Dodaj do ulubionych

Nie mam dylematu tylko problem!!!!! :(

IP: 213.77.14.* 15.10.04, 09:08
Przez około rok spotykałam się z facetem, z czego około 2 miesiące byliśmy
ofiacjalnie parą. Bardzo się zakochałam- może nawet pokochałam. I do tej pory
nie mogę o tym facecie zapomnieć. Jest podobny do mnie z charakteru, ale za
nic w świecie nie możemy się dogadać. Kiedy go nie widzę mogę sobie na tysiąc
sposobów przetłumaczyć, że nic do niego nie czuję i że nie powinniśmy być
razem. Ale nasze ostatnie spotkanie przypłaciłam całym dniem smutku.
Wystarczyło jedno spojrzenie w te piękne oczka, żeby mi się wszystko
posypało. Z drugiej strony spotykam się z innym fajnym facetem i wiem, że to
byłoby stałe i że byłabym zadowolona. Ale jakoś nie potrafię przekonać samej
siebie i nie wiem, czy w pewnym sensie nie oszukuję tego drugiego faceta,
skoro gdzieś głeboko siedzi we mnie tamten... I co tu zrobić....
Obserwuj wątek
    • Gość: Inna Bajka Re: Nie mam dylematu tylko problem!!!!! :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 09:18
      Poznaj trzeciego faceta najlepiej z mafii, żeby miał klamkę i strzel sobie w
      główkę.
      P.S. A ile Misia ma latek ?
      • Gość: Fionka Re: Nie mam dylematu tylko problem!!!!! :( IP: 213.77.14.* 15.10.04, 09:42
        Ej- bez takich. Może dla Ciebie nie ma tu problemu, ale dla mnie jest!! I nie
        zamierzam sobie strzelać w główkę. A jaka płeć ma Bajeczka??
    • malinka48 Re: Nie mam dylematu tylko problem!!!!! :( 15.10.04, 10:24
      Kochać obydwu:)),a czas zrobi swoje.
    • forumromanum Re: Nie mam dylematu tylko problem!!!!! :( 15.10.04, 11:38
      DZIECKO !!!! NA LITOŚĆ BOGA !!! CO TY WYRABIASZ!!!! JAk to DWÓCH NA RAZ
      OSZUKUJESZ?????????? Gdy się dowiedziałem ,ze MOJA ze mną tak pograła straciłem
      dla niej cały szacunek.....("nie znamy się" od dwóch lat) PRZECIEZ TY NIE
      KOCHASZ ŻADNEGO , to zostaw obu i poszukaj szczęścia gdzie indziej.....NIE RÓB
      IM KRZYWDY!!!! NIE MYŚL TYLKO O TYM , z którym ci będzie lepiej....
      CO ROBIĆ...? ZACZNIJ MYŚLEĆ a może nawet i....ROZMAWIAĆ!!! czego ty właściwie
      chcesz- MIŁOŚCI? czy STABILIZACJI W ŻYCIU? jeśli tego drugiego , to znajdź
      sobie sponsora... i już...ALE NA MIŁOŚĆ BOSKĄ ....NIE USZUKUJ !!!!!!
      • Gość: Fionka Re: Nie mam dylematu tylko problem!!!!! :( IP: 213.77.14.* 15.10.04, 17:13
        No właśnie ja nikogo nie oszukuję!! Z tym pierwszy nie spotykam się wogóle,
        chyba że właśnie na jakiejś imprezie, gdzie zamienimy kilka słów i tyle!! Z
        drugim spotykam się na stopie koleżeńskiej- nie daję mu nadziei, nie kuszę i
        nic w tym stylu!! Wiem, że gdybym dała mu jakieś znaki to pewnie coś by z tego
        wyszło, ale na razie jesteśmy przyjaciółmi. To wszystko rozgrywa sie tylko we
        mnie i na pewno nikomu tym krzywdy nie robię!! Może to i racja, że wogól nie
        powinnam się wiązać ani z jednym ani z drugim. Ale może ktoś był w podobnej
        sytuacji i powie jak to było z nim. Tego oczekuję od tego forum a nie nagonki
        na mnie, bo nic złego nie robię nikomu chyba, że sobie!! Pozdrawiam
        tolerancyjnych dla tych, którzy nie do końca radzą sobie z problemami.
        • Gość: Inna Bajka Re: Nie mam dylematu tylko problem!!!!! :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 17:27
          K...., co Ty gadasz, przeczytaj co napisałaś na początku. Chyba, ze masz taką
          pustą główkę, że Ci wyleciało przez uszy. I idź już do łazienki, bo zaraz
          dobranocka.
          • Gość: Fionka Re: Nie mam dylematu tylko problem!!!!! :( IP: 213.77.14.* 16.10.04, 11:33
            To jak Ty jesteś na tyle ciemny, żeby nie widzieć, co napisałam to się lepiej
            nie odzywaj :]
    • Gość: abc Re: Nie mam dylematu tylko problem!!!!! :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 10:00
      up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka