17.04.02, 11:22
Wiec tak .
Zgodnie z uzgodnieniami stworzylem juz liste produktow (konsystencji stalej)
ktore beda nam potrzebne do uswietnienia naszej imprezy! Jak sie umowilismy,
zaopatrzenie nas w produkty konsystencji plynnej sa na glowie Twojej wzgl.
kierowcy!
Forumowiczki- obydwie!, ktore zaprosilem do uczestniczenia w naszej imprezie,
wyrazily euforyczna zgode, wiec o towarzystwo martwic sie nie musimy. Jesli
jednak i Twoje wybranki beda mogly potowarzyszyc nam w doprowadzaniu sie do
stanu niewazkosci, nie bede mial nic przeciwko temu!
I sprawa obslugi! To trzeba jeszcze dograc! sadzisz, ze panny w topless
wystarcza, czy zamienimy je na proponowane nam uslugi pewnej agencji!?
Obserwuj wątek
    • Gość: xp Re: Men>>>>>Mario! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 11:24
      Masz jeszcze rok, żeby sie zacząć nudzić!
      FALSTART!
      • mario2 Re: Men>>>>>Mario! 17.04.02, 11:30
        Blad Iksik, mam jeszcze rok, by sie przyzwyczaic :o))
    • men_ Re: Mario 17.04.02, 11:37
      Ciekawe, które forumowiczki, hę ?:))

Co do tych zakupów w płynie to nie pójde z torbami ?:)
      • mario2 Re: Mario 17.04.02, 11:47
        Menik. Mozesz liczyc na moj gust! Wybralem te najladniejsze i te najbardziej
        mile! Sa sympatyczne i bardzo chetne! Powiem Ci kto to jest, ale wybacz nie na
        forum, by nie wzbudzic zazdrosci.

Co do zakupow dobr w plynie- nie martw sie. Z torbami po nie nie pojdziesz.
        Wyslesz kierowce, bo bagaznik jest pojemny :o))
        • men_ Re: Mario 17.04.02, 11:49
          ale zniosa obecnośc tej skąpo ubranej obsługi ?:))
          • mario2 Re: Mario 17.04.02, 11:55
            A m,aja cokolwiek do gadania? Powinne sie cieszyc, ze ktokolwiek ich zaprosil i
            ze, bedzie im dane z nami pobalowac!
          • men_ Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 11:55
            mówisz o tych dwóch Paniach, o których rozmawialismy kilka dni temu, czy o
            tych, co wczoraj, hę ?:)
            • mario2 Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 11:57
              Te z wczoraj sa ewentualnie jako rezerw przewidziane! Im na razie nie podalem
              czasu i miejsca akcji :o))
              • men_ Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 12:00
                acha !!!! Bo juz mi sie pokręciło i myślałem o tych dwóch z romantiki :))
                • mario2 Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 12:01
                  Te wlasnie sa w rezerwie, ale zaraz Ci pierdolne jesli bedziesz wiecej
                  szczegolow zdradzal!
                  A tak swoja droga, te w czata tez niezle byly :o))
                  • men_ Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 12:02
                    Tylko nie po oczach !!!!!
                    ups.: pogubiłem się, notes został w biurku sekretarki !:))
                    • mario2 Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 12:03
                      Kurde, to seksretarka tez bedzie?
                      Jako kto?
                      • men_ Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 12:05
                        będzie kręciła film video .., tylko nie wiem jaki tytuł dać :))
                        • mario2 Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 12:15
                          bawarskie przypadki odpadaja! Moze "ruchanisko jak Menisko" ? :o))
                          • men_ Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 12:19
                            qwa, więcej romantyzmu !
                            Cos ze starozytnego rzymu, hę ?:)
                            • mario2 Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 12:20
                              Dobra. Zaprosimy Jasminke, upierdolimy jej rece i bedzie za Wenus z Milo
                              robic :o))
                              • jasmina_tdi Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 12:23
                                nie moge - mam duzo lepszy biust!!!!!! :)) znajdzcie se kogo innego!

mario2 napisał(a):

> Dobra. Zaprosimy Jasminke, upierdolimy jej rece i bedzie za Wenus z Milo
                                > robic :o))

• men_ Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 12:29
                                hi, hi, hi, hi ....hi,hi :)

mario2 napisał(a):

> Dobra. Zaprosimy Jasminke, upierdolimy jej rece i bedzie za Wenus z Milo
                                > robic :o))

• mario2 Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 12:41
                                  Nie smiej sie, bo bezreka kobieta jest duzo warta!!!
                                  Nie ma czym trzasnac Cie w ryja!
                                  • men_ Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 12:59
                                    No ale są tutaj pewne wady takiej kobiety, O !:)
                                    • mario2 Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 13:26
                                      kazda kobieta ma wady! A czy one maja jakies zalety?
                                      • jasmina_tdi Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 13:28
                                        No jasne, ze mamy zalety!!!! ja np jestem wstanie zapamietac rzutem oka nr
                                        rachunku i wszystkie pin kody :)))))) wiesz jaka to cenna i rzadka umiejetnosc? :)

mario2 napisał(a):

> kazda kobieta ma wady! A czy one maja jakies zalety?

• jasmina_tdi Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 12:17
                          a jak nakreci do odskrobie wasze zwloki od dywanu :)))))

men_ napisał(a):

> będzie kręciła film video .., tylko nie wiem jaki tytuł dać :))

• men_ Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 12:20
                            Będzie pilnowała trzeżwości swojego kochaniutkiego szefa, tak na wszelki
                            wypadek !:)
                            • mario2 Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 12:21
                              Przy okazji dogadzajac koledze szefa :o))
                              • men_ Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 12:23
                                a taki rympał !!!!!!!
                                Zazdrosny jestem, chcesz profilaktycznie wp ?:)
                                • mario2 Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 12:39
                                  Sorry- a od kogo??? ;O))
                                  • men_ Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 12:41
                                    Od szofera, za takie mysli o mojej sekretareczce, O !:)
                                    • mario2 Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 12:45
                                      Juz nieraz mowilem, ze ten pedrak sie mnie boi!
                            • jasmina_tdi Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 12:21
                              uhuhuhuhuhuhuhuhu....!!!!!!!!!!!! a jak bedziesz chcial siusiu to spusci Cie ze smyczy???? :)))))

men_ napisał(a):

> Będzie pilnowała trzeżwości swojego kochaniutkiego szefa, tak na wszelki
                              > wypadek !:)

• men_ Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 12:33
                                Nie, jak będę narabany, to mi pomoże zrobić siusiu !:)

jasmina_tdi napisał(a):

> uhuhuhuhuhuhuhuhu....!!!!!!!!!!!! a jak bedziesz chcial siusiu to spusci Cie z
                                > e smyczy???? :)))))
                                >
                                > men_ napisał(a):
                                >
                                > > Będzie pilnowała trzeżwości swojego kochaniutkiego szefa, tak na wszelki
                                > > wypadek !:)
                                >

• jasmina_tdi Re: Mario - proszę tylko o podpowiedź: 17.04.02, 12:44
                                  jesli szukacie Wenus z Milo to widok bedzie conajmiej interesujacy :)))

men_ napisał(a):

> Nie, jak będę narabany, to mi pomoże zrobić siusiu !:)
                                  >
        • jasmina_tdi Re: Mario 17.04.02, 11:50
          Nasza impreza i tak bedzie lepsza :))) Nie powiem wam, kogo zaprosilysmy, zeby was nie poskrecalo z zazdrosci, ale
          obiecuje przyslac fotke :))))
          • mario2 Re: Mario 17.04.02, 11:56
            Babski comber mnie nie obchodzi!
            A Wasza impreza to taki swizd pizd :o))
            • men_ Re: Mario 17.04.02, 11:57
              raczej świzdu gwizdu i .., znowu im sie nie uda :))
              • jasmina_tdi Re: Mario 17.04.02, 11:59
                skoncz z autopsja! Tym którzy malo gadaja zawsze sie udaje :)))

men_ napisał(a):

> raczej świzdu gwizdu i .., znowu im sie nie uda :))

• men_ Re: Mario 17.04.02, 12:01
                  Właśnie dlatego od dzisiaj teraz "idę po trupach" do celu :)

jasmina_tdi napisał(a):

> skoncz z autopsja! Tym którzy malo gadaja zawsze sie udaje :)))
                  >
                  > men_ napisał(a):
                  >
                  > > raczej świzdu gwizdu i .., znowu im sie nie uda :))
                  >

• jasmina_tdi Re: Mario 17.04.02, 12:15
                    ko bedzie trupem a kto celem ??? :))

men_ napisał(a):

> Właśnie dlatego od dzisiaj teraz "idę po trupach" do celu :)
                    • men_ Re: Mario 17.04.02, 12:17
                      Może padne trupem z rozkoszy ?:)

jasmina_tdi napisał(a):

> ko bedzie trupem a kto celem ??? :))
                      >
                      > men_ napisał(a):
                      >
                      > > Właśnie dlatego od dzisiaj teraz "idę po trupach" do celu :)

• jasmina_tdi Re: Mario 17.04.02, 12:18
                        zamiast dywanu kupiles sobie wibrator?

men_ napisał(a):

> Może padne trupem z rozkoszy ?:)
                        >
                        • men_ Re: Mario 17.04.02, 12:22
                          z wibratorkiem to prosze pani an forum kobieta, a nie na towarzyskim, O !:)

jasmina_tdi napisał(a):

> zamiast dywanu kupiles sobie wibrator?
                          >
                          > men_ napisał(a):
                          >
                          > > Może padne trupem z rozkoszy ?:)
                          > >

• jasmina_tdi Re: Mario 17.04.02, 12:25
                            nie lubie lesbijek a juz zwlaszcza z feministycznym zacieciem! No ale jak Ciebie takie kręcą....

men_ napisał(a):

> z wibratorkiem to prosze pani an forum kobieta, a nie na towarzyskim, O !:)
                            >
                • mario2 Re: Mario 17.04.02, 12:02
                  Jestes na to najlepszym dowodem :o))
            • jasmina_tdi Re: Mario 17.04.02, 11:58
              dobrze ze nie szał pał :)))))))

mario2 napisał(a):

> Babski comber mnie nie obchodzi!
              > A Wasza impreza to taki swizd pizd :o))

• mario2 Re: Mario 17.04.02, 12:02
                ale mlaskania wargami sromowymi tez nie bedzie :o))
                • men_ Re: Mario 17.04.02, 12:07
                  tylko nie przy jedzeniu !:)
                  • mario2 Re: Mario 17.04.02, 12:16
                    A kto tu o jedzeniu mowi? raczej tylko konsumpcja wchodzi w gre! :o))
                    • men_ Re: Mario 17.04.02, 12:21
                      E tam, troche dla ducha,i troche dla ciała - dwa w jednym ?:)
                      • mario2 Re: Mario 17.04.02, 12:22
                        Juz bardziej wole Kinderniespodzianke :o))
                        • men_ Re: Mario 17.04.02, 12:26
                          Ty, niespodzianek to ja ostatnio miałem za dużo !:)
                          To może juz zrazy zawijane ?:)
                          • men_ Re: Mario 17.04.02, 12:32
                            men_ napisał(a):

> Ty, niespodzianek to ja ostatnio miałem za dużo !:)
                            > To może juz zrazy zawijane ?:)

To dla Pań, a co dla nas, kurde ?:)
                            • mario2 Re: Mario 17.04.02, 12:40
                              lody waniliowe. Ponoc daja sie latwo lizac! :o))
                              • men_ Re: Mario 17.04.02, 12:43
                                mario2 napisał(a):

> lody waniliowe. Ponoc daja sie latwo lizac! :o))

Myslisz, że tak odrazu przejdą do konkretów ? To może dopisz do zakupów bitą
                                śmietane w spreyu :)))

• mario2 Re: Mario 17.04.02, 12:44
                                  Ty - a jak one zechca tartej marchewki?
                                  • men_ Re: Mario 17.04.02, 12:58
                                    To ja polece do kiosku po papierosy, a ciebie zostawie samego z nimi :))
                                    • mario2 Re: Mario 17.04.02, 13:27
                                      Mazs juz te fajki!?
                                      nie rozdziobia nas kruki ni wrony ani nic!
                                      Ale baby moga Cie na smierc za.....kochac!
                                      • laelia moje biedactwa 17.04.02, 13:31
                                        gdyby nie te wstrętne baby mielibyście rajskie życie :)
                                        • jasmina_tdi Re: moje biedactwa 17.04.02, 13:32
                                          i rajskie ptaszki hahahahaahhaha!!!!!

laelia napisał(a):

> gdyby nie te wstrętne baby mielibyście rajskie życie :)

• men_ Re: moje biedactwa 17.04.02, 13:34
                                          Tak sie o nas martwisz Kwiatuszku ????
                                          To może chcesz nas przypilnować na tej imprezce, co byśmy nie świntuszyli za
                                          bardzo, hę ?:))

laelia napisał(a):

> gdyby nie te wstrętne baby mielibyście rajskie życie :)

• jasmina_tdi Re: moje biedactwa 17.04.02, 13:37
                                            Laeila Tylko nie zawyzaj poziomu i dekolt zaloz odpowiedni, bo jak bedziesz
                                            sprawiac wrazenie myslacej to zabawa sie nie bedzie kleic :))))

men_ napisał(a):

> Tak sie o nas martwisz Kwiatuszku ????
                                            > To może chcesz nas przypilnować na tej imprezce, co byśmy nie świntuszyli za
                                            > bardzo, hę ?:))
                                            >
                                            > laelia napisał(a):
                                            >
                                            > > gdyby nie te wstrętne baby mielibyście rajskie życie :)
                                            >

• men_ Re: moje biedactwa 17.04.02, 13:38
                                              Spoko, będzie(my) sie kleic - przecież my Was lubimy za całokształt, no nie ?:))
                                          • laelia Re: moje biedactwa 17.04.02, 13:38
                                            a skąd bym wzięła goryla coby mnie pilnował?
                                            • jasmina_tdi Re: moje biedactwa 17.04.02, 13:39
                                              no nie mow mi ze sie nie oprzesz!!!!!!

laelia napisał(a):

> a skąd bym wzięła goryla coby mnie pilnował?

• men_ Re: moje biedactwa-Laelia 17.04.02, 13:39
                                              Mój będzie Ciebie pilnował, O !:)
                                              • laelia Jasminko 17.04.02, 13:49
                                                ciekawa jestem tego goryla, ot co :)
                                                • jasmina_tdi Re: Jasminko 17.04.02, 13:51
                                                  ma wlosy na klacie i stroi malpie miny :)

laelia napisał(a):

> ciekawa jestem tego goryla, ot co :)

• jasmina_tdi Re: moje biedactwa-Laelia 17.04.02, 13:50
                                                Ty nie pilnować laeila!!! Ty sie zająć chlaniem wóda! laeila sie nie bac
                                                nikogo !!!!

men_ napisał(a):

> Mój będzie Ciebie pilnował, O !:)

• men_ Re: moje biedactwa-Laelia 17.04.02, 14:00
                                                  jasmina_tdi napisał(a):

> Ty nie pilnować laeila!!! Ty sie zająć chlaniem wóda! POTEM !!!!! laeila sie
                                                  nie bac
                                                  > nikogo !!!!
                                                  >
                                                  > men_ napisał(a):
                                                  >
                                                  > > Mój będzie Ciebie pilnował, O !:)
                                                  >

• laelia Re: moje biedactwa-Laelia 17.04.02, 14:00
                                                  włosy na klacie OK, ale małpie miny odpadają :)
                                                  Jestem super odważna, ale czy na tyle, żeby kontrolować świntuszenie Mena i
                                                  Maria w stanie upojenia alkoholowego? :))))
                                                  • men_ Re: moje biedactwa-Laelia 17.04.02, 14:08
                                                    Innym paniom sie podobał podobno (nie dotyczy Jasminy), ale zonaty, zakochany,
                                                    dzieciaty !
                                                    A jak ta twoja odwaga padnie na ołtarzu swintuszenia, to zrobisz, hę ?:))

laelia napisał(a):

> włosy na klacie OK, ale małpie miny odpadają :)
                                                    > Jestem super odważna, ale czy na tyle, żeby kontrolować świntuszenie Mena i
                                                    > Maria w stanie upojenia alkoholowego? :))))

• jasmina_tdi Re: moje biedactwa-Laelia 17.04.02, 14:14
                                                    a to niby dlaczego mnie nie dotyczy, co??????? mnie tam sie nie ma prawa podobac jak fajny, co?????

men_ napisał(a):

> Innym paniom sie podobał podobno (nie dotyczy Jasminy), ale zonaty, zakochany,
                                                    > dzieciaty !
                                                    > A jak ta twoja odwaga padnie na ołtarzu swintuszenia, to zrobisz, hę ?:))
                                                    >
                                                    > laelia napisał(a):
                                                    >
                                                    > > włosy na klacie OK, ale małpie miny odpadają :)
                                                    > > Jestem super odważna, ale czy na tyle, żeby kontrolować świntuszenie Mena
                                                    > i
                                                    > > Maria w stanie upojenia alkoholowego? :))))
                                                    >

• laelia Re: moje biedactwa-Laelia 17.04.02, 14:15
                                                    hę :)
                                                  • men_ Laelia 17.04.02, 14:21
                                                    Ale hę od hędożenie, czy hę od zastanowię się , hę ?:))

laelia napisał(a):

> hę :)

• laelia Re: Laelia 17.04.02, 14:30
                                                    hę tajemnicze :)
                                      • men_ Re: Mario 17.04.02, 13:37
                                        Mam, tylko nie strasz tą tarta marchewka na drugi raz, bo sie zestresuję i
                                        tylko żarcie mi zostanie na imprezce !:)
                                        • men_ Ciekawe, skąd Jasmina wie o tych 17.04.02, 14:10
                                          włosach na klacie i małpich minach, hę ?:)
                                          • jasmina_tdi Re: Ciekawe, skąd Jasmina wie o tych 17.04.02, 14:13
                                            nie pamietasz men??????????????????? a to ciekawe hehehehe...

men_ napisał(a):

> włosach na klacie i małpich minach, hę ?:)

• men_ Re: Ciekawe, skąd Jasmina wie o tych 17.04.02, 14:22
                                              Cos mu zrobiła, hę ?:))
                                              • jasmina_tdi Re: Ciekawe, skąd Jasmina wie o tych 17.04.02, 14:26
                                                a co Ci do tego! nie rozsiewam plotek! :)

men_ napisał(a):

> Cos mu zrobiła, hę ?:))

• men_ Re: Ciekawe, skąd Jasmina wie o tych 17.04.02, 14:37
                                                  hmmmmm.., to ja tez nie powiem, co on mi raz mówił :)
    • mario2 Nawet mi sie tego nie chce czytac! 17.04.02, 15:22
      Co Wy tu do kurwy nedzy robicie?
      Przeciez to ja mam z Menem w towarzystwie malo pruderyjnych pan imprezowac, a
      Wy tu jarmark jakis robicie!!!
      ZAZDROSNICE!!!!!!!!!!!!!!
      • men_ Re: Mario, a może dopuścimy do tej balangi 17.04.02, 16:42
        moja nowa żone i moja kochaniutkw córuchnę, hę ?:))
        • mario2 Re: Mario, a może dopuścimy do tej balangi 17.04.02, 16:47
          Men- mnie jest obojetne kto bedzie nas z okokow nalogu wyzwalal!
          • kitek1 a kto jest najnowsza zonka, menika.......... 17.04.02, 16:49
            plis:)
            • men_ Re: a kto jest najnowsza zonka, menika.......... 17.04.02, 16:52
              Kitek, siostrzyczka w Tobie sie odezwała, żeś taki ciekawski ?, O !:)

kitek1 napisał(a):

> plis:)

• men_ Re: Mario, 17.04.02, 16:53
            Ale obiecujesz, że wtedy będa "ruki po szwam" ?:))

mario2 napisał(a):

> Men- mnie jest obojetne kto bedzie nas z okokow nalogu wyzwalal!

• mario2 Re: Mario, 17.04.02, 17:02
              po chujam beda na zicher :o))
              • men_ Re: Mario, 17.04.02, 17:25
                jakby to niektóre kobitki powiedziały: p.dol bąka, a on i tak brzdąka :))
                • mario2 Re: Mario, 18.04.02, 09:44
                  kobitki same nie wiedza co mowia :o))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka