Dodaj do ulubionych

PYTANIA DO BISEXA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 19:35
skad jestes i ile masz latek? czy czesto uprawiasz swingers? ja te zbym
chcial ale nie wiem gdzie sie zglosic? jestem z trojmiasta mam 25 latek ,czy
badacie sie przed orgo ana hiv? czy wszyscy uzywacie prezerwatyw? ile trwa
takie party? czy higiena jest przestrzegana? czy sei co splaci za to/ czy np
moglym isc na swingers gdzie sa same kobiety i ja jeden lub chociaz przewaga
kobiet? czy trzeba miec duzy członek aby sie zalapac? wiem ze to duzo pytan
ale jesli masz ochote mozesz odp, pozdr. acha a czy kobiety udaja na swingers
party orgazmy czy maj je naprawde?
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: PYTANIA DO BISEXA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 11:57
      up
    • dwojedopary Re: PYTANIA DO BISEXA 17.09.04, 14:36
      Widzę, że bisexa nie ma, więc Ci odpowiem.
      Czy się płaci - są imprezy w klubach i tam się płaci, ale sporo osób spotyka
      się na prywatnych imprezach. Od 2 do ? par w mieszkaniach prywatnych i wtedy
      nic nie płacisz. Ewentualnie coś ze sobą przynosisz.
      Higiena itp. Oczywiście, że higiena jest przestrzegana. To podstawowy warunek.
      Badań nikt nie sprawdza - w Twoim własnym interesie jest, żeby sprawdzać czy
      wszystko jest ok i zachowywać się odpowiedzialnie i nikogo niczym nie zarazić.
      Nie mówie od razu o HIV czy chorobach wenerycznych, ale np. o jakiś
      zapaleniach. A czy chcesz używać gumek to też Twój i innych wybór, choć raczej
      wszyscy używają (ja nie spotkałam się, żeby nikt nie używał).
      Rozmiaru członka nikt nie mierzy, tu nie chodzi o gabaryty tylko o dobrą
      zabawę. I raczej nikt nic nie udaje.
      Party trwa tyle czasu na ile ma jego uczestnicy mają ochotę. W klubach są to
      imprezki najczęściej całonocne a te prywatne - zależy. Całonocne lub
      kilkugodzinne. (Ale to nie tak, że wszyscy non stop uprawiają sex) Ogólnie
      przyjęta zasada nic na siłę i wbrew komuś innemu i sobie oczywiście. Nie
      narzucać się.
      A swingers party przychodzą pary i czasmi singielki, jeśli są, choć akurat jest
      ich niewiele, więc najczęściej jest taka sama liczba Pań i Panów. Singli raczej
      nikt nie zaprasza. Chyba, że jakaś para ma ochotę na trójkąt, to wtedy. Więc
      możesz mieć wielki problem w znalezieniu się na imprezie z dużą przewagą Pań.
      A gdzie zacząć? Trzeba poszukać w necie - są strony z ogłoszeniami i nie tylko.
      Pozdrowionka
    • zdegustowana1 Re: PYTANIA DO BISEXA 17.09.04, 14:49
      jak się pan L... dowie co robisz w pracy to Cie wyrzuci. A Ty pewnie bardzo byś
      się tym zmartwil ;)
      Masz wyobraźnie, to trzeba Ci przyznać
    • Gość: up Re: PYTANIA DO BISEXA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 22:38
      up
    • biseks Re: Czy to jest jakaś ankieta? :-))) 21.09.04, 00:39
      >skad jestes i ile masz latek?

To nie jest tajemnicą. Jestem z Warszawy, jestem ok. 30-tki.

>czy czesto uprawiasz swingers?

Myślę, że średnio wychodzi ok. 1-2 razy miesięcznie.

> ja te zbym chcial ale nie wiem gdzie sie zglosic?

Polecam strony: www.klub69.net, www.swingersclub.pl

>jestem z trojmiasta mam 25 latek ,czy badacie sie przed orgo ana hiv?

Uprawiam wraz z żoną tylko bezpieczny seks, ale dla własnego zdrowia psychicznego robimy sobie takie badania co 3 miesiące.

>czy wszyscy uzywacie prezerwatyw?

My używamy. Ale widzieliśmy, że... są tacy co lubią ryzyko.

>ile trwa takie party?

W swingers clubach bywa z tym różnie, podobnie jak na imprezach domowych, kameralnych. Zazwyczaj zabawy są całonocne, co nie oznacza że przez cały ten okres wszyscy ze sobą współżyją.

>czy higiena jest przestrzegana?

Nie zdarzyło się do tej pory ani mnie, ani mojej żonie abyśmy mieli jakiekolwiek zastrzeżenia co do higieny naszych partnerów.

>czy sei co splaci za to?

Imprezy domowe, kameralne, to zazwyczaj koszt wyszynku. Imprezy klubowe zazwyczaj związane są z kosztami. Wahają się one z polskich klubach zazwyczaj pomiędzy kwotami 50PLN a 400PLN.

>czy np moglym isc na swingers gdzie sa same kobiety i ja jeden lub chociaz >przewaga kobiet?

Nie znam żadnego klubu, który organizowałby takie imprezy, na których byłaby zdecydowana przewaga kobiet. Wytłumaczenie jest proste: brakuje chętnych singielek do tego typu zabaw. I proszę nie wierzyć w informacje klub Astrid, że tam przeważają kobiety. To nieprawda. Sposób werbowania kobiet na ich imprezy chętnie wytłumaczę na priv.

>czy trzeba miec duzy członek aby sie zalapac?

Nikt nie sprawdza jakej wielkości masz penisa. Ale... przyznać muszę, że na imprezach klubowych bywają zazwyczaj mężczyźni, którzy nie miewają powodów do kompleksów z powodu wielkości ich przyrodzenia.

>wiem ze to duzo pytan
      >ale jesli masz ochote mozesz odp, pozdr. acha a czy kobiety udaja na swingers
      >party orgazmy czy maj je naprawde?

A oto, to musiałbyś zapytać je same. Myślę, że niektóre mogą udawać, ale po co? Tego wyjaśnić nie umiem. Moja żona nie udaje.

:-) biseks
    • Gość: t Re: PYTANIA DO BISEXA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 23:45
      g

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka