś poczytać niż się zastanawiać nad dniem minionym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Dobry to był 22.06.15, 23:18 Do godz. 16 beznadziejny... Kafka, Dyzma i Bareja w jednym niestrawnym bigosie. Odpowiedz Link Zgłoś
witrood Re: Dobry to był 23.06.15, 07:41 Uszedł w tłoku. Z odmienności - kawę z ciasteczkiem w towarzystwie na Saskiej Kępie, gdzie się od końca marca chyba wybierałem, spożyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Dobry to był 23.06.15, 09:43 onyks czy ty masz w końcu chłopa i stąd te pozytywne podsumowania? nooo.. gratuluuuję.... teraz nie świruj za bardzo, żebyś się mogła dłużej nim nacieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Dobry to był 23.06.15, 09:57 tdf-888 napisał: > teraz nie świruj za bardzo, żebyś się mogła dłużej nim nacieszyć. Nie wytrzyma. Żadna nie wytrzymuje. Bo to wbrew ich naturze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Dobry to był 23.06.15, 10:11 no tak... prawda... nawet jak będzie dobry seks, to zaraz w tej główce pojawi się pomysł, że go za dużo... albo za mało... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Dobry to był 23.06.15, 10:19 Faktycznie ich kreatywność w wynajdowaniu problemów ciężko przebić. Właściwie to już mi tego chłopaka szkoda... :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Dobry to był 23.06.15, 10:21 ja jestem jak anioł...do rany przyłóż:> Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Dobry to był 23.06.15, 10:25 Ale oczywiście tylko do tej własnoręcznie uprzednio zrobionej :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Dobry to był 23.06.15, 10:50 ale za to jak potem dbam...pielęgnuję....paluszkami dopieszczam...sól sypię:P Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Dobry to był 23.06.15, 10:19 a co Wy tak z rana deliberujecie:> schodzić ze mnie ..a kysz, a kysz..... ..swojego życia nie macie?:>;) a jak tam Wasze kobietki? dbacie o nie?:> Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Dobry to był 23.06.15, 10:27 czarny.onyks napisała: > a jak tam Wasze kobietki? > dbacie o nie?:> Kobietki dlatego właśnie są nasze, bo to one o nas dbają :) I tym sposobem zdradziłem ci pewien sekret, który każda zna, ale tak nie wiele rozumie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Dobry to był 23.06.15, 10:36 ale Wy tacy nieogarnięci i niepełnosprawni, ze trzeba o Was dbać ?:> styl włoskiego maminsynka?:>;) a to działa tylko w jedna stronę..czy choć trochę też się staracie?:>;) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Dobry to był 23.06.15, 10:14 taaa, a Wy to tak z natury monogamiczni.... :-> przyganiał kocioł garnkowi :-P Odpowiedz Link Zgłoś
marek-1002 Re: Dobry to był 23.06.15, 10:23 No właśnie, mimo że żadna na dłuższą metę bez świrowania (wynajdowanie nie istniejących problemów itp.) nie wytrzymuje, to jak najbardziej i najczęściej jesteśmy. Tyle że seryjnie. A tylko czasami "równolegle", bo to energo- i kosztochłonne :) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Dobry to był 23.06.15, 10:40 a to, że żadna na dłuższą metę nie wytrzymuje, to jakoś nie daje do myślenia ? a raczej daje, ale tylko do jednego wniosku prowadzi, że wszystkie kobiety są be :-> gratuluję dobrego samopoczucia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś